Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Löydä ja varaa juuri itsesi näköinen matka

Me ebookersilla näemme matkustajat yksilöinä, joista jokaisella on omat intohimonsa ja mielenkiinnon kohteensa. Etsitpä pienen budjetin lomaa tai jotain hieman erityisempää, ebookersin laajasta lentojen ja hotellien valikoimasta löydät juuri oikeat vaihtoehdot itsesi näköiseen matkaan.

Valikoimamme kattaa yli miljoona lentoa, majoitusliikettä, lento- ja hotelliyhdistelmää, autonvuokrausvaihtoehtoa ja aktiviteettia. Riippumatta siitä, mikä intohimo saa sinut lähtemään maailmalle, voit varata matkasi helposti yhdestä paikasta ja parhaaseen hintaan. Meiltä löydät edullisesti niin pidemmät lomamatkat kuin lyhyemmät viikonloppumatkat jokaiseen makuun. 

Varaa lomamatka helposti ja edullisesti ebookersin kautta

Kun varaat lomamatkasi lennot ja majoituksen yhdessä, kokonaisuus pysyy paremmin hallinnassasi ja säästät lisäksi aikaa ja rahaa. Varaamalla koko matkan samasta paikasta saat lisäksi mielenrauhaa ja paremman turvan matkallesi. Lataa ennen matkaa sovelluksemme, jolla saat reaaliaikaisia ilmoituksia matkastasi.

Löydät kaikki matkapaketit ja lomamatkat käyttämällä hakutoimintoamme. Oletpa sitten suuntaamassa aurinkoiselle rantalomalle, suurkaupungin vilskeeseen tai kotimaan kohteisiin, autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.