Liity matkailun asiantuntijoiden joukkoon

Ansaitse lisätuloja ebookersin kumppaniohjelmalla

Tervetuloa. Välkommen. Welcome. Bienvenue.

Maksimoi sivustosi tuotto! Liittymällä ebookersin kumppaniohjelmaan tulet tekemään yhteistyötä johtavan verkkomatkatoimiston kanssa ja ansaitset lisätuloja. Hyödynnä ebookersin brändiä palvellaksesi nykyisiä asiakkaitasi paremmin ja houkutellaksesi uusia asiakkaita tarjoamalla sivustollasi linkkejä alennuksiimme, tarjouksiimme ja palveluvalikoimaamme.

 • Yli 60 miljoonaa vierailijaa joka kuukausi
 • Yli 260 000 majoituspaikkaa
 • Yli 400 lentoyhtiötä
 • 150 sivustoa yli 70 maassa
 • 39,4 miljardia USD varauksina vuonna 2013

Maailman johtava matkailusivusto

Miksi ebookers?

ebookersin maailmankuulu yhteistyökumppanitiimi tarjoaa tutkittuja ratkaisuja matkailun integroimiseen ja markkinointiin eri sivustoilla.

 1. Ensiluokkainen palveluvalikoima: ebookers neuvottelee palveluntarjoajien kanssa suoraan varmistaakseen ensiluokkaiset valikoimat, mukaan lukien dynaamiset matkapaketit ja yksinoikeudelliset hinnat.
 2. Vahva brändi: ebookersin brändin tunnettavuus luo luottamusta ja varmistaa markkinoiden johtavat varausmäärät.
 3. Lisätulot: Tulosi ovat plussan puolella heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset osan niiden ostosten tuotoista, jotka tehdään jakamiesi linkkien kautta.
 4. Täydellinen tuki takaa menestyksesi: Tarjoamme käyttöösi työkaluja, tietosyötteitä ja verkkosivustollesi tarkoitettuja julkisivuja.
 • 1. Ensiluokkainen palveluvalikoima

  ebookers neuvottelee palveluntarjoajien kanssa suoraan varmistaakseen ensiluokkaiset valikoimat, mukaan lukien dynaamiset matkapaketit ja yksinoikeudelliset hinnat.

 • ebookersin brändin tunnettavuus luo luottamusta ja varmistaa markkinoiden johtavat varausmäärät.

 • Tulosi ovat plussan puolella ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset osan niiden ostosten tuotoista, jotka tehdään jakamiesi linkkien kautta.

 • Meillä on tarjolla työkaluja, tietosyötteitä ja verkkosivustollesi tarkoitettuja julkisivuja.

Yhteistyön aloittaminen

ebookersin kumppaniohjelmaan liittyminen on nopeaa ja yksinkertaista

Liittyminen vie vain hetken

Hae alta valitsemaasi ohjelmaan. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit integroida linkkimme verkkosivustollesi ja alkaa ansaita provisioita.

Commission Junction
Liity CJ:n kautta