Pääosion alkuosa

Ale päättyy perjantaina 18. lokakuuta 2019 kello 23:59 Tarjous on päättynyt

ebookersin tarjousmatkat piristävät päivääsi

Pitkä ja vapaa viikonloppu tai kenties pitempikin loma kolkuttelee jo ovea etkä tiedä vielä mitä lomallasi tekisit? Ulkomaille lähtö houkuttelee, mutta lentojen ja hotellien hinnat saattavat hieman mietityttää tai et ole varma minne päin maailmaa haluaisit matkustaa? Silloin on aika siirtää katse päivän tarjouksiin. Nämä kukkarolle ystävälliset tarjousmatkat ovat nimensä mukaisesti voimassa vain yhden päivän, joten älä aikaile yhtään vaan klikkaa lomamatka ostoskoriisi mitä pikimmiten! Jos et kuitenkaan tänään löytänyt sopivaa ja mieleistä matkakohdetta, palaa huomenna takaisin, sillä uudet ja mielenkiintoiset tarjoukset odottavat sinua.

Parhaat matkatarjoukset viedään käsistä

Jos lomakärpänen ei ole vielä ehtinyt puraista, saattaa lomakuume silti yllättäen nousta ebookersin tarjousvalikoimaa selatessa. Päivän matkatarjousten seasta on helppo löytää useitakin kiehtovia vaihtoehtoja ja uusia kiinnostavia tuttavuuksia, sillä tarjonnassa on lukuisia matkakohteita maailman joka kolkasta niin läheltä kuin kaukaakin. Sen lisäksi että maissa ja kaupungeissa on runsaasti valinnanvaraa, tarjolla on myös useita hotelleja samasta kaupungista. Hotellin valitseminen kymmenien tai jopa satojen vaihtoehtojen joukosta voikin osoittautua melko haasteelliseksi tehtäväksi. Päätöksen tekemistä helpottaa kuitenkin se, että ebookersin listauksista näet selkeästi, miten suuri alennus kyseisestä hotellista on tänään tarjolla. Ja muista, parhaat hotellitarjoukset eivät kauaa vanhene. Aikaa on vain keskiyöhön, joten kiirehdi, jos haluat varmistaa tarjoushintaisen hotelliyösi.

Ota ebookersin hakukone avuksi

ebookersin hakukoneeseen voit syöttää haluamasi päivämäärät, lähtöpaikan sekä matkasi päämäärän. Näin pääset tarkastelemaan laajaa matkatarjontaa, ja voit vertailla lentojen sekä hotellien hintoja ja löytää parhaat tarjoukset, jotka ovat juuri tällä hetkellä voimassa. Sivuilta löydät myös tarjouksessa olevat pakettimatkat, joihin sisältyvät sekä lennot että hotelliyöpymiset edulliseen hintaan. Tutustu tarkemmin koko tarjousvalikoimaan ja yllätä itsesi valitsemalla jokin ennalta tuntematon matkakohde. ebookersin runsaasta valikoimasta nappaat tarjouslennot ja majoitukset niin kaukaiseen Bangkokiin kuin Kalifornian auringon alle Los Angelesiin. Myös viikonlopun pituinen loma tulppaanien keskellä Amsterdamissa tuo uutta virtaa arkeen. Mieli ehtii levätä loman aikana ja päivän tarjouksia hyödyntämällä pankkitilikin kiittää, sillä matkabudjetti ei kasva turhan suureksi ja rahaa säästyy vaikkapa uuteen lomamatkaan.

Käyttöehdot
  • Varaa kello 23.59 mennessä.
  • Tarjouskampanjan alkamis- ja päättymisajat määräytyvät kunkin hotellin aikavyöhykkeen mukaan.
  • Tarjoukset ovat voimassa vähintään seuraaville 14 matkustuspäivälle tästä päivästä lähtien.
  • Näytetyt hinnat ovat per huone per yöpyminen kahden hengen huoneessa.
  • Hintoihin on jo sovellettu tarjousta.
  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
  • Hintoja päivitetään säännöllisesti. Ne ovat ajan tasalla julkaisuhetkellä, mutta koska nämä tarjoukset myydään loppuun nopeasti, hinnat saattavat muuttua saatavuuden mukaan.
  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
  • Ebookersin yleisiä varausehtoja sovelletaan.
  • Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat.
Takaisin alkuun