Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Vaasa alkaen 85.43 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Halvat lennot Helsinki Vaasa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Vaasaan

Suomen maanteillä matkailu on sinänsä hauskaa mutta varsin aikaa vievää puuhaa, joten omalla autolla reissaaminen ei joka tilanteessa jaksa innostaa. Etenkin tiuhaan tahtiin kaupungista toiseen sukkuloivat liikematkailijat arvostavat mahdollisuutta varata lennot Helsingistä Vaasaan ja jättää väliin huoltoasemakahvien kyseenalaiset nautinnot. Pääkaupunkiseudulta Länsi-Suomen rannikolla sijaitsevaan Vaasaan on linnuntietä matkaa noin 350 kilometriä, mutta autolla reissulle tuleekin yhtäkkiä mittaa reilusti yli 400 kilometriä. Viisi tuntia on varsin realistinen aika välimatkan taittamiseen autokyydillä, joten halvat lennot Helsingistä Vaasaan alkavat hyvin äkkiä tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Alle tunnin kestävät suorat lennot kaupunkien välillä eivät ole pelkästään liikematkailijoiden mieleen, sillä myös järkevää ajankäyttöä suosivat lomailijat ovat tervetulleita ilmojen teille.

Lähde hauskalle lomalle tai nopealle liikematkalle Vaasaan

Vaasa on salaa varsinainen suurkaupunki, sillä sieltä löytyy toimivan teollisuuden lisäksi hauskoja matkailukohteita ja useita korkeakouluja. Esimerkiksi Helsingin yliopistolla on koulutusta myös Vaasassa, joten sekä opiskelijat että professorit arvostavat mahdollisuutta taittaa pääkaupungin ja Vaasan välinen matka vikkelästi. Vaasasta on myös erittäin helppoa suunnata muihin Länsi-Suomen kohteisiin, sillä kaupungista on maantieyhteys niin pohjoiseen, etelään kuin itään. Lisäksi matka länteen päin luonnistuu Merenkurkun ylittävällä lauttayhteydellä. Vaasasta on myös junayhteys Seinäjoelle, joten etsi lento Helsingistä Vaasaan ebookersin sivuilta ja ota koko Pohjanlahden rannikkoseutu haltuun. Sopivia lentoja Helsingistä Vaasaan on tarjolla sekä bisnesmatkailijoille että kaupunkilomailijoille ympäri vuoden, joten matka kaupungista toiseen ei jää kiinni ainakaan vaihtoehtojen puutteesta.

Suorat lennot Helsingistä Vaasaan

Lentomatka Helsingin ja Vaasan välillä taittuu nopeimmillaan noin kolmessa vartissa ja pisimmilläänkin vain hitusen yli tunnissa, joten matkalukemiseksi ei kannata varata turhan paksua opusta. ebookersin sivuilta löytää helposti Finnairin lennot kaupungista toiseen, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Vaasaan ja valitse itsellesi sopivin matkustusajankohta. Helsingistä Vaasaan on päivittäisiä lentoja vuoden ympäri, joten matkasuunnitelmien teko on helppoa. Viikonpäivien välillä on kuitenkin vaihtelua, joten hieman joustovaraa on hyvä olla matkassa. Päivästä riippuen ensimmäiset lennot Helsingistä nousevat taivaalle varhain aamulla ja viimeiset koneet laskeutuvat Vaasan lentoasemalle vasta puolenyön jälkeen. Varsinaista sesonkiaikaa Vaasan lentomatkailussa ei ole, joten paras aika varata lento Helsingistä Vaasaan on juuri silloin, kun sinulle sopii.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Monet kokeneetkin reissaajat vierastavat kotimaan lentomatkailua siksi, että he arvelevat pakollisten tarkastuksien ja lennon odottelun vievän saavutetun aikaedun. Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi olla ajoittaista ruuhkaisuutta etenkin aamulla ja alkuiltapäivästä, mutta turvatarkastuksen lisäksi ylimääräistä aikaa ei tarvitse varata kohtuuttoman paljon. Lähtöselvityksen Vaasaan suuntaaville Finnairin lennoille voi tehdä joko etukäteen netissä tai Helsinki-Vantaan asemalta löytyvillä lähtöselvitysautomaateilla. Suomen sisäisillä lennoilla lähtöselvityksen pitää olla tehtynä 45 minuuttia ennen lennon lähtöä, joten ”turhaa aikaa” terminaalissa maleksimiseen ei tarvitse varata. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua junalla tai bussilla, sillä Helsingin keskustasta on erinomaiset liikenneyhteydet kentälle. Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 kuljettavat matkailijat suoraan terminaaleille 30–45 minuutissa. Junalla matka kestää suurin piirtein yhtä pitkään uudella kehäradalla, jota pitkin puksutellaan Aviapolisin asemalle Tikkurilan ja Myyrmäen kautta.

Saapuminen Vaasaan

Noin yhdeksän kilometrin päässä Vaasan keskustasta sijaitsevalta lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa helposti taksilla, sillä kentän edustalla päivystää pirssejä saapuvien lentojen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voi turvautua paikallisliikenteen busseihin numero 40 ja 10, jotka kulkevat kesäaikaa lukuun ottamatta säännöllisin väliajoin. Suoraan Seinäjoelle suuntaavat matkailijat voivat varata tilauskyydin Pahkakankaan Liikenteen kautta, mutta Vaasan keskustasta on myös hyvät liikenneyhteydet muualle Suomeen. Pienellä mutta palvelevalla Vaasan lentoasemalla on myös saapuvien lentojen mukaan auki oleva autonvuokrauspiste.

Kartta

Hotellit Vaasa

Näytä kaikki 25 hotellia kohteessa Vaasa
Best Western Hotel Vallonia
Best Western Hotel Vallonia
Keskustie 3, Korsholm
3.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (10 arvostelua)

Kuntsi, Stundars Handicraft Village ja Vanha Vaasa sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Vanha kauppahalli ja ...

83 €

83 €
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
4.0 kautta 5.0
3,7 / 5 (29 arvostelua)

Vaasan tori, Rewell Center ja Vanha kauppahalli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tikanojan ...

96 €

96 €
Cumulus Seinajoki
Cumulus Seinajoki
Kauppakatu 10, Seinajoki
3.5 kautta 5.0
3,6 / 5 (7 arvostelua)

Epstorin kauppakeskus ja Lakeuden Risti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Seinäjoki Areena ovat myös ...

86 €

86 €
Original Sokos Hotel Vaakuna
Original Sokos Hotel Vaakuna
Rewell Center 101, Vaasa
4.0 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Rewell Center, Vanha kauppahalli ja Vaasan tori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ...

106 €

106 €
Scandic Vaasa
Scandic Vaasa
Rosteninkatu 6, Vaasa
3.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (2 arvostelua)

Vaasan tori, Rewell Center ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tikanojan Taidekoti ja Vesitorni ovat myös 15 minuutin ...

101 €

101 €
Hotel Rantasipi Tropiclandia
Hotel Rantasipi Tropiclandia
Lemmenpolku 3, Vaasa
3.5 kautta 5.0
3,7 / 5 (3 arvostelua)

Wasalandia ja Tropiclandia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä sijaitsevasta hotellista. Pohjanmaan museo sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

87 €

87 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.