Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Alanya

26 €
HMA HOTEL & SUITES

HMA HOTEL & SUITES

Sevket Tokus Caddesi, no 25, Alanya
HMA HOTEL & SUITES on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alanyan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
130 €
Haydarpasha Palace - All Inclusive

Haydarpasha Palace - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Turkler Mevkii Konakli, Alanya, Antalya
Haydarpasha Palace - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 592 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Granada Luxury Resort Okurcalar - All Inclusive

Granada Luxury Resort Okurcalar - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Alara Turizm Center Okurcalar, Alanya, Antalya
Granada Luxury Resort Okurcalar - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alaran basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 598 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
90 €
Beach Club Doğanay - All Inclusive

Beach Club Doğanay - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Konakl Beldesi Gelpelit mevki, Alanya, Antalya
Beach Club Doğanay - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ulusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 375 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only

Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Ahmet Tokus Cad. No:7, Sok. No:1, Oba Mevkii, Alanya, Antalya
Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dimcay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
70 €
Alaaddin Beach Hotel-Adults Only

Alaaddin Beach Hotel-Adults Only

4.0 kautta 5.0 Ataturk Cad. No. 161, Kleopatra Beach, Alanya, Antalya
Alaaddin Beach Hotel-Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Bera Hotel Alanya - All Inclusive

Bera Hotel Alanya - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Konakli Mh. Kulak Mevkii No 12, Alanya, Alanya
Bera Hotel Alanya - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaettinoğlun kulttuuripuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 333 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Elite Luxury Suite & Spa

Elite Luxury Suite & Spa

301 Sok No 15, Konakli Mah, Alanya, Antalya
Elite Luxury Suite & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alaettinoğlun kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 80 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Granada Luxury Beach - All Inclusive

Granada Luxury Beach - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Avsallar, Alanya, Antalya
Granada Luxury Beach - All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta İncekum Plajı. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 baaria. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 382 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
20 €
Villa Sonata

Villa Sonata

Damlatas Cad. Seral Sok. No 31, Alanya, Antalya
Villa Sonata on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1997 rakennetussa huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Halvat meno-paluu lennot Alanya

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Alanya

Katso kaikki kohteen Alanya vuokra-autot

Alanya – Matkat

Salli itsellesi irtiotto arjesta ja järjestä itsellesi ikimuistoinen matka kohteeseen Alanya – apunasi on ebookers.

Alanya – Lennot ja hotelli

Kutsuuko Alanya? Jopa vuoden mittaisista lomista aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on matkailun aito asiantuntija.

Kaikkihan me tykkäämme tarjouksista, vai mitä? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, hinnanalennus on jopa 7.7%^.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo valita.

Jos haluat olla varma siitä, että saat varmasti edulliset hinnat, älä murehdi! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkapaketin varattuasi huomaat jossakin muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Matkatoiveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

Alanya – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Antalya on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 110 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Matkaamalla siitä 380 km pohjoiseen pääset koko maan pääkaupunkiin (Ankara). Jos sen sijaan seikkailet 45 km kaakkoon, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Gazipasa.

Jos olet lomalla koko perheen kanssa, Alanya Aquapark ja Alanya Lunapark ovat sellaisia paikkoja, jotka tekevät kaikki onnelliseksi. Water Planet -vesipuisto ja Sealanya ovat hyviä vaihtoehtoja, jos etsit vielä enemmän jännitystä ja hauskanpitoa.

Alanyan puutarhat on paikka, jonka taiteellisesti sommiteltujen kukkaketojen keskellä kierrellessäsi tunnet ajelehtivasi värikkäässä ihmemaassa.

Alaettinoğlun kulttuuripuisto ja Mahmutlarin virkistysalue ovat paikkoja, joissa voit pelailla jalkapalloa, harjoitella käsilläseisontaa tai katsella korkealla taivaalla kiitäviä pilviä.

Dimcayn vesiputous virtaavine vesineen luo loistavat puitteet matkakuvia varten. Asettaudu siis siten, että sinulla on paras mahdollinen katselukulma.

Vietä aikaa meren äärellä kohteissa Mahmutlarin ranta ja Ulusin ranta. Keräile näkinkenkiä, pelaa pelejä tai istahda alas ja ihaile maalauksellista maisemaa.

Haluatko ladata vähän akkujasi? Täällä on runsain mitoin luonnonsuojelualueita, jotka ovat kuin tätä tarkoitusta varten luotuja. Nauti puhtaasta ilmasta ja virkistävästä ympäristöstä kohteissa Damlatasin luolat ja Dimin luola. Jos jäät kaipaamaan lisää aikaa luonnon helmassa, ota suunnaksesi Sapaderen kanjoni tai Alanyan satama.

Voi olla hämmästyttävää ja ajatuksia herättävää tajuta, miten uskomaton määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita planeetaltamme löytyy. Alanyan arkeologinen museo mahdollistaa tutustumisen moniin kätevästi samassa paikassa.

Atatürkin kotimuseo esittelee ainutlaatuisten näyttelyjen ja jäännösten avulla tämän alueen rikkaan perinteen.

Vaikka kotimatka olisi jo ovella, muista silti vierailla yhdessä alueen tunnetuimmista historiallisista vetonauloista, kuten Alanyan kulttuurikeskus.

Punainen torni on vaikuttava puolustusrakennus. Saat tietää lisää siellä käytetyistä puolustustekniikoista ja antaa mielikuvituksesi lentää ajatellessasi taisteluja, jotka siellä käytiin.

Vierailulle kannattaa ilman muuta ottaa kamera mukaan! Vaikuttavat tornit ja upea ympäristö tarjoavat hienon mahdollisuuden valokuvaukseen. Mikäli haluat nähdä lisää vastaavia kohteita, Alaran linna ja Şarapsa Hani ovat myös vierailun arvoisia paikkoja.

Konaklın moskeija on hyvä paikka nähdä paikallisten uskonnollista elämää.

Haluatko tutustua lähemmin matkakohteeseesi? Atatürkin aukio on yksi parhaimmista paikoista aloittaa. Tämä aukio on yksi kaupungin suosituimmista kohteista.

Lukemattomia laivoja ja niiden miehistöjä myrskyisten aaltojen halki opastanut Alanyan majakka on vaikuttava rakennelma, jota on vaikea jättää huomiotta.

Historiallisten ihmisten ja tapahtumien kunniaksi pystytetty Mahmutlarin kellotorni on erityislaatuinen kohde, jonka luona on hyvä hiljentyä hetkeksi.

Alaran basaari on hyvä paikka nauttia lounasta ja shoppailla aletuotteita. Jos et löydä etsimääsi täältä, kannattaa tarkistaa myös, millaisia löytöjä Alanyum-ostoskeskus tarjoaa.

Alanya – Hotellit

Oletko jo halukas varaamaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin sivustolla on tarjolla nyt varattavissa yli 132 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Sekä minibudjetilla reissaavat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät takuulla itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Hotel Villa Turka ja Kleopatra Aytur Apart Hotel. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei välttämättä ole kallista lystiä. Jos luksus ja hyvä palvelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, varaushetkellä kannattaa muistaa Alantur Hotel ja Alaiye Kleopatra Hotel.

Löydä halvat matkat kohteeseen Alanya

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Alanya. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Alanya lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Alanya?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Alanya maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Alanya itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Alanya ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Alanya matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Alanya löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Alanya?

Kohteen Alanya suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Alanya halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Alanya

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Alanya

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.