Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Lanzarote

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Lanzarote

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Lanzarote

Loma-asunnot + lennot kohteessa Lanzarote

Huoneistot + lennot kohteessa Lanzarote

B&B + lennot kohteessa Lanzarote

Matkapaketit kohteeseen Lanzarote

Parhaat lomapaketit kohteeseen Lanzarote

Lomapaketit kohteeseen Lanzarote Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Lanzarote Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Lanzarote Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Lanzarote 6-7:ksi Yöksi

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Lanzarote

Jos Lanzarote on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Lanzarote lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Lanzarote

Kohteen Lanzarote lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Lanzarote hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Lanzarote, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Lanzarote

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Lanzarote

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Lanzarote

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lanzarote

Näytä kaikki 3 339 majoitusliikettä kohteessa Lanzarote
THB Tropical Island

THB Tropical Island

C/ Fragata, 2, Yaiza, Lanzarote
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (25 arvostelua)

  THB Tropical Island on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Nuestra Señora del Carmen. Majoitusliike ...

  THB Tropical Island65 €

  THB Tropical Island65 €
  Hipotels La Geria

  Hipotels La Geria

  Calle Jupiter, 5, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (33 arvostelua)

   Hipotels La Geria on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pocillosin uimaranta. Majoitusliike ...

   Hipotels La Geria78 €

   Hipotels La Geria78 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.