Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle

Etelä-Suomen talvet ovat yleensä pelkkää loskaa, räntää ja jäistä vesisadetta. Onneksi pohjoisessa on luminen Lappi, jonka suosituissa hiihtokeskuksissa latuja ja rinteitä riittää. Varaa halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle ja lähde itse katsomaan, millaisiin keleihin Pohjois-Suomessa on totuttu. Jos talvikaamos ja paukkuvat pakkaset eivät kuulosta houkuttelevalta, voi Rovaniemelle suunnata myös johonkin toiseen vuodenaikaan. Niiden suhteen Rovaniemellä onkin valinnanvaraa, sillä Lapissa vuodenaikoja on kahdeksan. Sekä erävaeltajat että sunnuntairetkeilijät pääsevät nauttimaan tunturirinteiltä avautuvista näkymistä ja erämetsien rauhasta. Vertaile lentoja Helsingistä Rovaniemelle ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi paras aika lähteä pohjoiseen. Varmista samalla kunnon lahjasaalis ensi jouluna ja käy tapaamassa Lapin tunnetuinta asukasta Rovaniemen kupeessa sijaitsevassa Joulupukin pajakylässä.

Lennot Helsingistä Rovaniemelle

Rovaniemeä kuulee joskus kutsuttavan Lapin portiksi, mikä onkin aika osuva nimi. Napapiirin pohjoispuolelta alkavat Lapin laajat laulumaat, joille on helppoa suunnata Rovaniemeltä käsin. Suosituin matkustusaika Rovaniemelle on vilkas talvisesonki, jolloin Lapin hohtavat hanget houkuttelevat erityisesti laskettelijoita ja lumilautailijoita tunturirinteille. Luontoretkeilijöiden kannalta kevät, alkukesä ja alkusyksy ovat parasta mahdollista aikaa vierailla Rovaniemellä, sillä säät ovat silloin mukavimmat ulkona liikkumiseen eikä keskikesän itikoiden ininä haittaa. Etsi lennot Rovaniemelle sinulle sopivimpaan aikaan ja lähde ihailemaan ruskan loistoa ja revontulien säihkettä.

Helsingin ja Rovaniemen välillä liikennöidään suoria lentoja lähes koko vuoden ympäri. Poikkeuksen säännöstä muodostaa heinäkuu, jolloin lentoliikenne kaupunkien välillä taukoaa kokonaan. Keskikesän Lapin-lomailijat joutuvat siis keksimään varasuunnitelman, mutta muilla matkailijoilla valinnanvaraa riittää. Finnair ja Norwegian Air International pitävät huolen, että suoria lentoja Helsingistä Rovaniemelle on tarjolla päivittäin. Sesonkikauden ulkopuolella Finnairilla on Rovaniemelle neljä vuoroa päivässä. Varhaisin aamulähtö ennen kahdeksaa lennetään vain arkipäivinä. Norwegian täydentää lentotarjontaa kätevillä alkuiltapäivän vuoroilla. Sesonkiaikaan lento Helsingistä Rovaniemelle on vieläkin helpompi löytää, sillä sekä Norwegian että Finnair lisäävät silloin vuoroja kaupunkien välille. Matkalla ei kauaa nokka tuhise, sillä lähes 700 kilometrin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rovaniemelle kestää lentäen vain vajaat puolitoista tuntia.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Sujuva matkalle lähtö on kaiken A ja O, jotta lomatunnelma ei lässähdä heti alkuunsa. Ota jo matkalippuja varatessa huomioon, että hiihtovälineistä voi joutua maksamaan ylimääräisen maksun lentoyhtiöstä riippuen. Hiihtovälineisiin liittyvistä kuljetusehdoista kannattaa hakea tietoa suoraan valitsemasi lentoyhtiön omilta sivuilta. Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöselvitys- ja turvatarkastuspisteissä voi olla ajoittaista ruuhkaa etenkin koulujen loma-aikoina, joten varaa tarpeeksi aikaa pakollisiin toimenpiteisiin. Päivittäin ruuhkia on usein kello 6–8.30 ja 14–17.30. Monet lentoyhtiöt tarjoavat nykyisin mahdollisuuden hoitaa lähtöselvitys netissä etukäteen tai lentoasemalla automaatilla. Myös ruumaan menevät matkatavarat voi helposti hoitaa itse lennolle mukaan Bag Drop -itsepalveluautomaatilla. Lapsiperheet on osattu huomioida hyvin Helsinki-Vantaalla, sillä heitä varten on oma turvatarkastuspiste.

Helsinki-Vantaalle pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä, sillä Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 vievät matkailijat Rautatientorilta suoraan kentälle. Kehäradan I- ja P-junat kuljettavat myös lomailijoita Tikkurilan ja Myyrmäen kautta päärautatieasemalta suoraan terminaalien luo. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi yhdyskäytävällä toisiinsa liitettyä terminaalia, joista molemmille pääsee junalla ja bussilla.

Saapuminen Rovaniemelle

Rovaniemen päässä lentomatkailijaa odottaa kiireetön ja kompaktin kokoinen lentoasema, joka on noin 10 kilometrin päässä kaupungista. Joulupukin pajakylä ja sen yhteydessä oleva SantaPark ovat vain parin kilometrin päässä kentästä. Rovaniemen keskustaan ja hotelleille kulkee saapuvien lentojen aikatauluja myötäilevä Airportbus. Pyhä-Luoston hiihtokeskukseen suuntaavia matkailijoita palvelee SkiBus, jonka aikataulut voi tarkistaa matkakeskuksen sivuilta. Suuntaa Rovaniemelle ja ota Lappi haltuun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.