Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Huone 1
Lisävalinnat
Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua joko sylissä tai istuimessa.

Säästä jopa 10 % Varaa lento + hotelli yhdessä*

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Huone 1
Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua joko sylissä tai istuimessa.

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Alle 2-vuotiaiden lasten tulee istua joko sylissä tai istuimessa.

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Huone 1

SÄÄSTÄ varaamalla yhdessä!

Täytä alla olevan korostetun kentän {0} tiedot. Päivien tulee olla välillä {0}–{1}. Päivän tulee olla ennen {0}. Päivä tulee olla {0} tai ennen sitä. Päivien tulee olla vähintään {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Valitse kohde, joka ei ole sama kuin lähtöpaikka. Voimme varata matkan vain 1–{0} matkustajalle. Muuta hakusi matkustajamäärää. Päivämäärän tulee olla muodossa pp.kk.vvvv. Varauksesi ei voi olla {0} yötä pitempi. Anna lasten iät alle. Anna lähtöpäiväsi tässä muodossa: {0}. Anna paluupäiväsi tässä muodossa: {0}. Anna paikka, josta olet lentämässä. Anna paikka, johon olet lentämässä. Täytä alla olevan korostetun lähtöpaikkakentän tiedot. Täytä alla olevan korostetun kohdekentän tiedot. Täytä alla olevan korostetun lähtöpäiväkentän/-kenttien tiedot. Lähtöpäivän tulee olla edellisen lähtöpäivän jälkeen. Korjaa lähtöpäivä(t). Jokaisen sylissä matkustavan vauvan seuralaisen tulee olla yli 12-vuotias. Osittaisten sisään- ja uloskirjautumispäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Palautusajan tulee olla vähintään 2 tuntia noutoajan jälkeen. Varmista, että noutoaika on kaksi tuntia tämänhetkisen ajan jälkeen. Alla kuljettajan ikä alle. Kuljettajan tulee olla 18–99-vuotias. Valitse lähtöasema annetuista vaihtoehdoista. Valitse kohdeasema annetuista vaihtoehdoista. Junan alennuskorttien määrä ei voi ylittää matkustajien määrää Anna junan alennuskortin tyyppi. Paluupäivän ja -ajan on oltava lähtöpäivän ja -ajan jälkeen. Anna nuorten iät alle. Anna eläkeläisten iät alle. Joitain BahnCards-korttejasi ei voi käyttää yhdessä. Valitse lähtöasema Valitse kohdeasema Valitse oikea lähtöpäivä. Valitse oikea paluupäivä. Anna lapsimatkustajien iät Anna nuorten matkustajien iät Anna seniorimatkustajien iät. Valitse eri kohdeasema kuin lähtöasema Anna 1–{0} matkustajan tiedot Tämä reitti ei tällä hetkellä ole saatavilla.

Lento ja hotelli ovat olennaisia osia lomamatkaasi. Matka käynnistyy jo lentokentältä ja sujuvat lennot ovat mukava alku lomallesi. Hotellissa vietät yösi ja joskus enemmänkin aikaa matkallasi. Viihtyisässä hotellissa voit hengähtää hetken tai sitten vain nukkua ja säilyttää matkatavaroitasi. Lento ja hotelli lohkaisevat suurimman palasen matkabudjetistasi. Lomamatkat voi varata edullisesti huolellisella suunnittelulla ja vertailemalla hintoja voit säästää paljonkin rahaa. Varaa lennot ja hotelli ebookersin kautta, niin saat parhaat edut käyttöösi.

Omatoimiselle vai valmiille matkalle?

Omatoimimatkaaja säästää usein matkojen hinnoissa. Kun lennot ja hotellit voi vertailla erikseen, voit valita kummastakin kaikista halvimman ja mieluisimman vaihtoehdon. Näin saat rakennettua itsellesi sopivimman lomamatkan. Varaamalla lennot ja hotellin itse sinun ei tarvitse maksaa matkastasi ylimääräisiä järjestelykuluja tai matkatoimistojen hintoja. Matkapaketit ovat hyviä vaihtoehtoja, jos haluat matkustaa helposti ja säästää vaivaa matkan suunnittelusta. Erityisesti vähemmän matkustaneelle on suuri helpotus, jos lennot ja hotellit saa ostettua samalla kerralla ja joku muu huolehtii siitä, että molemmat ovat oikeista kohteista. ebookers tarjoaa loistavan palvelun sekä omatoimimatkailijalle että pakettimatkailijalle. Omatoimimatkailija saa vertailtua sekä lennot että majoituksen helposti sivuillamme ja säästää, kun molemmat saa varattua samasta paikasta. Pakettimatkailija voi tutustua valmiisiin lento + hotelli -tarjouksiimme. Jos ehdottamamme hotelli ei ole mieluisa, voit valita myös toisen hotellin! Varaa lennot ja hotelli ebookersin kautta, koska meiltä saat joustavat matkustuspäivät ja voit valita aina mieluisimmat matkapaketit.

Matkan varaaminen

Oikean hotellin valinta saattaa tuntua vaikealta päätökseltä. Onneksi päätöksentekoon on hyviä apukeinoja. ebookersin sivuilla näet helposti muiden käyttäjien arvioita hotellista. Sivuillamme on sekä ebookersin matkailijoiden arviot että TripAdvisorin matkustajaluokitus. Arvosteluihin tutustuessa kannattaa katsoa, kuinka paljon arvosteluita on annettu ja lukea myös sanallisia arvosteluita. Kun valitset hotellia, pidä mielessäsi matkasi tarkoitus. Voit varmistaa, että hotelli on lähellä niitä kohteita, joissa aiot vierailla. Muista katsoa myös, millainen matka esimerkiksi rannalle tai kaupungin keskustaan on. Tarkista vielä ennen varausta, mitä palveluita hintaan kuuluu. Jos esimerkiksi aamiaisesta tai netistä tulee lisämaksuja, hinta saattaa nousta paljonkin. Jos taas et tarvitse aamiaista, nettiä tai esimerkiksi kuntosalia, voit saada halvemmalla huoneen, jonka hintaan näitä ei sisälly. Lentojen valinnassa kannattaa ensimmäisenä pohtia, haluatko perille helposti vai mahdollisimman halvalla. Suorat lennot ovat nopea ja helppo valinta, kun pääset kohteeseesi ilman vaihtoja. Välilaskulliset lennot ovat usein edullisempia, mutta jatkolentoa täytyy hieman odotella. Jos päädyt valitsemaan vaihdolliset lennot, ole tarkkana vaihtoajan kanssa. Onko vaihtoaikaa tarpeeksi ehtiäksesi seuraavalle lennolle? Jos aikaa on paljon, sinulle saattaa tulla lisää kustannuksia esimerkiksi ruoasta. Kaikki kustannukset huomioituna välilaskullinen lento saattaakin tulla suoraa lentoa kalliimmaksi. Muista tarkistaa myös, mihin lentokentälle lentosi laskeutuu. Majapaikkaasi lähimmältä lentokentältä liput julkisilla kulkuneuvoilla hotellille tulevat usein halvemmaksi kuin kauempaa. Toisaalta lentoliput hieman kauemmalle lentokentälle voivat olla halvempia. Katso vielä ennen varausta, mitä lisäkuluja lipun hintaan tulee. Jos esimerkiksi matkatavarat eivät kuulu hintaan, kustannukset saattavat nousta. Kun olet varannut lennon ja hotellin, kannattaa ehdottomasti tutustua matkakohteeseen tarkemmin ja suunnitella matkaa! Suunnittelu voi olla todella antoisaa, kun pääset fiilistelemään ja nauttimaan matkastasi jo ennen lähtöä. Katso, onko kohteessasi nähtävyyksiä, jotka on ehdottomasti nähtävä tai loistavia ostospaikkoja. Lue myös muiden kokemuksia kohteesta.

Matkusta edullisesti

Lomamatkat voi pienellä vaivalla saada todella edullisesti. Ensimmäisenä kannattaa tutustua tarjouksiin. ebookersin sivuilta löydät äkkilähtöjä ja vaihtuvia tarjouksia niin lennoista, hotelleista kuin valmiista matkapaketeista. Voit myös ansaita etua, jota voit käyttää seuraavan matkasi varaamiseen! Lennot ja hotellit ovat edullisimmillaan usein yleisten juhlapyhien, paikallisten tapahtumien ja vilkkaimpien lomasesonkien ulkopuolella. Jos haluat matkustaa mahdollisimman halvalla, kannattaakin tutustua huolella paikalliseen tapahtumakalenteriin. Voit säästää lentojen hinnoissa valitsemalla lentopäiviksesi tiistait, keskiviikot tai torstait. Tällöin lennot ovat usein halvimmillaan, koska suosituimmat matkustuspäivät ovat viikonlopun ympärillä. Vertailemalla lentojen ja majoitusvaihtoehtojen hintoja ebookersissa pääset matkalle mahdollisimman edullisesti ja voit säästää yllättävän paljon rahaa. Hakukoneemme näyttää sinulle suorat ja vaihdolliset lennot ja voit vertailla niiden hintoja ja matkustusaikoja, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon. Hotelleista näet hinnat ja arvostelut ja voit helposti tutustua hotellien palveluihin. ebookersin avulla saat rakennettua lomastasi juuri sellaisen, mitä toivot, mutta kuitenkin mahdollisimman halvalla.