Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Malediivit ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Edulliset matkat kohteeseen Malediivit

Suunnitelmissa matka kohteeseen Malediivit? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Malediivit matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Malediivit? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Malediivit

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Malediivit

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Malediivit. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Malediivit matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Malediivit?

Voit löytää kohteen Malediivit matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Malediivit?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Malediivit.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Malediivit?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Malediivit.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Malediivit?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Malediivit on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Malediivit.

Lisää Malediivit hotelleja

243 €
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

5.0 kautta 5.0 South Ari Atoll, Dhidhoofinolhun saari
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhidhoofinolhun venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden lomakylässä on 193 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
675 €
Emerald Maldives Resort & Spa - Deluxe All Inclusive

Emerald Maldives Resort & Spa - Deluxe All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Fasmendhoo Island, Fasmendhoo, Raan atolli
Emerald Maldives Resort & Spa - Deluxe All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maduvvarin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 120 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
483 €
OBLU SELECT at Sangeli - All Inclusive

OBLU SELECT at Sangeli - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 North Male, Sangeli, Kaafun atolli
OBLU SELECT at Sangeli - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 137 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
580 €
Adaaran Prestige Vadoo

Adaaran Prestige Vadoo

5.0 kautta 5.0 South Male Atoll, Vadoo-saari
Adaaran Prestige Vadoo on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emma Fushi -saari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
229 €
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 North Male' Atoll, Meerufenfushi
Meeru Island Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meerun ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 284 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
252 €
RIU Atoll All inclusive

RIU Atoll All inclusive

4.0 kautta 5.0
RIU Atoll All inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 250 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
2,840 €
Soneva Jani

Soneva Jani

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Medhufaru
Soneva Jani tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakylässä on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
157 €
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

4.5 kautta 5.0 Kuda Rah, Alifa Dhalu Atoll, South Ari Atoll, Kuda Rah
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhiguran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
252 €
RIU Palace Maldivas - All Inclusive

RIU Palace Maldivas - All Inclusive

5.0 kautta 5.0
RIU Palace Maldivas - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 176 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
69 €
Crystal Sands Beach Hotel

Crystal Sands Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Mirihi Magu Road, Maafushi
Crystal Sands Beach Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maafushin riutta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Malediivit

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Malediivit

Katso kaikki kohteen Malediivit vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.