Tietoa meistä

Matkailu on intohimomme. Me uskomme elämyksiin, jotka yllättävät, poikkeavat tavanomaisesta ja palkitsevat enemmän. Autamme asiakkaitamme viettämään täydellisiä lomia kaikkialla maailmassa, pohjoisten revontulten alta eteläamerikkalaisen kulttuurin alkulähteille asti.

Olemme ylpeitä asiakaspalvelustamme, joka on valmiina auttamaan sinua varaamaan matkan helposti, nopeasti ja turvallisesti verkossa tai puhelimitse. Koska rakastamme itsekin matkustamista, meille on selvää, että matkan jännitys alkaa aina jo suunnitteluvaiheesta.

Siksi teemme yhteistyötä yli 400 lentoyhtiön ja runsaan 270 000 majoitusta, lomapaketteja, autonvuokrausta ja vakuutuksia tarjoavan toimijan kanssa lukuisien mahdollisuuksien tarjoamiseksi lopullisen valintasi pohjaksi.

Asiakaslupauksemme

Enemmän vaihtoehtoja

Ebookersin 400 lentoyhtiön ja runsaan 270 000 matkailualan toimijan valikoima tarjoaa maailman laajimman kattauksen vaihtoehtoja minkä tahansa lomamatkan pohjaksi.

Enemmän säästöä

Voit säästää jopa 15 %, kun varaat lennot+hotellin samaan aikaan.

Enemmän bonusta

Ebookersin BONUS+ -etuohjelman avulla voit ansaita jopa 5 % bonusta matkavarauksista, ja bonukset voi käyttää heti hotelleissa esimerkiksi huoneluokan nostamiseen tai Wi-Fin, aamiaisten tai erikoisetujen sisällyttämiseen majoitukseen veloituksetta.

Yrityksen taustaa

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava verkkomatkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan internetsivuston lisäksi puhelimitse. Ebookers on lokakuusta 2015 lähtien kuulunut maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc.:iin joka tuo ebookersin käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita ja lentoyhtiöitä ympäri maailman.

Ebookers toi ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa markkinoille BONUS+ -etuohjelman, jonka avulla kuluttajat voivat käyttää ansaitsemiaan bonuksia hotellivarauksiin.