Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Bonus+

Ansaitse kaksinkertaisesti BONUS+-etua varatessasi minkä tahansa lento + hotelli -paketin tammikuussa
Varaa mikä tahansa lento + hotelli -paketti tammikuun loppuun mennessä ja ansaitse välittömästi 4 % BONUS+-etuna. Sen jälkeen voit käyttää kampanjasta ansaitsemasi edun useimmissa hotelleissamme seuraavien 6 kuukauden ajan. Täydellinen tapa nähdä enemmän maailmaa vuonna 2018! Etkö ole vielä mukana BONUS+-ohjelmassa? Liity tästä

Löydä halvat kaupunkilomat ebookersilta

Jos haluat lähteä unelmiesi kaupunkilomalle, suuntaa ebookersin sivustolle, josta löydät tarpeisiisi sopivat upeat lento- ja hotellitarjoukset, parhaat Euroopan kaupunkilomat sekä äkkilähdöt kaupunkilomalle kohteisiin ympäri maailman. Löydät unelmiesi matkakohteen ebookersin monipuolisesta ja edullisesta valikoimasta, oli mielessäsi sitten nopea viikonloppuloma Euroopassa, seikkailun tai kulttuurin täyteinen matka koko perheen kera tai sitten romanttinen loma rakkaasi kanssa, ebookersilta löytyy laaja valikoima upeita tarjouksia, joiden ansiosta kaupunkilomastasi tulee taatusti ikimuistoinen!

Runsaasti valinnanvaraa erilaisten kaupunkimatkojen välillä

Olitpa kiinnostunut sitten kaupunkilomista Euroopassa tai jossain kauempana sijaitsevassa matkakohteessa, ebookersin avulla voit suunnitella unelmiesi matkan helposti ja vaivattomasti. Nopea kaupunkimatka on hyvä tapa tutustua huippukohteen tarjontaan lyhyessä ajassa, ja ebookersilla onkin tarjolla runsaasti halpoja kaupunkilomia. Meiltä löydät ainutlaatuisia tarjouksia sekä asiantuntijoiden vinkkejä siitä, mitä kannattaa ehdottomasti nähdä ja tehdä lyhyen kaupunkiloman aikana, ja kuinka saat aikasi riittämään kaikkiin pakollisiin kohteisiin. Löydät meiltä myös äkkilähdöt kaupunkilomalle, jos päätät matkastasi spontaanisti vain pari päivää ennen lennon lähtöä. Olipa mielessäsi sitten kulttuurin ja shoppailun täyteinen loma Lontoossa, kulinaristinen ja taiteellinen matka Barcelonaan tai sitten New Yorkin ikonisten nähtävyyksien kiertely, on lomasi taatusti odotustesi arvoinen! Et saata kuvitellakaan, miten paljon kulttuuria, nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja elämyksiä lyhyisiin kaupunkilomiin Euroopassa voi mahtuakaan.

Miten löydän edullisimmat ja parhaat kaupunkilomat?

Unohtumattoman loman ei tarvitse tuntua kukkarossasi, ja löydätkin ebookersilta laajan valikoiman halpoja kaupunkimatkoja. Jos haluat tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti, varaa lomasi vilkkaimpien turistisesonkien ulkopuolelta. Esimerkiksi talviset viikonloppulomat tarjoavat hyvän mahdollisuuden viettää aikaa museoissa, lämmitellä kylpylöiden kuumissa vesissä tai käpertyä rakkaan kainaloon takkatulen ääreen. Kevät ja syksy ovat usein myös hyviä vuodenaikoja matkustaa. Näinä aikoina hinnat ovat yleensä edullisempia ja turistimassat pienempiä, mikä tekee talvisista kaupunkilomista rennompia kesäkuukausina tehtyihin matkoihin verrattuna. Mahdollisimman halpoihin kaupunkilomiin kuuluu myös yöpyminen keskustan sijaan kaupungin muilla alueilla. Vaihtoehtoisesti voit myös suunnata lomalle johonkin vähemmän suosittuun kaupunkikohteeseen. Anna ebookersin löytää sinulle vähemmän tunnetut kaupunkilomakohteet, jotka tarjoavat ainutlaatuisia matkakokemuksia edulliseen hintaan.

Ehdot ja rajoitukset

Bonus+: BONUS+-jäsenten käytettävissä keskiyöhön 31.1.2018 saakka, kun varaat lento + hotelli tai lento + hotelli + auto -paketin. Kaksinkertaisesta edusta puolet, eli kampanjasta ansaittu etu vanhenee 183 päivää edun ansaitsemisen jälkeen, kun taas puolet, eli tavanomainen etumäärä, vanhenee 365 päivää edun ansaitsemisen jälkeen. Tavanomaisia BONUS+-ohjelman ehtoja ja rajoituksia sovelletaan, ja ne löytyvät täältä.

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun