Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi BER

Etsitkö mielenkiintoista, vireää kaupunkilomakohdetta kätevän matkan päässä Tampereelta?

Vastaus etsintöihisi on Berliini. Se on lähellä, kiinnostava, rento ja boheemi – ja kaiken lisäksi Euroopan edullisimpia kohteita. Oletko vilkaissut majoitushintoja Berliinissä? Jos et, kannattaa katsastaa tarjontaa heti, sillä Berliinistä löytää hyvätasoisen majoituksen keskeiseltä paikalta todella edullisesti. Eivätkä lennot Tampereelta Berliiniin maksa nekään mahdottomia maltaita.

Tampere–Berliini-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Berliiniin ei ole saatavilla, mutta se ei ole suurikaan ongelma. Matkaan voi nimittäin lähteä kätevästi vaikkapa Helsingin kautta, yhdellä välilaskulla. Lentoaika on reilut kolme tuntia. Päivästä riippuen nopeampi vaihtoehto voi kuitenkin olla myös airBalticin lento Riian kautta – lentoaikaa kertyy parhailla yhteyksillä vain hiukan yli neljä tuntia. Jos lähdet varhain aamulla Tampereelta, pääset aloittamaan päiväsi aamupalalla Berliinissä jo hiukan aamukahdeksan jälkeen. Mahdollisia reittivaihtoehtoja on tarjolla myös SASilla, Ryanairilla ja Air Berlinillä – kannattaa panostaa parhaan reitin ja hinnan valintaan, koska kilpailua ja tarjouskampanjoita on joka lähtöön. Aamulennot ovat keskimäärin 20 prosenttia iltalentoja halvempia, ja edullisin lentopäivä on tiistai. Halpoja lentoja Tampereelta Berliiniin ei ole vaikea löytää.

Lennolle Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee lähellä Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kentälle kuljet parhaiten paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia taksit odottelevat terminaali 1:n edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelutiskit ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoaseman palveluihin kuuluu kaksikin kahvila-myymälää. Matka alkaa mukavasti vaikkapa kahvikupillisen ääressä lennon lähtöä odotellen. Pitkiä jonoja tai ruuhkia ei Tampereen kentällä pitäisi olla.

Perille Berliiniin

Vaikka Berliinin lentoasematilanne on hieman sekava, se ei onneksi haittaa itse lomailua kaupungissa. Kahden lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, rinnalle on jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Uusi kenttä oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, jolloin Tegelin piti sulkeutua, mutta avajaisia ei ole vieläkään vietetty. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu edelleen Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. Kannattaa selvittää, missä päin hotelli sijaitsee ja valita yhteys sen mukaisesti. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositun Kurfürstendammin ostoskadun viereen. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja liput voi ostaa kuljettajalta. Myös taksilla voi matkan taittaa kätevästi; taksitolppa löytyy kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpalla on aina asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa hinnoista.

Schönefeldin lentokenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskeiseltä Alexanderplatzilta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanairia. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan junilla S9 ja S4, jotka kulkevat 20 minuutin välein. Metroliput ostetaan asemilta. Edullinen vaihtoehto on ostaa päivälippu, jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja. Schönefeldin lentoasemalta on myös hyvät bussiyhteydet eri puolille Berliiniä esimerkiksi busseilla X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai kentältä vuokratulla autolla. Ensimmäisenä kannattaa aina selvittää, missä päin suurkaupunkia oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja valita kulkuväline sen mukaan.

Berliinistä on todella vaivatonta löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Tampereelta Berliiniin, matka kannattaa varata saman tien. Seuraavaksi voit napsauttaa auki Berliinin hotellisivustot ja uppoutua suunnittelemaan antoisaa matkaa rouheaan Berliiniin ja tutustua jo etukäteen sen museoihin, gallerioihin, puistoihin, kulttuuritapahtumiin, ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin…

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 427 majoitusliikettä kohteessa Berliini
38 €
Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Lewishamstraße 1, Berliini
Hotel Panorama Am Adenauerplatz on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 126 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
43 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

3.5 kautta 5.0 Turmstrasse 25-26, Berliini
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

3.0 kautta 5.0 Am Postbahnhof 4, Berliini
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercedes-Benz Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 245 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.