Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Vaasa – Matkat

Mikäli ajattelet kaipaavasi taukoa töistä, lähde tutustumaan uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Vaasa – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Vaasa – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Vaasa? Viikkokausia kestävistä seikkailuista aina pikaisiin rentoutumisretkiin – ebookers on matkailun aito asiantuntija.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, jos hankit lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 9.6%^.

Pakene arjen rutiineja yhdellä klikkauksella. Kattavassa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Etkö ole vielä tehnyt päätöstä? Me tarjoamme sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet jossakin edullisemman paketin varausta seuraavien 48 tunnin aikana, lupaamme vastata siihen hyvittämällä erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Matkahaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi, uneksitpa sitten auringonpolttamista hiekkarannoista tai elämysmatkailusta.

Varausehtoja sovelletaan.

Vaasa – Matkat

Tässä kaupungissa asuu suurin piirtein 57 000 henkilöä.

Vaasa sijaitsee kätevän matkan päässä naapurikaupungista (Mustasaari), jonne pääsee kulkemalla 8 km pohjoiseen päin. Pääkaupunki Helsinki sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 370 km kaakkoon.

Lomalla lasten kanssa luodaan ikuisia muistoja. Wasalandia ja Tropiclandia ovat nähtävyyksiä silloin, kun haluatte tehdä jotain, josta kaikki nauttivat.

Haluatko löytää onnen salaisuuden? Luontoäiti osaa auttaa. Söderfjärdenin kraatteri on loistava tutustumiskohde, jossa voit rentouttaa mielesi ja nauttia ansaitusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Pohjanmaan museo on paikka, jossa on esillä kiinnostavia näyttelyitä. Kiertele itseksesi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Toivotko, että voisit parantaa tietämystäsi seudun menneisyydestä? Vesitorni on paras valinta.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, hengellisissä paikoissa on usein jotakin, joka saa mielen tyyntymään. Pyhän Nikolauksen kirkko on paikka, jossa kannattaa käydä, jos haluat hiljentyä hetkeksi.

Vaasan tori on paikka, josta kaupunkiin tutustuminen kannattaa aloittaa. Tutustu sen värikkääseen menneisyyteen ja tarkista, järjestetäänkö parhaillaan itseäsi kiinnostavia tapahtumia.

Vanha kauppahalli on paikka, jossa voit päivittää tyylisi tai löytää erinomaisia matkamuistoja. Jos etsimäsi ei sattunut kohdalle, niin ei hätää, Rewell Center (ostoskeskus) tarjoaa runsaasti muita ostosliikkeitä tutkittavaksi.

Vaasa – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos ajattelit viipyä yön yli, sinun on parasta varmistaa majoitus etukäteen. Tällä hetkellä saatavilla on vain 8 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin matkaopas selvittääksesi kaikki tarpeelliset tiedot.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet onnistunut varaamaan huoneen yhdestä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Scandic Vaasa ja Original Sokos Hotel Vaakuna.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Vaasa

Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteessa Vaasa
114 €
Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

4.0 kautta 5.0 Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
Original Sokos Hotel Royal Vaasa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaasan tori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 285 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
76 €
Greenstar Hotel Vaasa

Greenstar Hotel Vaasa

3.0 kautta 5.0 Myllykatu 17, Vaasa
Greenstar Hotel Vaasa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kauppahalli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 98 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
52 €
Omena Hotel Vaasa

Omena Hotel Vaasa

2.5 kautta 5.0 Hovioikeudenpuistikko 23, Vaasa
Omena Hotel Vaasa on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaasan tori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 34 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.