Minun Barcelonani

Tutustu matkailijoihin

Seitsemän onnellista voittajaa lähtee pian Barcelonaan. Sunnuntaina 21.5. kilpailumme voittajat lähtevät nauttimaan Espanjan auringosta neljäksi päiväksi.  Pysy kuulolla nähdäksesi Barcelonan heidän näkökulmastaan. Tulet varmasti myös saamaan vinkkejä omia matkojasi varten.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan Gaudín töihin tarkemmin ja tutustumaan Barcelonan katuihin skeittilautailevan mieheni kanssa. Suosikkini kaupungeista, joissa olen käynyt? Pariisi ja Amsterdam ovat ehdottomasti listan kärjessä.

Sue Stoddart

Jos olet epävarma, paista kakku.

Suen Barcelona

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paikallisten suosikkipaikkoihin Barcelonassa. Suosikkipaikkoihini kuuluvat muun muassa Berliini, New York ja Italia. Mielestäni myös Slovenia on yksi maailman kauneimpia paikkoja.

Jenni Rotonen

Heikkouksiani ovat perunalastut ja lakujäätelö.

Jennin Barcelona

Olen innokas testaaja, bloggaaja ja podcastaaja, löydän aina uusia asioita elämässä ja raportoin sitten niistä. Minulla on kaksi tytärtä, joista toinen tulee mukaani Barcelonaan! Olen käynyt muun muassa Amsterdamissa, Berliinissä, Lontoossa ja San Franciscossa.

Martin Rechsteiner

Sanoisin, että olen tutkimusmatkailija, joka on innokas oppimaan.

Martinin Barcelona

Minulla on blogi, joka käsittelee Yhdistyneen kuningaskunnan katutaidetta. Mahtavin paikka, jossa olen ollut, on ehdottomasti Norjan vuonot – ne ovat henkeäsalpaavia. En tietenkään malta odottaa, että pääsen näkemään Barcelonan katutaidetta, mutta kaikista eniten haluan vain päästä seikkailemaan.

Stuart Holdsworth

Vapaa-ajallani laulan kuorossa, kirjoitan omia sovituksiani ja toimin jopa kapellimestarina.

Stuartin Barcelona

Olen kampanja-aktiivi, seikkailija ja bloggaaja, ja asun Länsi-Lontoossa. Olen kävellyt Meksikon halki, jäänyt hurrikaanin kynsiin Belizessä ja joutunut jopa norsulauman jahtaamaksi Zimbabwessa! En malta odottaa, että pääsen näkemään miten paikalliset elävät turistialueiden ulkopuolella.

Daniel Ravel Ellison

Puutarhassani asuu erittäin ystävällinen orava nimeltä Miranda.

Danielin Barcelona

Olen geneveläinen huonekalupuuseppä, jonka intohimoihin kuuluu myös elokuva ja valokuvaus. Olen matkustanut ympäri maailmaa Kaakkois-Aasiasta Islantiin ja Keski-Amerikkaan, mutta olen aina halunnut päästä näkemään Barcelonan Montserratin.

Andréa Di Lenardo

Olen aina haaveillut matkasta Montserratiin

Andrean Barcelona

Asun Suomessa ja kirjoitan elokuvamatkustusblogia nimeltä Fangirl Quest. En malta odottaa, että pääsen näkemään Parc del Laberint d'Hortan, taidemuseot, historialliset nähtävyydet sekä tietenkin muutamat elokuvien kuvauspaikat. Olen elokuvaohjaaja Alejandro G. Iñárrituan suuri fani, joten aion katsoa ”Biutifulin” ennen matkaa, sillä se kuvattiin Barcelonassa.

Tiia Öhman

Laitan ketsuppia pizzaan. Se tuntuu hämmentävän ihmisiä aina!

Tiian Barcelona
Share with your friends


Submit

Saat matkainspiraatioita ja erikoisalennuksia sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje
0