Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Uusi-Seelanti ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Matkalle Uuteen-Seelantiin

Uuden-Seelannin mahtavat maisemat, vehreät metsät, huikeat erämaat sekä miellyttävä ilmasto tekevät tästä kauniista Tyynenmeren valtiosta loistavan matkakohteen ulkoilma-aktiviteeteille. Uusi-Seelanti on loistava matka-kohde rentoutumista varten. Henkiseltä ilmastoltaan Uusi-Seelanti on hyvin sivistynyt, avoin ja ystävällinen. Monet Uuden-Seelannin matkailijat ovat yllättyneet positiivisesti paikkallisväestön Kiwien avoimuudesta ja ystävällisyydestä. Matkatessasesi Uuten-Seelantiin etunasi ovat myös saaren fyysiset ominaisuudet - Uusi-Seelanti on maantieteellisesti suhteellisen pieni alue, minkä vuoksi kiertely paikan päällä ja helppoa, rentoa ja vaivatonta.

Paras aika matkustaa kohteeseen Uusi-Seelanti

Parhaan ajankohdan valitseminen Uuden-Seelannin matkallesi riippuu lomasuunnitelmistasi. Seikkailunhaluisten matkaajien kannattaa matkustaa Uuteen-Seelantiin maan kesäkuukausien aikana, kun taas lumilautailun ja laskettelun aika on kesä-, heinä-, ja elokuussa. Vähentyneet ruuhkat ja edullisemmat majoitukset tulevat tavallisesti saataville touko- ja kesäkuussa, tosin laskettelijat tulevat edelleen kokemaan ruuhkia rinteissä. Kansainväliset huippujoukkueet kilpailevat Rugby-7 -turnauksessa helmikuussa. Maaliskuu on erityisen kiireinen kuukausi, sillä tuolloin tapahtuvat Golden Shears –kerintäkilpailu, kansainvälinen Round the Vines –taidefestivaali sekä kansainvälinen Balloon Fiesta-kuumailmapallotapahtuma.

Muita vinkkejä kohteesta Uusi-Seelanti

Koettavaa Uudessa-Seelannissa

SidArt

Ruoan ystävien kannattaa kokeilla Aucklandissa sijaitsevan SidArtin tiistain kokeilukeittiötä, jossa kokit pyrkivät laajentamaan jo ennestään kokeellisia menujaan.

Wellington

Wellingtonin sydämessä sijaitseva Motel Bar on New York -tyylinen 50-luvun jazz klubi, joka tarjoaa herkullisia cocktaileja tyylikkäässä ympäristössä.

Minus 5 Ice Bar

Queenstownin täydellisessä perhekohteessa sijaitsevassa Minus 5 Ice Barissa kaikki on tehty jäästä.

Southlander Bottom Bus

Southlander Bottom -bussi vie matkaajat Eteläsaaren eteläisimpään paikkaan, jossa sijaitsee myös maailman eteläisin kaupunki.

Auckland

Aucklandin muinaiset kävelyreitit tarjoavat matkan tämän eloisan ja värikkään kaupungin piilotettuun menneisyyteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Uusi-Seelanti matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Uusi-Seelanti?

Voit löytää kohteen Uusi-Seelanti matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Uusi-Seelanti?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Uusi-Seelanti.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Uusi-Seelanti on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Uusi-Seelanti.

Lisää Uusi-Seelanti hotelleja

153 €
Hilton Auckland

Hilton Auckland

5.0 kautta 5.0 Princes Wharf 147 Quay Street, Auckland
Hilton Auckland on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Wharf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
94 €
Rydges Wellington

Rydges Wellington

4.5 kautta 5.0 75 Featherston St, Wellington
Rydges Wellington on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wellington Central Business District. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
77 €
James Cook Hotel Grand Chancellor

James Cook Hotel Grand Chancellor

4.5 kautta 5.0 147 The Terrace, Wellington
James Cook Hotel Grand Chancellor on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wellington Central Business District. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
123 €
Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel

Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel

5.0 kautta 5.0 58-60 Queen Street, Auckland
Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aucklandin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
84 €
Rydges Latimer Christchurch

Rydges Latimer Christchurch

4.5 kautta 5.0 30 Latimer Square, Christchurch
Rydges Latimer Christchurch on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pahvikatedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
79 €
Holiday Inn Rotorua

Holiday Inn Rotorua

4.5 kautta 5.0 10 Tryon Street, Whakarewarewa, Rotorua
Holiday Inn Rotorua on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Whakarewarewa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
138 €
SkyCity Hotel

SkyCity Hotel

4.5 kautta 5.0 Corner Victoria and Federal Streets, Auckland
SkyCity Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kasinon. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group

Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group

5.0 kautta 5.0 83 Symonds Street, Box 2771, Auckland
Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Queen Street Shopping District. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
103 €
Nesuto Stadium Hotel and Apartments

Nesuto Stadium Hotel and Apartments

4.5 kautta 5.0 40 Beach Road, Auckland
Nesuto Stadium Hotel and Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aucklandin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
126 €
Heritage Auckland

Heritage Auckland

4.5 kautta 5.0 35 Hobson Street, Auckland
Heritage Auckland on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntoklubin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Uusi-Seelanti

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Uusi-Seelanti

Katso kaikki kohteen Uusi-Seelanti vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.