Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Vaasa Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Vaasasta Helsinkiin

Jos haluat päästä Vaasasta Helsinkiin nopeasti ja vaivattomasti, valitse lento. Voit varata lentosi kätevästi ebookersin sivuilta, joilla pystyt helposti vertailemaan eri vaihtoehtoja. Valitse ensin haluamasi ajankohta ja siirry sitten vertailemaan hintoja. Jos aikataulusi on joustava, voit valita vaihtoehdon ”hae 3 päivää ennen ja jälkeen”. Taulukosta voit sitten etsiä sinulle sopivimmat ja edullisimmat meno- ja paluulennot. Pystyt myös valitsemaan mieleisesi vuorokaudenajan lennollesi. Jos lennät jo aamulla, sinulla on koko päivä aikaa nauttia Helsingissä esimerkiksi kaupungin runsaasta shoppailu-, ravintola- tai kulttuuritarjonnasta. Halpoja lentoja Vaasasta Helsinkiin löydät parhaiten kesäaikaan. Lennot Vaasasta Helsinkiin kestävät noin tunnin, ja kaupunkien välinen etäisyys on lähes 400 kilometriä. Lentämällä säästät siis aikaa ja vaivaa.

Lähtö Vaasasta

Vaasan lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Kentälle pääsee linja-autolla (elokuun puolivälistä kesäkuun alkuun), taksilla ja omalla autolla. Linja-autolinjat 4 ja 10 ajavat talviaikaan keskustan ja lentokentän välillä. Kesäaikaan linja-autoyhteyttä ei ole. Taksin voi tilata Vaasan Ulataksi Oy:stä. Erityisesti aamulennoille taksi kannattaa tilata hyvissä ajoin. Airport taksi tarjoaa kiinteähintaista ryhmäkuljetusta lentokentälle, ja se on tilattava yleensä kaksi tuntia ennen koneen lähtöä, mutta aamulennoille edellisenä iltana viimeistään klo 22. Airport taksissa matkatavaroiden määrä on rajoitettu: mukaan voi ottaa normaalikokoisen matkalaukun ja käsimatkatavarat. Airport taksin veloitus on noin 20 euroa. Seinäjoen matkakeskuksesta on kutsuliikenneyhteys Vaasan lentokentälle. Jos tulet kentälle omalla autolla, löydät terminaalin välittömästä läheisyydestä kaksi pysäköintialuetta. Toinen alueista (P1) on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen pysäköintiin ja alueella on tuntiveloitus. Toinen alue (P2) on tarkoitettu myös pitkäaikaiseen pysäköintiin ja alueella on sekä tunti- että vuorokausiveloitus. P2-alueella on myös maksullisia lämpötolppia, jotka ovat käytössä marraskuusta maaliskuuhun. Lennolla Vaasasta Helsinkiin voit rentoutua ja viettää aikaa vaikkapa torkkuen, lukien tai musiikkia kuunnellen.

Tulo Helsinkiin

Kun koneesi on laskeutunut Helsinki-Vantaan lentokentälle ja olet päässyt sisälle terminaaliin, katso monitoreista, mistä aulasta voit noutaa matkatavarasi, ja seuraa opasteita. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset Helsingin keskustaan joko paikallisjunalla, linja-autolla tai taksilla. Paikallisjuna tunnuksella P vie sinut puolessa tunnissa Helsingin päärautatieasemalle. Lentokentän juna-asemalle pääset 1- ja 2- terminaalin välisestä käytävästä hissillä tai liukuportailla. Kummankin terminaalin edessä on bussipysäkkejä, joilta lähtee busseja muun muassa Helsingin keskustaan. Kertalippu junalla tai bussilla Helsingin keskustaan maksaa noin neljä euroa. Lipun voit ostaa automaatista tai junasta. Jos haluat vuorokausilipun, niitä voi ostaa lentokentän R-kioskilta. Taksit odottavat molempien terminaalien edustalla. Taksikyyti lentokentältä Helsingin keskustaan maksaa noin 40-50 euroa ajankohdasta, henkilömäärästä ja liikenteestä riippuen. Halutessasi voit myös tilata taksin etukäteen, jolloin vältyt jonottamiselta. Lentokentällä on myös taksiyrityksiä, jotka tarjoavat kiinteähintaisia ryhmäkuljetuksia. Näiden taksiyritysten palvelupisteet ovat molempien terminaalien tuloauloissa. Myös auton vuokraus onnistuu Helsinki-Vantaan lentokentällä helposti. Jos olet vuokrannut auton jo etukäteen ebookersin sivujen kautta, voit noutaa avaimet suoraan autovuokraamon palvelupisteestä ja jatkaa matkaa haluamaasi suuntaan. Palvelupisteet sijaitsevat 1- ja 2-terminaalin välisessä käytävässä. Kun vuokraat auton, voit liikkua vapaammin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Esimerkiksi idyllinen Porvoo on vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Majoittuminen Helsingissä

Jos tarvitset majoitusta Helsingissä, voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja näppärästi ebookersin sivuilla. Matkustitpa sitten yksin tai isommalla joukolla, Helsingin runsaasta tarjonnasta löydät varmasti sinulle tai seurueellesi sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit etsiä ja vertailla hotelleja esimerkiksi tähtiluokituksen, sijainnin tai hotellin tarjoamien palveluiden perusteella. Kun varaat majoituksen sivujemme kautta etukäteen, voit perillä keskittyä nauttimaan pääkaupungin monipuolisesta tarjonnasta.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.