Couple taking a photo of eachother

Liity luotettavien arvostelijoiden yhteisöön!

Arvostamme asiakkaidemme mielipiteitä, kuten arvostavat muut matkailijatkin. Kun olet yöpynyt ebookersin kautta varatussa majoituspaikassa, saat sähköpostikutsun arvostelun lähettämiseen. Kokemuksesi – ja valokuviesi – jakaminen vie vain pari minuuttia. Samalla autat muita ebookers-yhteisön jäseniä varaamaan täydellisen yöpymispaikan. Jos sähköposti ei tavoita sinua, voit lähettää hotelliarvostelun myös matkasuunnitelmasi kautta.

Kirjaudu sisään ja arvostele hotellisi

Jos et ole jo liittynyt sähköpostilistallemme, tee se nyt!

UUTUUS: Nyt voit lähettää arvostelut reaaliajassa! Voit antaa välitöntä palautetta hotellistasi, lennostasi, vuokra-autostasi ja ebookersin kautta varaamastasi aktiviteetista. Saat reaaliaikaisen palautepyynnön matkasi alettua. Tutustu ebookersin yhteisöohjeisiin ennen kuin lähetät arvostelusi uudelleen.

ebookers-yhteisön ohjeet

Ihmiset ympäri maailmaa ovat osa verkkoyhteisöämme, jossa jaetaan tarkistettuja kohdeneuvoja. Me poistamme arvuuttelun matkasuunnitelmistasi.

Auta meitä auttamaan sinua!

Matkasuunnitelmien teko voi olla stressaavaa – siitä ei pääse mihinkään. ebookersin tavoitteena on poistaa epäselvyys, jotta sinä voit keskittyä hauskanpitoon! Saamme ajankohtaista matkustustietoa useasta lähteestä. Tärkein lähteemme on ehdottomasti matkailijayhteisömme, joka jakaa kokemuksensa niin työ- kuin lomamatkoiltakin kirjoittamalla arvosteluja ja kommentteja sekä antamalla luokituksia.

Olemme verkon suurin matkatoimisto, ja ihmiset luottavat meihin. Olemme tehneet kovasti töitä ansaitaksemme luottamuksen. Ennen kuin arvostelu tai valokuvia julkaistaan ebookers-verkkosivustolla, varmistamme, että sisällön on lähettänyt henkilö, joka teki varauksen kauttamme. Voimme myös antaa sinulle vinkkejä siihen, kuinka saat tehtyä arvostelusta selkeän, tiiviin ja hyödyllisen.

ebookersin ydinajatus on edistää rehellistä ja avointa keskustelua yhteisömme jäsenten kesken. Kerro, mikä hotellissa tai matkassasi teki sinuun vaikutuksen tai mikä kaipaisi parannusta, joko jättämällä arvostelu tai kommentoimalla toista arvostelua. Kannustamme hotellinjohtajia ja matkanjärjestäjiä vastaamaan arvosteluihin ja kertomaan oman näkemyksensä, selventämään palveluitaan tai näyttämään, että arvostelullasi on heille merkitystä.

Olemme ylpeitä yhteisöstämme, joka on täynnä mielenkiintoisia ja älykkäitä matkustajia. Emme malta odottaa kuulevamme, missä kaikkialla olet vieraillut ja mitä mieltä olit seikkailuistasi. Auta muita matkailijoita välttämään likaiset kylpyhuoneet ja ylihintaiset hotelliravintolat, niin he antavat vastalahjaksi kuvia upeista salaisista uimarannoista ja syrjäisistä maalaismajataloista. Kätevää!

Nämä muutamat säännöt auttavat meitä luomaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Netiketti

Muistathan, että seuraavat asiat eivät kuulu ebookers-yhteisöön:
 • Väkivallalla uhkaaminen
 • Muiden verkkosivustojen osoitteet tai puhelinnumerot
 • Syrjintä
 • Häirintä tai pelottelu

Ohjeet arvostelun lähettämiseen

 • Keskity omaan kokemukseesi. Kerrothan kokemuksestasi rehellisesti ja yksityiskohtaisesti. Anna ebookers -asiakkaille sopivaa tietoa.
 • Käytä kieliopillisesti oikeaa kirjoitusasua ja maalaisjärkeä.
 • Tämä arvostelu ei ole oikea paikka avun pyytämiseen ebookersilta. Apua saat käymällä asiakaspalvelusivustolla.
 • Ethän mainitse henkilötietoja, osoitteita, pankki- tai luottokorttien numeroita tai muuta henkilökohtaista tietoa. Näet koko tietosuojakäytäntömme täällä.
 • Pidättäydythän käyttämästä plagioitua sisältöä ja kuulopuheita. Ethän kopioi materiaalia muilta arvostelusivuilta tai matkanjärjestäjien sivuilta.
 • Kommentit, joissa on HTML-tunnisteita tai linkkejä, eivät näy kunnolla sivuillamme.

Valokuvien lähettämissäännöt

 • Kuvien tulee olla BMP-, PNG-, GIF- tai JPEG-muodossa
 • Kuvien koon tulee olla alle 5 MB
 • Kuvien tulee olla ainakin 60 pikselin korkuisia
 • Kuvien tulee olla ainakin 60 pikseliä levelitä
 • Seuraaviin kuvaryhmiiin kuuluvia kuvia ei hyväksytä: rivo, pornografinen, säädytön, rienaava, laiton, loukkaava, vastenmielinen, alastomuutta sisältävä, muu perheille sopimaton materiaali.
 • Älä lähetä kuvia tai materiaalia, joka on julkaistu muualla. Ei kuvia, jotka loukkaavat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai laillista omaisuutta. Logoja, brändeihin liittyvää materiaalia tai mainosmateriaalia ei hyväksytä.

Lähettämällä tietoja ebookersille, vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn Arvosteluja ja valokuvia koskevat ehdot, Käyttöehdot ja Tietosuojakäytännön.