Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki München alkaen 103.30 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki München

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Helsingistä Müncheniin

München on tunnettu erityisesti jokasyksyisestä Oktoberfestistään ja perinteisistä joulumarkkinoistaan, mutta kaupungissa riittää paljon muutakin nähtävää mihin vuodenaikaan tahansa. Tee vaikkapa pyhiinvaellusmatka FC Bayern Münchenin kotikentälle Allianz Arenalle, kiertele ja shoppaile Münchenin uljaassa vanhassakaupungissa ja käy katsomassa maailman kuuluisimpien taiteilijoiden teoksia Alte ja Neue Pinakothekissa. Lataa sitten akkusi istahtamalla perinteiseen baijerilaiseen Biergarteniin ja herkuttelemalla paikallisella vehnäoluella sekä pretzeleillä ja saksalaisella makkaralla. Älä siis jää aikailemaan, vaan lähde kokemaan baijerilainen vieraanvaraisuus ja varaa halvat lennot Helsingistä Müncheniin jo tänään!

Suoria lentoja Helsingistä Müncheniin on saatavilla runsaasti viikon jokaiselle päivälle, joten voit valita mieleisesi useiden eri lentoyhtiöiden ja lentoaikojen väliltä. Lento Helsingistä Müncheniin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Ota myös huomioon, että kello on Saksassa tunnin Suomen aikaa jäljessä. München on suosituimmillaan (ja kalleimmillaan) erityisesti syys–lokakuun vaihteessa Oktoberfestin aikaan sekä jouluna kaupungin suosittujen joulumarkkinoiden aikaan. Jos haluat mahdollisimman halvat lennot Müncheniin, ajoita matkasi näiden sesonkien välille. Mihin aikaan sitten päätätkin matkustaa, muista varata lentolippusi ajoissa, mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Lähtö Helsingistä

Lentosi Helsingistä Müncheniin lähtee Helsinki–Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päästä Helsingin keskustasta. Jos päätät saapua lentokentälle omalla autolla, pysäköi autosi jollekin lentoaseman alueen pysäköintialueista. Pysäköidyttyäsi pääset terminaaleille pysäköintialueelta lähtevällä maksuttomalla bussikuljetuksella. Pääset terminaaleille helposti myös bussilla tai junalla suoraan Helsingistä tai Tikkurilan rautatieasemalta. Helsingin päärautatieasemalta lähtevä bussi vie sinut lentokentälle noin 40 minuutissa, junalla taas olet perillä puolessa tunnissa. Taksimatka Helsingistä lentokentälle kestää puolisen tuntia, mutta on huomattavasti julkisia kulkuneuvoja kalliimpi. Jos saavut lentokentälle muualta Suomesta, pääset perille kätevimmin vaihtamalla junaa Tikkurilan rautatieasemalla, jolta matka lentokentälle kestää vain muutaman minuutin. Seuraa sitten vain opasteita oikeaan terminaaliin ja valmistaudu lennollesi Helsingistä Müncheniin!

Saapuminen Müncheniin

Lentosi Helsingistä Müncheniin saapuu Franz Josef Straußin lentoasemalle (MUC), joka sijaitsee 28 kilometrin päässä kaupungin keskustasta koilliseen. Tämä monipuolisin palveluin varustettu lentokenttä on matkustajamääriltään Saksan toiseksi suurin, ja se on valittu useasti maailman parhaiden lentokenttien joukkoon.

S-Bahn-juna on paras keino matkustaa lentokentältä Müncheniin. S-Bahn-asema sijaitsee kätevästi aivan terminaalien 1 ja 2 edustalla. Keskustaan päin kulkevat S1- ja S8-linjat lähtevät asemalta kymmenen minuutin välein ja kulkevat lähes samaa reittiä, mutta vastakkaisiin suuntiin. S1-linja kulkee Münchenin päärautatieasemalle 45 minuutissa ja itäiselle Ostbahnhof-asemalle 53 minuutissa, kun taas S8-linja kulkee ensin Ostbahnhofille 33 minuutissa ja pysähtyy sitten päärautatieasemalla 41 minuutin matkan jälkeen. S8-linja operoi lentokentän ja keskustan välillä myös yöllä.

Lentokentältä keskustaan kulkee myös busseja. Lentokenttäbussi lähtee keskustaan päin 15 minuutin välein, ja sillä matka päärautatieasemalle vie noin 45 minuuttia ja Münchenin pohjoisasemalle 25 minuuttia. Bussipysäkit löytyvät aivan lentokentän keskusalueen edestä vain muutaman askeleen päässä terminaaleilta. Mikäli jatkat matkaasi Münchenin sijaan suoraan johonkin muuhun Saksan tai sen naapurimaan kaupunkeihin, samaiselta pysäkkialueelta lähtee myös eri kohteisiin kulkevia kaukolinjan busseja.

Kertalippu lentokentältä Münchenin keskustaan maksaa julkisilla kulkuvälineillä noin 12 euroa. Matkalippuja myydään lentokentän lipunmyynipisteessä ja lippuautomaateissa. Jos matkustat ystävien tai perheen kesken, voitte ostaa 20 euroa maksavan yhteislipun. Yhden päivän Münchenin reissua varten kannattaa ostaa kertalippua hieman kalliimpi Airport-City-Day-Ticket, jolla voit matkustaa päivän rajoituksetta Münchenin julkisilla kulkuneuvoilla. Münchenissä on kattava julkisen liikenteen verkosto, ja keskustassa pärjäät mainiosti jalan, sillä vanhankaupungin nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan.

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit München

Näytä kaikki 466 hotellia kohteessa München
Hilton Munich Airport

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20, Oberding
5.0 kautta 5.0
4,8 / 5 (5 arvostelua)

Dom, Freisinger Dom ja Weihenstephanin panimo ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Therme Erding sijaitsee ...

104 €

104 €
Novotel München Airport

Novotel München Airport

Nordallee 29, Freising
3.5 kautta 5.0
3,9 / 5 (15 arvostelua)

IPILOT Munich Ltd., Altes Gefangnis Freising ja Dom ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Freisinger Dom ja Dioezesanmuseum ...

78 €

78 €
MOXY Munich Airport

MOXY Munich Airport

Schwaig, Oberding
3.5 kautta 5.0
4,4 / 5 (5 arvostelua)

Therme Erding on 9,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Dom ja Freisinger Dom sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Weihenstephanin panimo sijaitsee 16,8 kilometrin ...

59 €

59 €
Holiday Inn Express München-Messe

Holiday Inn Express München-Messe

Otto-Lilienthal-Ring 6, Feldkirchen
3.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (4 arvostelua)

Miniland, Roberto Beach ja Internationalen Congress Center München sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Bayerin kansallismuseo ...

72 €

72 €
relexa hotel München

relexa hotel München

Schwanthalerstrasse 58-60, Munich
3.5 kautta 5.0
3,7 / 5 (3 arvostelua)

St. Paul-kirkko, Marienplatz ja Asamkirche sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Frauenkirche ja Uusi kaupungintalo - Kellopeli ovat myös 2 kilometrin ...

88 €

88 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.