Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Etelä-Afrikka

Suunnitelmissa matka kohteeseen Etelä-Afrikka? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Etelä-Afrikka matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Etelä-Afrikka? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Etelä-Afrikka

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Etelä-Afrikka

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Etelä-Afrikka. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Etelä-Afrikka matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Etelä-Afrikka?

Voit löytää kohteen Etelä-Afrikka matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Etelä-Afrikka?

Yleisesti ottaen tammikuu, maaliskuu, huhtikuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Etelä-Afrikka.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Etelä-Afrikka?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, elokuu on paras aika vierailla kohteessa Etelä-Afrikka.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Etelä-Afrikka?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Etelä-Afrikka on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan syyskuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Etelä-Afrikka.

Lisää Etelä-Afrikka hotelleja

Hae hinnat
Belmond Mount Nelson Hotel

Belmond Mount Nelson Hotel

5.0 kautta 5.0 76 Orange Street, Kapkaupunki, Western Cape
Belmond Mount Nelson Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kloof Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
The Onyx Apartment Hotel

The Onyx Apartment Hotel

4.0 kautta 5.0 57 Heerengracht Street, Kapkaupunki, Western Cape
The Onyx Apartment Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 101 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
38 €
C.A.G The Vantage

C.A.G The Vantage

4.0 kautta 5.0 Corner Bath and Tyrwhitt Avenue, Rosebank, Johannesburg, Gauteng
C.A.G The Vantage on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosebank Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
68 €
The Capital Melrose

The Capital Melrose

3.5 kautta 5.0 Atholl Oaklands Road, Corner of Kernick Ave, Johannesburg, Gauteng
The Capital Melrose on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melrose Arch Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 109 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
42 €
Sandton Executive Suites Villa Via

Sandton Executive Suites Villa Via

3.5 kautta 5.0 111 Linden Street, Rivonia Road Sandown, Sandton, Gauteng
Sandton Executive Suites Villa Via sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Johannesburgin pörssi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Knysna Backpackers

Knysna Backpackers

3.0 kautta 5.0 42 Queen Street Knysna Central Knysna, Knysna, Western Cape
Knysna Backpackers sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cape Floral Region Protected Areas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
228 €
The Table Bay Hotel

The Table Bay Hotel

5.0 kautta 5.0 Quay 6 Victoria & Alfred, Kapkaupunki, Western Cape
The Table Bay Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta V&A Waterfront. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 329 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
233 €
The Palace of the Lost City at Sun City Resort

The Palace of the Lost City at Sun City Resort

5.0 kautta 5.0 Sun City Resort, Sun City, Luoteismaakunta
The Palace of the Lost City at Sun City Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lost City (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 335 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
328 €
The Oyster Box

The Oyster Box

5.0 kautta 5.0
The Oyster Box on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umhlanga Main Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1947 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 86 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
53 €
Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

4.0 kautta 5.0 29 Heerengracht Street, Foreshore, Kapkaupunki, Western Cape
Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja jääkaapit.

Halvat meno-paluu lennot Etelä-Afrikka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Etelä-Afrikka

Katso kaikki kohteen Etelä-Afrikka vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.