Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat 17. arrondissementti hotellit

Le Tsuba Hotel 133 €
Le Tsuba Hotel

Le Tsuba Hotel

45 rue des Acacias, Pariisi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Le Tsuba Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées 170 €
  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées

  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées

  3 Avenue Mac Mahon, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 40 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hôtel Les Jardins de La Villa 105 €
   Hôtel Les Jardins de La Villa

   Hôtel Les Jardins de La Villa

   5 Rue Belidor, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel Les Jardins de La Villa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

    Splendid Etoile Hotel 156 €
    Splendid Etoile Hotel

    Splendid Etoile Hotel

    1 Avenue Carnot, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Splendid Etoile Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Hotel Ampere 102 €
     Hotel Ampere

     Hotel Ampere

     102 Avenue De Villiers, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Ampere on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Riemukaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      B Montmartre Hae hinnat
      B Montmartre

      B Montmartre

      6 Rue Lecluse, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       B Montmartre on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1855 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Hotel Harvey 93 €
       Hotel Harvey

       Hotel Harvey

       7, Bis Rue Du Debarcadere, Pariisi, Paris
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Harvey on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1880 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Hôtel Armoni 79 €
        Hôtel Armoni

        Hôtel Armoni

        7, Villa Berthier, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hôtel Armoni on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Espace Champerret (messukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Viimeksi varatut 17. arrondissementti Hotellit

         Viimeisimmät 17. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.