Oikeudelliset tiedot

Expedia, Inc. ylläpitää verkkosivustoa https://www.ebookers.fi/,   joka toimii käyttöliittymänä sinun ja eri matkapalveluntarjoajien välillä (kuten on määritelty alla).

 

Expedia, Inc.tarkoittaa Expedia, Inc:ia, jonka rekisteröity kotipaikka on:
1111 Expedia Group Way West,

Seattle, WA, 98105,

Yhdysvallat

 

Puhelinnumero: +1 206 481 7200.

Kun varaat palvelun (määritelty yleisissävarausehdoissa) verkkosivuston kautta, teet sopimuksen asianomaisten matkapalveluntarjoajien kanssa (määritelty yleisissä varausehdoissa) palvelusta. Matkapalveluntarjoajalla tarkoitetaan esimerkiksi majoituksen tarjoajaa, lentoyhtiötä, autovuokraamoa, matkanjärjestäjää, Ebookers Travelia (kuten on määritelty alla) ja/tai aktiviteetin tarjoajaa.

Ebookers Travel tarkoittaa Travelscape LLC:tä, joka on Yhdysvalloissa rekisteröity osakeyhtiö ja jonka virallinen kotipaikka on:

10190 Covington Cross Drive,

Sviitti 300,

Las Vegas,

NV 89144,

USA

 

Puhelinnumero: +358 972522175

Sähköposti: matkailu@chat.ebookers.fi  

 

Kun teet sopimusta majoituspalvelujen tarjoajan, lentoyhtiön, autonvuokrausyrityksen, matkanjärjestäjän, Ebookers Travelin tai aktiviteettien tarjoajan kanssa, löydät kyseisen palveluntarjoajan yritystiedot siltä sivulta, jolla suoritat varauksesi loppuun.

 

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Jos sinulla on kysyttävää tavaramerkkien tai tekijänoikeudella suojatun materiaalin käytöstä tai lisensoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:

Tekijänoikeusvaateet: CopyrightComplaints@expediagroup.com

Tavaramerkkivaateet ja ilmoitukset immateriaalioikeuksien loukkauksesta: TrademarkComplaints@expediagroup.com

.

Laki- ja turvallisuusasiat
Jos sinulla on laki- ja turvallisuusasioihin liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen  eunotifications@expediagroup.com.

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisualusta löytyy osoitteesta