Löydä unelmiesi hiihto- tai lasketteluloma Suomessa laajasta tarjousvalikoimasta. Varaa lomallesi täydellinen hotelli tai mökki ja suuntaa hohtaville hangille.

Minulla on alennuskoodi

EHDOT JA RAJOITUKSET

Alennuskupongin tunnus: SKI10

Hyväksyttävät varaukset: Tämä kuponkikoodi soveltuu vain etukäteen maksettavaan, erilliseen hotellivaraukseen (ei hotellivaraukseen, joka varataan yhdessä toisen tuotteen kanssa, esimerkiksi lento ja hotelli tai lento ja hotelli ja auto), joka tehdään kohteessa Finland sijaitsevaan hotelliin verkossa osoitteessa www.ebookers.fi (alla olevissa käyttöehdoissa määritettyjen rajoitusten mukaisesti).

Alennuskupongin arvo: 10%

Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 1 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset).

Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 01.02.2021 kello 00.01 [UTC+2] ja päättyy 30.04.2021 kello 23.59 [UTC+2] .

Matkan ajankohta: Matkan ajankohdan tulee sijoittua ajalle 01.02.2021 - 30.04.2021.

Näin käytät alennuskuponkia
Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponkia" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.

EHDOT JA RAJOITUKSET
Käyttöehdoissa määritettyjen rajoitusten ja yllä olevien pääkohtien mukaisesti koodi soveltuu etukäteen maksettavaan, erilliseen hotellivaraukseen (ei hotellivaraukseen, joka varataan yhdessä toisen tuotteen kanssa, esimerkiksi lento ja hotelli tai lento ja hotelli ja auto), joka tehdään kohteessa Finland sijaitsevaan hotelliin verkossa osoitteessa www.ebookers.fi. Kuponkikoodi voidaan käyttää vain etukäteen maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää kohteessa maksettaviin varauksiin. Kuponkikoodia ei voida käyttää pakettivarauksiin tai mökkivarauksiin.
Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
Jos varauksesi sisältää useamman kuin 1 huoneen, jotka ovat identtisiä, alennus koskee vain yhtä huonetta.
Edellyttäen, että käytät vähintään 1 € (matkavarauksen hinta pois lukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 10 %:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia. Enimmäisalennus 300 €.Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, kampanjoihin tai erikoistarjouksiin.
Asiakkaat voivat lunastaa tämän kuponkikoodin korkeintaan kaksi (2) kertaa, ja säästöt voivat olla korkeintaan 300 € per varaus. Näiden kahden käyttökerran jälkeen kampanjakoodia ei voi enää käyttää, vaikka yksi tai useampi varauksista peruuntuisi
Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa, Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaidhdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions) ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät, sekä muut henkilöt joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia Group, Washingtonissa osoitteessa 1111 Expedia Group Way W., Seattle WA 98119, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla Ebookers tarkoitetaan Expedia Group:ia.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Ehdot ja rajoitukset

  • Tarjouskampanjan alkamis- ja päättymisajat määräytyvät kunkin hotellin aikavyöhykkeen mukaan.
  • Tarjoukset ovat voimassa vähintään seuraaville 14 matkustuspäivälle tästä päivästä lähtien.
  • Näytetyt hinnat ovat per huone per yöpyminen kahden hengen huoneessa.
  • Hintoihin on jo sovellettu tarjousta.
  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
  • Hintoja päivitetään säännöllisesti. Ne ovat ajan tasalla julkaisuhetkellä, mutta koska nämä tarjoukset myydään loppuun nopeasti, hinnat saattavat muuttua saatavuuden mukaan.
  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
  • Ebookersin yleisiä varausehtoja sovelletaan.
  • Mainostaja: Expedia, Inc, 1111 Expedia Group Way W., Seattle WA 98119, Yhdysvallat.