Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Fuerteventura

85 €
Melia Fuerteventura

Melia Fuerteventura

4.0 kautta 5.0 Playa Barca, Costa Calma, Pajara, Fuerteventura
Melia Fuerteventura on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Sotavento de Jandían ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 418 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Iberostar Selection Fuerteventura Palace - Adults Only

Iberostar Selection Fuerteventura Palace - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Urbanizacion Las Gaviota, Pasaje de Playas, 1, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Iberostar Selection Fuerteventura Palace - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Gaviotasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 442 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Eurostars Las Salinas

Eurostars Las Salinas

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Eurostars Las Salinas on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caleta del Fuste. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 223 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
61 €
Caleta Dorada - All Inclusive

Caleta Dorada - All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Barrilla s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Caleta Dorada - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caleta de Fusten venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 286 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
94 €
Barceló Castillo Beach Resort

Barceló Castillo Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Barceló Castillo Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caleta de Fusten venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 380 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
154 €
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.

Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.

5.0 kautta 5.0 Avda. Grandes Playas S/n, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L. on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parque Natural de las Dunas de Corralejo (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 242 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Iberostar Playa Gaviotas Park - All Inclusive

Iberostar Playa Gaviotas Park - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Las Gaviotas. Pasaje Playa, 3, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Iberostar Playa Gaviotas Park - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Gaviotasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 baaria. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Iberostar Playa Gaviotas - All Inclusive

Iberostar Playa Gaviotas - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Las Gaviotas Pasaje Playa 2, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Iberostar Playa Gaviotas - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Gaviotasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 375 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja parvekkeet/patiot.
110 €
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

4.0 kautta 5.0 Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caleta del Fuste. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 462 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
105 €
H10 Playa Esmeralda - Adults Only

H10 Playa Esmeralda - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Calle Punta del Roquito, 2, Pajara, Fuerteventura
H10 Playa Esmeralda - Adults Only on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pájara Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 333 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Fuerteventura

Katso kaikki kohteen Fuerteventura vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Fuerteventura

Jos Fuerteventura on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Fuerteventura lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Fuerteventura

Kohteen Fuerteventura lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Fuerteventura hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Fuerteventura, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Fuerteventura

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Fuerteventura

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Fuerteventura. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Fuerteventura lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Fuerteventura?

Juuri nyt kohteeseen Fuerteventura saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Fuerteventura itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Fuerteventura ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Fuerteventura matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Fuerteventura löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Fuerteventura?

Kohteen Fuerteventura suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Fuerteventura halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Fuerteventura

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Fuerteventura

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.