Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Rovaniemi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle

Etelä-Suomen talvet ovat yleensä pelkkää loskaa, räntää ja jäistä vesisadetta. Onneksi pohjoisessa on luminen Lappi, jonka suosituissa hiihtokeskuksissa latuja ja rinteitä riittää. Varaa halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle ja lähde itse katsomaan, millaisiin keleihin Pohjois-Suomessa on totuttu. Jos talvikaamos ja paukkuvat pakkaset eivät kuulosta houkuttelevalta, voi Rovaniemelle suunnata myös johonkin toiseen vuodenaikaan. Niiden suhteen Rovaniemellä onkin valinnanvaraa, sillä Lapissa vuodenaikoja on kahdeksan. Sekä erävaeltajat että sunnuntairetkeilijät pääsevät nauttimaan tunturirinteiltä avautuvista näkymistä ja erämetsien rauhasta. Vertaile lentoja Helsingistä Rovaniemelle ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi paras aika lähteä pohjoiseen. Varmista samalla kunnon lahjasaalis ensi jouluna ja käy tapaamassa Lapin tunnetuinta asukasta Rovaniemen kupeessa sijaitsevassa Joulupukin pajakylässä.

Lennot Helsingistä Rovaniemelle

Rovaniemeä kuulee joskus kutsuttavan Lapin portiksi, mikä onkin aika osuva nimi. Napapiirin pohjoispuolelta alkavat Lapin laajat laulumaat, joille on helppoa suunnata Rovaniemeltä käsin. Suosituin matkustusaika Rovaniemelle on vilkas talvisesonki, jolloin Lapin hohtavat hanget houkuttelevat erityisesti laskettelijoita ja lumilautailijoita tunturirinteille. Luontoretkeilijöiden kannalta kevät, alkukesä ja alkusyksy ovat parasta mahdollista aikaa vierailla Rovaniemellä, sillä säät ovat silloin mukavimmat ulkona liikkumiseen eikä keskikesän itikoiden ininä haittaa. Etsi lennot Rovaniemelle sinulle sopivimpaan aikaan ja lähde ihailemaan ruskan loistoa ja revontulien säihkettä.

Helsingin ja Rovaniemen välillä liikennöidään suoria lentoja lähes koko vuoden ympäri. Poikkeuksen säännöstä muodostaa heinäkuu, jolloin lentoliikenne kaupunkien välillä taukoaa kokonaan. Keskikesän Lapin-lomailijat joutuvat siis keksimään varasuunnitelman, mutta muilla matkailijoilla valinnanvaraa riittää. Finnair ja Norwegian Air International pitävät huolen, että suoria lentoja Helsingistä Rovaniemelle on tarjolla päivittäin. Sesonkikauden ulkopuolella Finnairilla on Rovaniemelle neljä vuoroa päivässä. Varhaisin aamulähtö ennen kahdeksaa lennetään vain arkipäivinä. Norwegian täydentää lentotarjontaa kätevillä alkuiltapäivän vuoroilla. Sesonkiaikaan lento Helsingistä Rovaniemelle on vieläkin helpompi löytää, sillä sekä Norwegian että Finnair lisäävät silloin vuoroja kaupunkien välille. Matkalla ei kauaa nokka tuhise, sillä lähes 700 kilometrin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rovaniemelle kestää lentäen vain vajaat puolitoista tuntia.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Sujuva matkalle lähtö on kaiken A ja O, jotta lomatunnelma ei lässähdä heti alkuunsa. Ota jo matkalippuja varatessa huomioon, että hiihtovälineistä voi joutua maksamaan ylimääräisen maksun lentoyhtiöstä riippuen. Hiihtovälineisiin liittyvistä kuljetusehdoista kannattaa hakea tietoa suoraan valitsemasi lentoyhtiön omilta sivuilta. Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöselvitys- ja turvatarkastuspisteissä voi olla ajoittaista ruuhkaa etenkin koulujen loma-aikoina, joten varaa tarpeeksi aikaa pakollisiin toimenpiteisiin. Päivittäin ruuhkia on usein kello 6–8.30 ja 14–17.30. Monet lentoyhtiöt tarjoavat nykyisin mahdollisuuden hoitaa lähtöselvitys netissä etukäteen tai lentoasemalla automaatilla. Myös ruumaan menevät matkatavarat voi helposti hoitaa itse lennolle mukaan Bag Drop -itsepalveluautomaatilla. Lapsiperheet on osattu huomioida hyvin Helsinki-Vantaalla, sillä heitä varten on oma turvatarkastuspiste.

Helsinki-Vantaalle pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä, sillä Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 vievät matkailijat Rautatientorilta suoraan kentälle. Kehäradan I- ja P-junat kuljettavat myös lomailijoita Tikkurilan ja Myyrmäen kautta päärautatieasemalta suoraan terminaalien luo. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi yhdyskäytävällä toisiinsa liitettyä terminaalia, joista molemmille pääsee junalla ja bussilla.

Saapuminen Rovaniemelle

Rovaniemen päässä lentomatkailijaa odottaa kiireetön ja kompaktin kokoinen lentoasema, joka on noin 10 kilometrin päässä kaupungista. Joulupukin pajakylä ja sen yhteydessä oleva SantaPark ovat vain parin kilometrin päässä kentästä. Rovaniemen keskustaan ja hotelleille kulkee saapuvien lentojen aikatauluja myötäilevä Airportbus. Pyhä-Luoston hiihtokeskukseen suuntaavia matkailijoita palvelee SkiBus, jonka aikataulut voi tarkistaa matkakeskuksen sivuilta. Suuntaa Rovaniemelle ja ota Lappi haltuun.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Rovaniemi

Näytä kaikki 180 majoitusliikettä kohteessa Rovaniemi
Arctic City Hotel

Arctic City Hotel

Pekankatu 9, Rovaniemi
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,9 / 5 (34 arvostelua)

  Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. ...

  Arctic City Hotel96 €

  Arctic City Hotel96 €
  Arctic Light Hotel

  Arctic Light Hotel

  Valtakatu 18, Rovaniemi
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,5 / 5 (10 arvostelua)

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lapin yliopisto ...

   Arctic Light Hotel123 €

   Arctic Light Hotel123 €
   Hotel Hullu Poro

   Hotel Hullu Poro

   Rakkavaarantie 5, Levi, Sirkka
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,4 / 5 (89 arvostelua)

    Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,4 kilometrin päässä.

    Hotel Hullu Poro73 €

    Hotel Hullu Poro73 €
    Apukka Resort - Aurora Centre

    Apukka Resort - Aurora Centre

    Tutkijantie 28, Rovaniemi
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,5 / 5 (2 arvostelua)

     Joulupukin Pajakylä on 8,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. SantaPark ja Lappia-talo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Ounasvaara ja Lordi-aukio ...

     Star Arctic Hotel

     Star Arctic Hotel

     Kaunispää, Saariselka
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,5 / 5 (2 arvostelua)

      Actionpark, Angry Birds Activity Park Saariselkä ja Saariselkä sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Saariselän Pyhän Paavalin kappeli sijaitsee ...

      Star Arctic Hotel150 €

      Star Arctic Hotel150 €
      Saariselkä Inn

      Saariselkä Inn

      Saariseläntie 10, Saariselka
       3.0 kautta 5.0
        
        
       1,5 / 5 (2 arvostelua)

       Saariselän Pyhän Paavalin kappeli ja Angry Birds Activity Park Saariselkä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Saariselkä ja Actionpark ...

       Saariselkä Inn60 €

       Saariselkä Inn60 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.