Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Rooma alkaen 108.96 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki Rooma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Täältä löydät halvat lennot Helsinki (HEL) – Rooma (ROM)

Jo antiikin aikana todettiin kaikkien teiden vievän Roomaan, ja nykyisin sinne vie myös useita lentoreittejä. Helsingistä lähdettäessä noilla reiteillä liikennöivät esimerkiksi Finnair, Lufthansa, Norwegian Air ja KLM. Suoran lennon lentoaika on noin 3,5 tuntia, tarjolla on myös erilaisia välilaskullisia vaihtoehtoja. Löydät laajasta lentotarjonnasta varmasti itsellesi sopivimman. Suuntaa siis kohti ikuista kaupunkia ja valitse halvat lennot Helsingistä Roomaan.

Paras matkustusaika

Rooma on Euroopan kolmanneksi suosituin turistikohde, ja se vetääkin matkailijoita puoleensa kaikkina vuodenaikoina. Eniten tungosta on keskikesällä, jolloin keskieurooppalaiset viettävät lomaa. Myös joulukuu on vilkasta aikaa, sillä Roomassa järjestetään hienoja joulumarkkinoita. Mikäli haluat tutustua Colosseumiin, Vatikaaniin tai muihin äärimmäisen suosittuihin vetonauloihin, ajoita vierailusi sellaiseen ajankohtaan, jolloin kaupungissa on vähiten turisteja. Jos haluat matkustaa Roomaan mahdollisimman edullisesti, kannattaa valita lennot tammi-maaliskuulle.

Vinkkejä lentokentältä siirtymiseen

Helsingistä Roomaan liikennöivät lennot laskeutuvat yleensä Leonardo da Vincin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kätevimmin siirryt keskustaan Leonardo Express -junalla, joita kulkee tiheästi, suurimman osan päivästä varttitunnin välein. Junalla olet perillä jo puolessa tunnissa. Paikallisbussilla pääset Rooman keskustaan junaa edullisemmin, mutta joudut köröttelemään noin tunnin ajan. Jos päätät käyttää taksia, älä sorru kyytiä innokkaasti tarjoavien huijaritaksien houkutteluun, vaan valitse virallinen taksi. Viralliset taksit ovat valkoisia, niiden katolla on TAXI-kyltti ja taksin lupanumero on merkitty selkeästi eri puolelle ajoneuvoa. Viralliset taksit käyttävät kiinteää taksaa, huijarit voivat veloittaa mitä tahansa. Voit toki myös vuokrata auton käyttöösi ja sukeltaa suoraan italialaiseen tunnelmaan vaikkapa avoautolla autostradaa pitkin kiitäen. Muista kuitenkin, että italialainen liikennekulttuuri poikkeaa suuresti suomalaisesta; Rooman keskustassa meno on välillä suorastaan kaoottista.

Vilkasta vilinää

Rooman kiinnostavimmat nähtävyydet sijaitsevat suurimmaksi osaksi kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Ole kuitenkin varovainen kävellen kulkiessasi, sillä autot ja skootterit sujahtelevat sähäkästi kapeillakin kujilla. Vilkkaiden katujen ylittäminen vaatii välillä rohkeutta: kannattaa ottaa esimerkkiä paikallisista! Älä suunnittele liian paljon ohjelmaa yhdelle päivälle, sillä yhteen kohteeseen tutustumiseen voi kulua helposti tuntikausia, jopa kokonainen päivä. Jos haluat säästää kävelytarmoasi nähtävyyksien kiertelemiseen, voit käyttää Rooman julkista liikennettä paikasta toiseen siirtymiseen. Saatavilla on myös käteviä Roma Pass -kortteja, joita käyttäen voi ajella vapaasti metrolla, paikallisbusseilla ja raitiovaunuilla, käydä ilmaiseksi yhdessä tai kahdessa museossa sekä hyödyntää muitakin hyviä alennuksia. Voit ostaa joko kahden tai kolmen päivän kortin. Roomassa autoilijat eivät ole vielä tottuneet polkupyöräilijöihin, eikä kaupunkia ole muutenkaan suunniteltu polkupyöräilijöitä ajatellen. Jos haluat kuitenkin päästä huristelemaan polkupyörällä, kannattaa osallistua opastetuille pyöräretkille, sillä oppaat tuntevat parhaat ja turvallisimmat reitit.

Levollista rauhaa

Voit myös suunnata viehättävään Villa Borghesen puistoon, jossa vuokrataan polkupyöriä ja jossa voi ajella rennommin enimmältä liikenteeltä suojassa. Villa Borghese on Rooman suurin puisto ja siellä on pyörien lisäksi vuokrattavana myös soutuveneitä. Roomassa on paljon muitakin vihreitä keitaita, jonne on mukava paeta liikenteen melua ja ihmisvilinää. Gianicolo-puistossa pääset ihastelemaan kasvitieteellisen puutarhan ihmeitä ja seuraamaan nukketeatteriesityksiä. Rauhaisassa Aqueduct-puistossa voit ihastella muinaisen Rooman nerokasta vesijärjestelmää. Tiberjoen rannoilla on myös leppoisaa kuljeskella maisemista nauttimassa. Ponte Garibaldi- ja Ponte Palatino -siltojen välillä sijaitseva Isola Tiberina-saari on myös hauska piipahtamispaikka.

Aikaero Suomen ja Rooman välillä on vain -1 tunti, mutta kun käyskentelet Colosseumilla tai Forum Romanumilla antiikin arkkitehtuuria ihmetellen ja ihastellen, voit mielessäsi kuvitella aikaeron olevan -2 000 vuotta. Varmista pääsysi kiehtovalle aikamatkalle ja varaa kauttamme lennot Helsingistä Roomaan.

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Rooma

Näytä kaikki 3 888 hotellia kohteessa Rooma
UNA Hotel Roma

UNA Hotel Roma

Via Giovanni Amendola, 57, Rome
4.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (77 arvostelua)

Planeta, Teatro dell'Opera di Roma ja Basilica di Santa Maria Maggiore sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Foro Romano ja Trajanin ...

128 €

128 €
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
4.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (2 arvostelua)

Basilica di S.Ippolito e Antiquarium on 4,1 kilometrin ja Necropoli di Porto on 4,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Teatro ...

145 €

145 €
Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
4.0 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Mediterraneo Beach on 9,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Ostia Antican roomalaisrauniot ja Market Central da Vincin ostoskeskus ...

105 €

105 €
Hotel Nord Nuova Roma

Hotel Nord Nuova Roma

Via Giovanni Amendola, 3, Rome
3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (8 arvostelua)

Teatro dell'Opera di Roma ja Basilica di Santa Maria Maggiore ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ...

79 €

79 €
Mecenate Palace

Mecenate Palace

Via Carlo Alberto 3, Rome
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (379 arvostelua)

Santa Prassede ja Basilica di Santa Maria Maggiore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Foro Romano ja Teatro dell'Opera di Roma ...

123 €

123 €
Best Western Plus Hotel Universo

Best Western Plus Hotel Universo

Via Principe Amedeo 5/B, Rome
4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (8 arvostelua)

Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä ...

90 €

90 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.