Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lanzarote

Hae hinnat
Iberostar Selection Lanzarote Park

Iberostar Selection Lanzarote Park

5.0 kautta 5.0 Avenida Archipielago, 7, Yaiza, Lanzarote
Iberostar Selection Lanzarote Park on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Flamingo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 7 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 332 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
THB Tropical Island

THB Tropical Island

4.0 kautta 5.0 C/ Fragata, 2, Yaiza, Lanzarote
THB Tropical Island on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Nuestra Señora del Carmen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Club La Santa - all sports inclusive

Club La Santa - all sports inclusive

3.5 kautta 5.0 Avenida Krogager s/n, Tinajo, Lanzarote
Club La Santa - all sports inclusive on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa Mejías. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 391 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
154 €
Seaside Los Jameos Playa

Seaside Los Jameos Playa

4.0 kautta 5.0 Playa de los Pocillos s/n, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
Seaside Los Jameos Playa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pocillosin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 530 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Arrecife Gran Hotel & Spa

Arrecife Gran Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Parque Islas Canarias S/N, Arrecife, Lanzarote
Arrecife Gran Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja El Reducton ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 160 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
La Isla y el Mar Hotel Boutique

La Isla y el Mar Hotel Boutique

5.0 kautta 5.0 Reina Sofia 23, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
La Isla y el Mar Hotel Boutique on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto del Carmenin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 81 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

5.0 kautta 5.0 Avda Papagayo N 22, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Dorada. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
71 €
THB Flora

THB Flora

3.0 kautta 5.0 Calle Reina Sofia 25, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote
THB Flora on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto del Carmenin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 205 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Sandos Papagayo

Sandos Papagayo

4.0 kautta 5.0 Calle Las Acacias, 6, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Sandos Papagayo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Afre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 488 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Secrets Lanzarote Resort & Spa - Adults Only (+18)

Secrets Lanzarote Resort & Spa - Adults Only (+18)

5.0 kautta 5.0 Urbanizacion Cortijo Viejo, Puerto Calero, Yaiza, Lanzarote
Secrets Lanzarote Resort & Spa - Adults Only (+18) on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Whale and Dolphin Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 331 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Lanzarote

Katso kaikki kohteen Lanzarote vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Lanzarote

Jos Lanzarote on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Lanzarote lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Lanzarote

Kohteen Lanzarote lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Lanzarote hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Lanzarote, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Lanzarote

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Lanzarote

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Lanzarote

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.