Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lennot Batumi Diyarbakir

Oletko etsimässä mahdollisimman edullisia Batumi - Diyarbakir lentoja? Nyt voit lopettaa etsinnän, koska täältä ne löytyvät! Me Ebookersilla haluamme levittää matkailun ilosanomaa, ja sen takia teemmekin kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita matkoja, jotka eivät kuitenkaan maksa paljoa.

Helppo ja monipuolinen haku

Kauttamme löydät yli 400 lentoyhtiön tarjonnan, ja moni niistä lentää myös väliä Batumi - Diyarbakir. Lentojen hakeminen on hyvin helppoa, syötä vain hakumoottoriimme matkasi lähtö- ja paluupäivät sekä matkustajamäärä. Jos haluat mieluiten lentää aamulla ja ihailla nousevaa aurinkoa pilvien yläpuolella, voit hakea ainoastaan aamulennot. Haun tarkentaminen on mahdollista myös lentoyhtiöiden sekä välilaskujen mukaan.

Lentoja voit selailla sinulle tärkeimpien kriteereiden mukaan, joten löydät varmasti sopivimmat Batumi - Diyarbakir –lennot tarjonnastamme. Jos hinta on tärkein kriteeri, järjestä lennot sen mukaan. Voit myös määrittää järjestyksen vaikkapa lentoyhtiön tai matka-ajan mukaan.

Varaa koko matkapaketti kerralla

Jos olet reissussa useamman päivän ja tarvitset yöpaikkaa, mikset varaisi samalla myös hotellia? Näin säästät sekä aikaa että rahaa, ja monet hotelleista tarjoavatkin kauttamme varanneille mukavia lisäetuja, kuten hotellihuoneen luokankorotuksen tai ilmaisia öitä.

Hotelleja voit selailla niiden sijainnin, hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Jos siis haluat majoittua keskustan sykkeessä tai rauhoittua puistomaisemmissa maisemissa, löydät varmasti sinulle sopivan hotellin kauttamme. Voit myös lukea aiempien majoittujien arvioita hotelleista valintaasi helpottamaan.

Älä siis suotta enää odota, vaan varaa Batumi - Diyarbakir –lentosi ja hotelli saman tien, ja rupea haaveilemaan tulevasta matkastasi!

Kartta

Hotellit Diyarbakir

Näytä kaikki 14 hotellia kohteessa Diyarbakir
Hotel Kaplan Diyarbakir

Hotel Kaplan Diyarbakir

Kibris Cad., No. 25, Dagkapi, Sur, Diyarbakir
3.0 kautta 5.0

Nebii-moskeija, Hasan Paşa Hanı ja Cahit Sıtkı Tarancın kulttuurimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Diyarbakırin taidekeskus ...

28 €

28 €
Plaza Hotel Diyarbakir

Plaza Hotel Diyarbakir

Elazig Cad. Belediye Yani, Diyarbakir

Diyarbakırin taidekeskus, Nebii-moskeija ja Diyarbakırin valtion teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. ...

46 €

46 €
SV Business Hotel Diyarbakır

SV Business Hotel Diyarbakır

Inonu Cad No. 4, Diyarbakir
4.0 kautta 5.0

Nebii-moskeija, Cahit Sıtkı Tarancın kulttuurimuseo ja Hasan Paşa Hanı sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nur Burcu ja Diyarbakırin ...

48 €

48 €
Demir Hotel

Demir Hotel

Hz. Süleyman CD. No:8 Sur, Diyarbakir
4.0 kautta 5.0

Nebii-moskeija, Hasan Paşa Hanı ja Diyarbakırin linnoitus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cahit Sıtkı Tarancın kulttuurimuseo ja ...

40 €

40 €
Liv Suit Hotel

Liv Suit Hotel

Huzurevleri Mah. Urfa Bulvari No: 38/1, Diyarbakir
4.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Cinemall, Koşuyolun puisto ja Seman Köşkü ovat 10 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Diyarbakırin taidekeskus ja Diyarbakırin valtion ...

51 €

51 €
Prestige Hotel

Prestige Hotel

Gevran Cad. No 2, Diyarbakir
4.0 kautta 5.0

Koşuyolun puisto ja Diyarbakirin Atatürk-stadion sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seman Köşkü ja Diyarbakırin valtion teatteri ovat ...

51 €

51 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.