Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Löydä ja varaa sopiva vuokra-auto

Me ebookersilla pidämme tärkeänä, että auton vuokraaminen ei tuo mukanaan piilotettuja kuluja tai muita epämiellyttäviä yllätyksiä. Tämän vuoksi teemme yhteistyötä vain kaikkein luotettavimpien autovuokraamoiden kanssa, jotka tarjoavat asiakkaillemme kattavan autovalikoiman. Kaikki autonvuokraustarjouksemme sisältävät vakuutuksen ja ilmaisen peruutuksen viimeistään 6 tuntia ennen sovittua noutoaikaa. Näin voit olla luottavaisin mielin, mikäli suunnitelmasi muuttuvat. Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi, ja annamme aina ajantasaiset tiedot ja kuvauksen tarjouksen sisällöstä. Kätevät suodattimet ja asiakasarvostelut auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja, jotta löydät parhaiten tarpeitasi vastaavan auton. Laaja autovalikoimamme edullisista pikkuautoista loisteliaisiin limusiineihin takaa, että voit tutustua matkakohteeseesi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Autonvuokraus

Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua matkakohteessa, jos julkiset kulkevat huonosti tai jos haluat matkata ja tutustua eri paikkoihin joustavasti. Vuokra-autoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva ja vertailemalla eri vuokraamojen autoja löydät parhaan vaihtoehdon sopivaan hintaan.

 

Autoilu matkalla

Autoilu on loistava tapa tutustua kohteeseen. Kun sinun ei tarvitse kulkea jalkaisin tai käyttää julkisia, välimatkat tuntuvat lyhyemmiltä. Lisäksi voit ajaessasi tutustua kohteen maisemiin aidoimmillaan. Vuokra-auto tuo lomaasi vapautta, kun voit lähteä milloin haluat juuri sinne, minne haluat. Kaikissa matkakohteissa ei ole toimivaa julkista liikennettä tai julkiset eivät kulje niihin paikkoihin, joissa haluat vierailla. Vuokra-auto on myös julkista liikennettä joustavampi vaihtoehto ja helpottaa matkantekoa, jos haluat olla rauhassa tai jos matkustat koko perheen voimin.

Mikä olisikaan hienompi hetki matkallasi kuin ajaa hieno, kiiltävä auto alla unelmiesi matkakohteen upeissa maisemissa? Autolla mikään nähtävyys ei ole saavuttamattomissa, joten ota nokka kohti uusia seikkailuja! Kun vuokraat auton, sinun ei tarvitse suunnitella menojasi bussiaikataulujen mukaan, saat mukaasi jopa takakontillisen matkatavaroita ja voit itse suunnitella reittisi kulkemaan vaikkapa upeimpien nähtävyyksien ohitse.

Autonvuokraus ulkomailla on helppoa, jos tiedät, miten ja mistä niitä etsitään. Onneksi ebookersin avulla voit hakea ja vertailla helposti useiden palveluntarjoajien vuokra-autoja ympäri maailman. Avullamme löydät tarpeisiisi sopivan auton mahdollisimman edullisesti. Vuokraamalla auton etukäteen voit olla varma siitä, että saat auton käyttöösi silloin, kun sitä tarvitset.

 

Vuokraa auto

Auto kannattaa vuokrata hyvissä ajoin ennen tarvetta. Voit hakea toiveidesi mukaisen auton ebookersin sivuilta ja varata sen itsellesi. Valitse myös mahdolliset lisävarusteet, joita ovat esimerkiksi lastenistuin, suksiteline tai navigointijärjestelmä. Vuokrien hinnat sisältävät useimmiten perusvakuutukset, mutta voit lisämaksua vastaan saada enemmän turvaa. Voit saada lisäpalveluna esimerkiksi vakuutuksen ilkivaltaa tai henkilövahinkoja varten tai pienemmän omavastuun.

Vaihtoehtoja vuokra-autoksi löytyy laidasta laitaan. Koot vaihtelevat pikkuautoista keskikokoisiin ja täysikokoisiin. Saat vuokrattua auton koko perheelle, kaupunkiajoon hyvin soveltuvan pienen auton, hienon luksusauton tai mitä ikinä haluatkaan. Jos autolla ei ole niin väliä, voit vertailla kaikkia vaihtoehtoja pelkän hinnan perusteella. Saat autoihin myös lisävarusteita tarpeesi mukaan. Perheiden pienimmät matkustavat turvallisesti vauvanistuimilla tai lastenistuimilla. Talvilomalla suksitelineet ja lumiketjut tulevat todella tarpeeseen ja ajantasaisilla kartoilla varustetusta navigaattorista on hyötyä missä tahansa.

Autonvuokraus on helppoa ebookersin kautta. Kerro hakukoneellemme, milloin tarvitset autoa, mistä noudat sen ja mihin haluat palauttaa sen. Voit lisäksi valita toivomasi autotyypin ja mahdollisesti tarvitsemiasi lisävarusteita. Me näytämme sinulle listan hakuehtoihisi sopivia autoja ja suosittelemme sinulle parhaita vaihtoehtoja. Voit vertailla autoja myös vuokrauksen hinnan ja autojen sijaintien perusteella. Näet jokaisesta autosta helposti perustiedot, kuten paikkojen ja ovien määrän, vaihteiston ja ilmastoinnin. Voit myös tarkistaa, mitä kaikkea vuokran hinta sisältää.

 

Vinkit auton vuokraamiseen

Ennen kuin vuokraat auton, varmista, että sinulla on tarvittavat asiakirjat. Luottokortti on usein edellytys sille, että saat auton käyttöösi. Vaikka maksaisitkin vuokran etukäteen, autovuokraamo voi haluta luottokorttisi tiedot vakuudeksi siitä, ettei autoa suotta rikota tai varasteta. Lisäksi tarvitset ajokortin. EU-maissa, kuten Suomessa myönnetyt ajokortit ovat hyväksyttäviä ajokortteja kaikissa EU-maissa. Muutoin jokainen valtio määrittelee, millaisia ajokortteja se hyväksyy. Joissakin maissa, kuten esimerkiksi Turkissa ja Venäjällä, tarvitset kansainvälisen ajokortin. Jos olet matkustamassa EU:n ulkopuolelle, muista aina tarkistaa, käykö ajokorttisi siellä. Muista tarkistaa, minkä ikäisille vuokraamossa vuokrataan autoja. Monet eivät vuokraa esimerkiksi alle 21-vuotiaille tai yli 70-vuotiaille.

Jos haluat vuokrata auton mahdollisimman edullisesti, se kannattaa tehdä ajoissa. Vertaile hintoja, jotta löydät halvimman. Ota huomioon, kuinka paljon valitsemasi auto kuluttaa polttoainetta. Erityisesti, jos ajat pitkiä matkoja, polttoainekulut kannattaa huomioida kustannuksia arvioidessasi. Muista tarkistaa, mitä vuokrauksen hintaan kuuluu ennen kuin vuokraat. Autonvuokraus sisältää yleensä perusvakuutukset, kolariturvat ja varkausvakuutukset. Mieti, kannattaisiko sinun ottaa lisäksi turvaa esimerkiksi ilkivaltaa tai henkilökohtaista tapaturmaa varten. Katso myös, minkä suuruinen omavastuu sinulle jää, jos onnettomuus sattuu.

Autonvuokraus kannattaa tehdä etukäteen ebookersin avulla. Voit helposti hakea toivomiasi vuokra-autoja yhdellä kertaa, mutta näet useamman palveluntarjoajan vaihtoehdot. Kun varaat auton meidän kauttamme, varmistamme, että saat auton silloin, kun sitä tarvitset. Halusit sitten perheauton, taloudellisimman vaihtoehdon tai luksusauton, voit vuokrata sen meiltä haluamillasi lisävarusteilla mahdollisimman edulliseen hintaan.