Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Löydä ja varaa sopiva vuokra-auto

Me ebookersilla pidämme tärkeänä, että auton vuokraaminen ei tuo mukanaan piilotettuja kuluja tai muita epämiellyttäviä yllätyksiä. Siksi valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain kaikkein luotettavimmat autovuokraamot, jotka tarjoavat asiakkaillemme kattavan autovalikoiman. Kaikki autonvuokraustarjouksemme sisältävät vakuutuksen ja ilmaisen peruutuksen viimeistään 6 tuntia ennen sovittua noutoaikaa. Näin voit olla luottavaisin mielin, mikäli suunnitelmasi muuttuvat. Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi, ja annamme aina ajantasaiset tiedot ja kuvauksen tarjouksen sisällöstä. Kätevien suodattimien ja asiakasarvostelujen avulla rajaat vaihtoehtoja ja löydät parhaiten tarpeitasi vastaavan auton. Laaja autovalikoimamme edullisista pikkuautoista loisteliaisiin limusiineihin takaa, että voit tutustua matkakohteeseesi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua matkakohteessa, jos julkiset kulkevat huonosti tai jos haluat matkata ja tutustua eri paikkoihin joustavasti. Vuokra-autoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva ja vertailemalla eri vuokraamojen autoja löydät parhaan vaihtoehdon sopivaan hintaan.

 

Vuokraa auto

Auto kannattaa vuokrata hyvissä ajoin ennen tarvetta. Vuokrien hinnat sisältävät useimmiten perusvakuutukset, mutta voit lisämaksua vastaan saada enemmän turvaa autollesi. Voit saada lisäpalveluna esimerkiksi vakuutuksen ilkivaltaa tai henkilövahinkoja varten tai pienemmän omavastuun.
Vaihtoehtoja vuokra-autoksi löytyy laidasta laitaan. Koot vaihtelevat pikkuautoista keskikokoisiin ja täysikokoisiin. Saat vuokrattua auton koko perheelle, kaupunkiajoon hyvin soveltuvan pienen auton, hienon luksusauton tai mitä ikinä haluatkaan. Jos autolla ei ole niin väliä, voit vertailla kaikkia vaihtoehtoja pelkän hinnan perusteella.
Autonvuokraus on helppoa ebookersin kautta. Kerro hakukoneellemme, milloin tarvitset autoa, mistä noudat sen ja mihin haluat palauttaa sen. Voit lisäksi valita toivomasi autotyypin ja mahdollisesti tarvitsemiasi lisävarusteita. Me näytämme sinulle listan hakuehtoihisi sopivia autoja ja suosittelemme sinulle parhaita vaihtoehtoja. Voit vertailla autoja myös vuokrauksen hinnan ja autojen sijaintien perusteella. Näet jokaisesta autosta helposti perustiedot, kuten paikkojen ja ovien määrän, vaihteiston ja ilmastoinnin. Voit myös tarkistaa, mitä kaikkea vuokran hinta sisältää.

Autonvuokraus ulkomailla on helppoa, jos tiedät, miten ja mistä niitä etsitään. Onneksi ebookersin avulla voit hakea ja vertailla helposti useiden palveluntarjoajien vuokra-autoja ympäri maailman. Avullamme löydät tarpeisiisi sopivan auton mahdollisimman edullisesti. Vuokraamalla auton etukäteen voit olla varma siitä, että saat auton käyttöösi silloin, kun sitä tarvitset.

 

Vinkit auton vuokraamiseen

Ennen kuin vuokraat auton, varmista, että sinulla on tarvittavat asiakirjat. Luottokortti on usein edellytys sille, että saat auton käyttöösi. Vaikka maksaisitkin auton vuokran etukäteen, autovuokraamo voi haluta luottokorttisi tiedot vakuudeksi siitä, ettei autoa suotta rikota tai varasteta. Lisäksi tarvitset ajokortin. EU-maissa, kuten Suomessa myönnetyt ajokortit ovat hyväksyttäviä ajokortteja kaikissa EU-maissa. Muutoin jokainen valtio määrittelee, millaisia ajokortteja se hyväksyy. Joissakin maissa, kuten esimerkiksi Turkissa ja Venäjällä, tarvitset kansainvälisen ajokortin. Jos olet matkustamassa EU:n ulkopuolelle, muista aina tarkistaa, käykö ajokorttisi siellä. Muista tarkistaa, minkä ikäisille vuokraamossa vuokrataan autoja. Monet eivät vuokraa esimerkiksi alle 21-vuotiaille tai yli 70-vuotiaille.
Autonvuokraus kannattaa tehdä etukäteen ebookersin avulla. Voit helposti hakea toivomiasi vuokra-autoja yhdellä kertaa, mutta näet useamman palveluntarjoajan vaihtoehdot.

*Jotkut hotellit edellyttävät, että peruutat varauksesi vähintään 24-48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Tarkemmat tiedot sivustolla.