Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Kuusamo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Helsingistä Kuusamoon

Kun kaupungin pöly käy silmiin ja sieluun, on syytä vaihtaa maisemaa raikkaaseen luontoon ja puhtaaseen ulkoilmaan: Kuusamon komeissa luonnonmaisemissa sielu lepää ja kroppa kiittää. Parhaiten laskettelurinteistään ja Rukan hiihtokeskuksesta tunnettu Kuusamo tarjoaa reipasta rentoutumista ympäri vuoden. Kesäaikaan Rukalla voi laskea rinteiden sijaan koskia – tai vaikka vaellettuja kilometrejä, poimittuja marjoja, bongattuja eläimiä ja naarattuja kaloja. Parhaat lennot Helsingistä Kuusamoon löydät helposti ebookersin kautta – syötä hakukoneeseemme vain toivomasi matkapäivät ja me löydämme sinulle sopivimman lennon tuossa tuokiossa. Halvat lennot Helsingistä Kuusamoon löydät parhaiten noin kahta kuukautta ennen lähtöpäivää.

Suoraan Helsingistä

Matka maamme sydämeen lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä, Finavian päälentoasemalta. Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsingistä Kuusamoon päivittäin, mutta olethan ajoissa lentoasemalla, jotta aikaa lähtöselvityksiin ja turvatarkastuksiin on riittävästi. Helsinki-Vantaan lentokenttä on valoisa ja hiljainen – voit siis aloittaa matkasi rauhallisin mielin ilman stressiä. Rauhallisen ilmapiirin säilyttämiseksi kaikkia lentoja ei enää kuuluteta, vaan lentojen ja lähtöporttien tietoja voi seurata kätevästi paitsi terminaalin monitoreista, myös Finavian verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta.

Helsinki-Vantaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta. Sinne pääsee Helsingin päärautatieasemalta kätevästi ilman vaihtoja niin bussilla kuin junallakin. I- ja P-junat vievät lentokentän juna-asemalle noin 40 minuutissa, ja lähtevät Helsingistä pääsääntöisesti raiteilta 1–3 (I-juna Tikkurilan kautta) ja 16–18 (P-juna Myyrmäen kautta). Bussi numero 615 kulkee noin puolen tunnin välein ympäri vuorokauden, ja sillä pääsee perille aina Terminaali 1 eteen alle tunnissa. Helsingin seudun liikenteen yksittäislipun hinta on noin 6 euroa.

Taksimatka Helsingistä lentoasemalla vie puolisen tuntia, mutta maksaa julkista liikennettä huomattavasti enemmän. Lentoasemalle pääsee helposti molempien terminaalien eteen myös autolla. Jos olet liikkeellä omalla kyydillä, voit jättää autosi turvallisin mielin lentoaseman pysäköintialueille. Viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vain 42 euroa, ja hintaan sisältyy bussikuljetus parkkipaikan ja terminaalien välillä.

Nyt kutsuu mua Kuusamo

Kuusamon lentoasemalta on noin 6 kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Lentoaseman taksitolpilla liikennöi takseja lentoaikataulujen mukaisesti, joten voit napata kyydin itsellesi suoraan lentokentältä. Mikäli haluat tilata taksin etukäteen, on oma taksisi kuitenkin helppo löytää, sillä ennakkoon tilatuille takseille on omat tolppansa erikseen vapaista takseista. Terminaalilla on myös infomonitori, joka näyttää ennakkoon varattujen taksien numeron sekä asiakkaan nimen.

Lentoasemalta kulkee myös AIRBUS -lentokenttäbussi, joka vie Kuusamon keskustaan, Rukalle ja Sallaan, pysähtyen myös Holiday Club Tropiikin hotellilla. Lipun hinta Rukalle ja Kuusamoon on noin 10 euroa. Kaikki bussit on aikataulutettu kätevästi lentoaikataulujen mukaan, joten kulkeminen lentokentältä on vaivatonta. Pääset kulkemaan lähialueille myös omalla aikataululla, sillä lentokentältä on saatavilla myös autonvuokrauspalveluja. Avisin, Budgetin, Hertzin, Europcarin ja Sixtn palvelupisteet löytyvät terminaalilta.

Kuusamo-Rukan kaunis luonto ja monipuolinen tarjonta takaavat virkistystä kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Voit lähteä patikoimaan kuuluisalle Karhunkierrokselle, nauttia paikallisesta villiruoasta, kokea Kuusamon villisti virtaavat kosket laskien, meloen ja kalastaen, tai rentoutua kylpylän hemmottelevassa hoivassa. Lasten ehdoton suosikki on tietenkin Angry Birds Activity Parkin aktiviteettipuisto, ja löytyy Rukalta lasten omat kalastus- ja hiihtokoulutkin.

Rukalta ja Kuusamosta löytyy myös maksutonta tekemistä joka lähtöön. Seikkailunhaluiset voivat esimerkiksi lähteä maastopyöräilemään Kuusamo-Rukan upeissa maisemissa niin omin neuvoin kuin maisemareittiäkin pitkin. Voit myös pelata lennokasta frisbeegolfia tai mennä geokätköilemään. Me ebookersilla haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan loman Suomen upeissa maisemissa. Varaa halvat lennot Helsingistä Kuusamoon ebookersin kautta, ja voit keskittyä itse vain lomasi tarkempaan suunnitteluun.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.