Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Kittilä alkaen 98.00 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Halvat lennot Helsinki Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Kittilään

Lapissa kaikki kukkii nopeasti, mutta laskettelukelit pysyvät loistavina vapun korville saakka. Yksi suosituimmista syistä hakea lentoja Kittilään on kaupungin sijainti kahden hiihto- ja matkailukeskuksen lähellä. Parikymmentä kilometriä Kittilästä pohjoiseen on suosittu Levi, kun taas Yllästunturin rinteet ovat noin 45 kilometriä lounaaseen. Luontoa rakastavat matkailijat eivät pääse Lapissa kyllästymään, sillä aivan Kittilän kupeessa on esimerkiksi Pallas-Yllästunturin kansallispuisto. Poikkea valtavirrasta ja varaa halvat lennot Helsingistä Kittilään keväällä tai kesällä, jonka yöttömät yöt laittavat vuorokausirytmin iloisesti sekaisin. Kittilä itsessään on pieni kylä Lapin sydänmailla, mutta kaikki Pohjois-Suomen ihanuudet saavuttaa sieltä käsin helposti. Suuntaa siis kohti Kittilää ja valloita Lapin tunturit.

Lennot Helsingistä Kittilään

Laskettelukelien saapuessa alkaa Kittilässä paras matkailusesonki, sillä etelän asukit suuntaavat silloin Lapin kirkkaanvalkoisille hangille. Joulukuun tienoilta aina myöhäiseen keväiseen saakka kestävä hiihtokeskussesonki lisää palveluja ja hupimahdollisuuksia, mutta nostaa myös paikallista hintatasoa. Vertaile lentoja Helsingistä Kittilään ja etsi huokein vaihtoehto talven lisääntyneen tarjonnan joukosta. Lumihankien sulaessa lennot harvenevat, joten ilmailun suhteen suosittu talvi saattaa olla kuitenkin parempi vaihtoehto halpoja lentomatkoja etsiville lomailijoille. Loppupeleissä omat lomamieltymykset ratkaisevat lähtöajan, joten valitse toimivin lento Helsingistä Kittilään ja kiidä Lappiin. Finnair tarjoaa lentoja Helsingin ja Kittilän välillä vuoden ympäri, mutta suoria lentoja on osan vuodesta tarjolla vain Kittilästä takaisin Helsinkiin päin. Vuoroja on yleensä vähintään yksi päivässä, joinain päivinä kaksi. Muulloin kuin talvisesongin aikaan Helsingistä lähtevät matkailijat pääsevät tekemään pienen koukkauksen Ivalossa ennen Kittilää. Välilasku Ivalossa ei kuitenkaan lisää matka-aikaan kuin tunnin, ja talvikaudella tämäkin mutka poistuu matkasta. Suorat lennot Helsingistä Kittilään kestävät puolisentoista tuntia, joten Lapin lumille pääsee vauhdilla. Talvella Finnairilla on enemmän vuoroja Helsingin ja Kittilän välillä, joten lentoja riittää varmasti kaikille laskettelijoille. Lisäksi Norwegian Air International lisää Kittilän-lomailun kierroksia sesonkiaikaan ja tarjoaa lentoja Kittilään Helsingistä neljänä päivänä viikossa.

Sujuva lähtö Helsingistä

Suurin osa ulkomaille lentävistä suomalaisista aloittaa matkansa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja monet vieraiden maiden kaupunkikohteet ovat itse asiassa kauempana kuin Kittilä. Ota siis Helsinki-Vantaan kansainvälinen tunnelma haltuun kotimaan sisäisellä matkalla. Osasta Etelä-Suomen kaupungeista on helpointa lentää Kittilään Helsingin kautta, joten esimerkiksi tamperelaisten ja turkulaisten kannattaa hakea myös omilta kotikentiltään lähteviä lentoja. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle helposti julkisilla kulkuvälineillä. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevat I- ja P-junavuorot kiertävät uutta kehärataa, jota pitkin päärautatieasemalta pääsee lentokentälle noin puolessa tunnissa. Rautatientorilta pääsee Helsinki-Vantaalle Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla numero 615, jolloin matka kestää noin 30–45 minuuttia. Junalla tai bussilla matkalle tulee hintaa 6–7 euroa. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on yhdistetty toisiinsa yhdyskäytävän kautta. Pahimpina ruuhka-aikoina kello 6–8.30 ja 14–17.30 turvatarkastuspisteisiin voi muodostua aikamoisia jonoja, joten varaa silloin tarpeeksi ylimääräistä aikaa lomalle lähtöön. Ylimääräisen ajan voi aina kuluttaa lentoaseman kauppoja kierrellessä tai kahvilassa istuskellen.

Saapuminen Kittilän lentoasemalle

Kittilä ja lähiseudun matkailukeskukset pelaavat hyvin yhteen, sillä parhaan matkailusesongin aikaan Leville ja Yllästunturille kulkee suoria bussivuoroja lähes kaikkien lentojen yhteydessä. Muulloin aikataulut kannattaa tarkistaa bussiyhtiöiden verkkosivuilta, eli Ylläksen tapauksessa Rundgren Ky:ltä ja Levin kohdalla Tunturilinjat Oy:ltä. Ennakkovaraus on päivän sana Kittilän lentoasemalla, sillä sesonkiajan ulkopuolella bussien ja autovuokraamoiden palveluista on parasta sopia etukäteen. Myös taksikyydin voi sopia jo ennalta, mutta tolpalla on myös päivystäviä pirssejä. Suuntaa Kittilän kautta Lapin parhaille tunturirinteille.

Kartta

Lentotietoja väliltä Helsinki Kittilä

  • Tänään saatavilla 1 suoraa lentoa kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä
  • Keskimääräinen lentoaika tämän päivän suorille lennoille on 1h 30m.
  • Finnair lento 447 (8:55 PM GMT, Airbus Industrie A321) on tämän päivän aikaisin lento kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä.
  • Finnair lento 447 (8:55 PM GMT, Airbus Industrie A321) on tämän päivän myöhäisin lento kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä.
  • Lyhin lento tänään kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä (Finnair flight 447, Airbus Industrie A321) kestää 1h 30m.
  • Pisin lento tänään kohteesta Helsinki kohteeseen Kittilä (Finnair flight 447, Airbus Industrie A321) kestää 1h 30m.

Hotellit Kittilä

Näytä kaikki 26 hotellia kohteessa Kittilä
Lapland Hotel Sirkantähti
Lapland Hotel Sirkantähti
Levintie 1630, Sirkka
3.0 kautta 5.0
2,0 / 5 (2 arvostelua)

Market Square, Levi, Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Levi Tourist Office ...

99 €

99 €
Hostel Hullu Poro
Hostel Hullu Poro
Sivulantie 2, Sirkka
2.0 kautta 5.0
2,4 / 5 (8 arvostelua)

Market Square, Levi, Levi Tourist Office ja Crazy Reindeer Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Levi ja Levi Express Cabin Lift ovat myös ...

60 €

60 €
Hotel Levi Panorama
Hotel Levi Panorama
Tunturitie 205, Sirkka
3.5 kautta 5.0
4,3 / 5 (30 arvostelua)

Samiland, Levi Express Cabin Lift ja Levi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Gondoli 2000 ja Eturinne, Levi ovat myös ...

84 €

84 €
Break Sokos Hotel Levi
Break Sokos Hotel Levi
Tähtitie 5, Sirkka
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (16 arvostelua)

Market Square, Levi ja Levi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Levi Express Cabin Lift ja Eturinne, ...

136 €

136 €
Levi Hotel Spa
Levi Hotel Spa
Levintie 1590, Sirkka
4.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (11 arvostelua)

Levi Tourist Office, Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eturinne, Levi ja Market Square, Levi ovat ...

88 €

88 €
Hotel Hullu Poro
Hotel Hullu Poro
Rakkavaarantie 5, Levi, Sirkka
4.0 kautta 5.0
3,4 / 5 (68 arvostelua)

Crazy Reindeer Arena, Eturinne, Levi ja Levi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Levi Express Cabin Lift ja Market Square, Levi ovat ...

118 €

118 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.