Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Verona

95 €
Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

3.5 kautta 5.0 Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
Hotel Milano & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Hotel Accademia

Hotel Accademia

4.0 kautta 5.0 Via Scala 12, Verona, VR
Hotel Accademia on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
63 €
Hotel Mastino

Hotel Mastino

3.0 kautta 5.0 Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
Hotel Mastino on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
68 €
Relais Empire

Relais Empire

Corso Porta Nuova 22, Verona
Relais Empire on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja baari. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
129 €
Sole Hotel Verona

Sole Hotel Verona

3.5 kautta 5.0 Piazzale XXV Aprile 4b, Stazione Ferroviaria Porta Nuova, Verona
Sole Hotel Verona on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The House in Verona

The House in Verona

via sant'antonio, 13, Verona, Veneto
The House in Verona sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 4 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
55 €
Hotel Cristallo

Hotel Cristallo

4.0 kautta 5.0 Via Scuderlando 122, Castel d'Azzano, VR
Hotel Cristallo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Veronafiere-kokouskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
49 €
Truly Verona

Truly Verona

Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
Truly Verona on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
94 €
Ai Ponti Verona

Ai Ponti Verona

Lungadige Matteotti, 15, Verona
Ai Ponti Verona on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronan stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
99 €
Best Western Plus Hotel Expo

Best Western Plus Hotel Expo

4.0 kautta 5.0 Via Portogallo 1/p, Villafranca di Verona, VR
Best Western Plus Hotel Expo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nicolis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Verona

Katso kaikki kohteen Verona vuokra-autot

Verona – Matkat

Lomalla kannattaa olla utelias, kierrellä katsomassa nähtävyyksiä ja kokeilla rohkeasti kaikkea uutta. Tämä on mahdollista kohteessa Verona, joka houkuttelee palaamaan takaisin.

Verona – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista unelmamatkoista nopeisiin tarjouksiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Voit säästää avullamme jopa 7.7%^, jos ostat lennot ja majoituksen yhdessä.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole milloinkaan ollut näin vaivatonta, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta voit lähteä lentokentälle nopeammin kuin uskotkaan.

Oletko vielä epävarma? Tiimimme tarjoaa hyvät matkatarjoukset, joten jos näet edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, lupaamme vastata siihen palauttamalla erotuksen. Älä siis enää mieti.

Meidän tehtävänämme on auttaa sammuttamaan seikkailunjanosi. Halusitpa sitten tutkia tuntemattomia maita, siemailla cocktaileja auringon alla tai toteuttaa muut matkaunelmasi, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Verona – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 220 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Se sijaitsee 410 km pohjoiseen maan pääkaupungista, joka on Rooma, ja 17 km lounaaseen naapurikaupungista (San Mauro di Saline).

Joskus on vaikeaa löytää sellaista tekemistä, josta koko perhe nauttii yhtä paljon. Onneksi Villabellan vesipuisto, Picoverden vesipuisto ja Terme di Giunonen vesipuisto ovat nähtävyyksiä, joiden ansiosta niin ei käy, kun loman kohteena on Verona.

Parco Zoo Safari on nuorimpien lomailijoiden lempipaikka, josta muutkin pitävät. Täällä he voivat tutustua läheltä eläinten käytökseen ja oppia samalla, kuinka niitä hoidetaan.

Erotatko rieslingin ja chardonnayn toisistaan? Olitpa sitten kokenut viininmaistelija tai hyvästä juomasta pitävä keltanokka, Allegrini Azienda Agricola ja Azienda Vinicola Fratelli Fabiano (viinintuottaja) ovat paikkoja, joissa kuulet kaiken paikallisista erikoisuuksista. Montecariano di Gini ja Tommasi Viticoltori ovat oikeita osoitteita rentoutumiselle ja nestemäisten aarteiden nauttimiselle.

Jos aurinko paistaa, ota mukaasi viltti, pakkaa eväskori ja ota suunnaksi Parco Giardino Sigurtà.

Mikäli kaipaat hetken omaa rauhaa ja raikasta ilmaa, vieraile kohteissa Parco delle Cascate di Molina ja Fumane-luola. Haluatko enemmän vaihtoehtoja? Valle delle Sfingin museo on myös vierailun arvoinen kohde.

Jos sää on epävakainen, Museo Nicolis ja Cantina F.lli Zeni-viinimuseo voivat pelastaa päiväsi. Kumman kohteen valitsetkin, käytä muutama tunti näyttelyihin tutustumiseen.

Ainutlaatuiselta maapallolta löytyy uskomaton määrä monenlaisia mielenkiintoisia luonnon aarteita ja ihmisen tekemiä esineitä. Voit tutustua näyttelyesineisiin ja löydöksiin, joita et tiennyt olevan olemassakaan, vierailemalla seuraavissa museoissa: Veronan arkeologinen museo ja Environmental Center Archaeological Museum. Luonnon ja ihmiskunnan historia on niin rikas ja monimuotoinen, ettei kaikkea voi nähdä kerralla, mutta voihan sitä silti yrittää! Lisää käyntikohteiden listalle vielä Museo Geopaleontologico di Camposilvano ja sen mielenkiintoinen kokoelma luonnon ihmeitä ja kulttuurihistorian aarteita.

Luultavasti innostut heti, kun katseesi tavoittaa kohteen Galleria d'Arte Moderna Achille Fortin taidegalleria värikkäät taiteen saavutukset asianmukaisesti esille pantuina.

Älä tyydy vain kirjatietoon, vaan poikkea itse paikalla! AE Baruffaldin museo mahdollistaa lumoavan katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkensä menneiden vuosien aikana tähän seutuun.

Verona tarjoaa ainutkertaisia historiallisia nähtävyyksiä. Voit aloittaa kaivella paikan menneisyyttä vaikkapa kohteissa Juliet's House ja Arche scaligere. Siinä tapauksessa, että sisäinen historioitsijasi ei hiljene, poikkeapa myös kohteissa Veronan kaupungintalo ja Juliet's Tomb (hautapaikka luostarissa).

Ponte Scaligero (silta) ja Ponte Pietra -silta ovat kuuluisia ylikulkupaikkoja, jotka varmasti houkuttelevat paikalle rakentamisesta hullaantuneita matkailijoita. Ponte di Pietra tarjoaa vierailijan nähtäväksi kaupungin vesiväylät eri kuvakulmasta.

Vaikka molemmilla on upeat tilukset ja menneisyydessä paljon merkittäviä asukkaita, monesti ne pienet eroavaisuudet kohteen Giardino Giusti (puisto) ja Scala della Ragione välillä ovat kaikkein mielenkiintoisinta antia.

Castelvecchio (linna) ja St. Peterin linna ovat upeita vierailukohteita historiaa rakastaville. Hämmästele jykeviä kivimuureja ja kuvittele itsesi kulkemaan pitkin muurien sisäpuolella olevia salaisia käytäviä. Museo Castelvecchio (museo) ja Castello Scaligero näyttävät myös olevan ihan kuin satukirjan sivuilta. Jos olet paikalla sopivasti, voit osallistua opastetulle kierrokselle.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, paikat, kuten Basilica of San Zeno Maggiore (kirkko) ja San Lorenzo Maggiore (kirkko), ovat mukavan hiljaisia vierailukohteita. Jos haluat käydä vielä muissakin paikoissa, tällöin sopivia kohteita ovat esimerkiksi Santa Maria Antica (kirkko) ja San Fermo Maggiore (kirkko).

Usein tietyn paikan vähemmän suositut nähtävyydet ovatkin kaikkein mieleenpainuvimpia. Pidä tämä mielessä ja harkitse käymistä sellaisissa paikoissa kuten Biblioteca Capitolare (kirjasto), Biblioteca Civica ja Sporting Club Paradiso.

Verona – Hotellit

Voit valita majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin matkaoppaassa on yli 184 majoitusliikettä. Oli miten oli, mitä nopeammin teet päätöksen, sitä nopeammin voit ryhtyä suunnittelemaan matkaohjelmaasi.

Sekä reppureissaajat että kuherruskuukauttaan viettävät pysyvät takuulla löytämään itselleen mieluisan majoitusvaihtoehdon. Jos toiveissasi on mukava huone kukkarolle ystävälliseen hintaan, parhaisiin vaihtoehtoihin kuuluvat Grand Relais The Gentleman of Verona - Guest House ja Locanda Ippopotamo. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, muista varausta tehdessäsi Due Torri Hotel ja Hotel Villa del Quar.

Löydä halvat matkat kohteeseen Verona

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Verona. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Verona lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Verona?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Verona maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Verona itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Verona ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Verona matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Verona löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Verona?

Kohteen Verona suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Verona halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Verona

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Verona

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.