Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Bonus+

Ansaitse kaksinkertaisesti BONUS+-etua varatessasi minkä tahansa lento + hotelli -paketin tammikuussa
Varaa mikä tahansa lento + hotelli -paketti tammikuun loppuun mennessä ja ansaitse välittömästi 4 % BONUS+-etuna. Sen jälkeen voit käyttää kampanjasta ansaitsemasi edun useimmissa hotelleissamme seuraavien 6 kuukauden ajan. Täydellinen tapa nähdä enemmän maailmaa vuonna 2018! Etkö ole vielä mukana BONUS+-ohjelmassa? Liity tästä

Pidä taukoa harmaasta arjesta lähtemällä upealle rantalomalle

Suunnittelitpa sitten pitkää ja aktiviteettien täyteistä lomamatkaa tai vain spontaania viikonloppua auringossa, olet tullut juuri oikeaan paikkaan: ebookersin valtava valikoima rantalomia on nimittäin aivan käden ulottuvillasi ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmiesi aurinkoloma minne tahansa päin maailmaa Välimeren kohteista kaukomaille!

Valitse unelmiesi rantaloma

Kun olet päättänyt lähteä aurinkoiselle rantalomalle, sinun täytyy vain valita mieleisesi kohde. Teneriffalla voit upottaa varpaasi mustahiekkaisen rannan santaan, herkutella tapaksilla ja tehdä vaellusretken Espanjan korkeimmalle huipulle Teidelle. Toinen Kanariansaarten suosikki on Gran Canaria, jossa tekemistä löytävät niin lapsiperheet, vesiurheilun harrastajat kuin shoppailun ystävätkin. Tutun ja turvallisen aurinkolomakohteen tarjoaa myös Costa del Sol ja sen lukuisat hiekkarannat Espanjan Andalusian rannikolla. Jos kaipaat matkaltasi enemmän luksusta, käytä mahdollisuus lähteä nauttimaan Dubain luksushotellien ylellisistä palveluista sekä ihailemaan tämän Persianlahden rannalla sijaitsevan suurkaupungin huimaavan ultramoderneja pilvenpiirtäjiä – rannalla loikoilua ja vesiaktiviteetteja kuitenkaan unohtamatta. Yhdistä rantaloma luontomatkailuun suuntaamalla Mallorcan avariin maisemiin tai Algarven henkeäsalpaaville rantakallioille. Voit myös halutessasi yhdistää aurinkoisen etelänmatkan kulttuurintäyteiseen kaupunkilomailuun vaikkapa historiallisessa Dubrovnikissa tai eksoottisessa Marrakechissa.

Löydät paljon upeita rantalomakohteita tietenkin myös mantereemme ulkopuolelta. Vietä paratiisimainen rantaloma Kauko-idän valkoisilla hiekkarannoilla palmujen katveessa. Thaimaan suurimman saaren Phuketin kymmenien hiekkarantojen ansiosta voit halutessasi ottaa aurinkoa eri rannalla lomasi jokaisena päivänä. Rauhoitu Balin paratiisisaaren satumaisen kauniin luonnon keskellä ja tutustu paikallisten kiehtoviin perinteisiin. Aasian rantaparatiisien lisäksi myös Amerikan mantereet tarjoavat upeita rantalomakohteita Miamin yöelämä- ja shoppailuparatiisista Cancúnin monipuoliseen lomakaupunkiin. Suuntaatpa lähelle tai kauas, sinua odottaa taatusti elämyksien täyteinen aurinkoloma!

 

 

Ehdot ja rajoitukset

• Bonus+: BONUS+-jäsenten käytettävissä keskiyöhön 31.1.2018 saakka, kun varaat lento + hotelli tai lento + hotelli + auto -paketin. Kaksinkertaisesta edusta puolet, eli kampanjasta ansaittu etu vanhenee 183 päivää edun ansaitsemisen jälkeen, kun taas puolet, eli tavanomainen etumäärä, vanhenee 365 päivää edun ansaitsemisen jälkeen. Tavanomaisia BONUS+-ohjelman ehtoja ja rajoituksia sovelletaan, ja ne löytyvät täältä.

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun