Malediivit matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Malediivit

Malediivien matkat

Matka Malediiveille on helppo tapa tehdä unohtumaton matka. Valkoista hiekkaa varpaiden välissä ja turkoosina hohtavaa merta silmänkantamattomiin. Malediivit ovat juuri sellainen paratiisiloman kohde, josta moni on unelmoinut. Malediivien valtio sijaitsee päiväntasaajan tuntumassa Intian valtameressä, ja se koostuu noin 1 190 saaresta ja atollista, joista vain 202 on asuttuja. Malediiveilla on vain 395 000 asukasta, joista suurin osa asuu pääkaupunki Maléssa. Malediivit on suosittu häämatkakohde, mutta loma Malediiveilla soveltuu myös lapsiperheille ja erilaisten vesiaktiviteettien ystäville. Laadukas pakettimatka malediiveille on huoleton vaihtoehto. Malediivien matka on lisäksi turvallista tehdä, koska ajantasaiset tiedot Malediiveille matkustamisesta löytyvät Ulkoministeriön päivittämästä matkustustiedotteesta. Jos olet valmis varaamaan unelmiesi Malediivien pakettimatkan voit löytää tarjoukset sivustoltamme.

Matka Malediiveille

Kansainväliset lentoyhtiöt lentävät useimmiten pääkaupunki Malén viereisellä saarella sijaitsevan Hulhumalén saarella olevalle kansainväliselle lentokentälle, josta matkaa varsinaiseen lomakohteeseen voi jatkaa maan sisäisellä lennolla tai pikaveneellä. Malediivien matkan kesto riippuu välilaskujen määrästä ja mahdollisten odotusten pituudesta, ja lyhyimmilläänkin siihen on hyvä varata vähintään 16 tuntia.

Liikkuminen Malediiveilla

Malediivien saaret ovat pinta-alaltaan pieniä, ja saarten sisällä liikkuminen onnistuu parhaiten jalan tai polkupyörällä, kun taas saarelta naapurisaarelle siirrytään yleensä veneellä. Autokyytiä voi tarvita ainoastaan pääkaupunki Maléssa, mutta Suomenlinnan kokoisella saarella omat jalat ovat usein nopeampi vaihtoehto. Pidemmät saarten väliset matkat taitetaan vesitasolla lentäen. Omatoimimatkailijan kannattaakin varata maan sisäisiin lentomatkoihin riittävästi rahaa.

Paras aika matkustaa Malediiveille

Malediivit sijaitsee päiväntasaajalla, joten ilmasto on siellä tasaisen lämmin ympäri vuoden: lämpötila on yleensä 30 asteen tuntumassa. Sadekausi koittaa keskikesällä, jolloin vettä saattaa sataa päivittäin. Parhaan lomasään näkökulmasta Malediiveille kannattaa matkustaa joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana.

Tekemistä Malediiveilla

Malediivit on paikka, jossa voi hyvällä omallatunnolla olla tekemättä mitään ja heittäytyä ainoastaan nauttimaan trooppisen paratiisin lämmöstä ja luonnosta. Lisäksi monissa lomakeskuksissa matkailijoille tarjotaan erilaisia hemmotteluhoitoja. Rakastavaiset voivat Malediiveilla syventyä toisiinsa rantapuiden taakse kätkeytyvässä yksityisessä bungalow’ssa.

Malediivien saaria ympäröivät kirkkaat vedet sopivat ihanteellisesti sukeltamiseen ja snorklailuun sekä esimerkiksi valashaiden ja paholaisrauskujen bongailuun. Saarten koralliriutat suorastaan kuhisevat merenalaista elämää. Malediivit on myös hyvä paikka opetella sukellusta tai surffausta. Paras aika jälkimmäiseen on kesäkuusta lokakuuhun, jolloin aallot ovat korkeimmillaan. Vedessä pulikoidessa kannattaa pitää mielessä, että vaikka rantavedet ovatkin kohtalaisen turvallisia, kauempana ulapalla saattaa esiintyä voimakkaita virtauksia.

Malediivit on suhteellisen turvallinen matkakohde, eikä meren ympäröimille lomakeskussaarille yleensä eksy kutsumattomia vieraita kenenkään huomaamatta. On kuitenkin hyvä muistaa, että Malediivit on islaminuskoinen maa. Paikallisten asuttamilla saarilla on näin ollen pukeuduttava peittävästi, eikä maahan saa tuoda alkoholia. Alkoholia on Malediiveilla kuitenkin saatavilla lomakeskusten ravintoloista ja hotellien minibaareista, eivätkä tiukat pukeutumissäännöt koske lomakeskuksia.

Turismi on Malediivien pääelinkeino, ja paikalliset asukkaat ovat vieraanvaraisia. Saarten virallinen kieli on divehi, mutta turisti pärjää hyvin englannilla etenkin lomakeskuksissa. Huomaavainen matkailija tietenkin opettelee Malediivien matkaa varten yleisimmät perusfraasit myös paikallisella kielellä.

Malediiveilla on maine kalliina matkailumaana, ja lemmenloma yksityisessä bungalow’ssa muiden matkailijoiden katseiden ulottumattomissa vaatiikin suurehkoa budjettia. Malediiveilta löytyy kuitenkin myös edullisempia tapoja lomailla. Mitä ikinä valitsetkin, voit olla varma, että turkoosina kimmeltävä meri ja valkoinen hiekka ovat vain kivenheiton päässä majapaikastasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Malediivit

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Malediivit maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Malediivit vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Malediivit itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Malediivit maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Malediivit vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Malediivit. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Malediivit?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Malediivit suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Malediivit halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Malediivit, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Malediivit pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Malediivit pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Malediivit

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Malediivit
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Malediivit

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.