Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Mongolia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Mongolia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Mongolia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Mongolia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Mongolia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Mongolia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Mongolia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Mongolia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Mongolia?

Voit löytää kohteen Mongolia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Mongolia?

Yleisesti ottaen heinäkuu, elokuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Mongolia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Mongolia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, marraskuu on paras aika vierailla kohteessa Mongolia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Mongolia?

Datamme mukaan huhtikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Mongolia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan lokakuu, tammikuu, helmikuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Mongolia.

Lisää Mongolia hotelleja

223 €
Shangri La Ulaanbaatar

Shangri La Ulaanbaatar

5.0 kautta 5.0 19 Olympic Street, Sukhbaatar District - 1, Ulaanbaatar
Shangri La Ulaanbaatar on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Japanin suurlähetystö. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 290 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
77 €
Novotel Ulaanbaatar

Novotel Ulaanbaatar

3.5 kautta 5.0 Baga Toiruu 6, Th Khoroo, Ulaanbaatar
Novotel Ulaanbaatar on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mongolian kansallinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
ibis Styles Ulaanbaatar

ibis Styles Ulaanbaatar

3.5 kautta 5.0 Chinggis Avenue 81, Kahn Uul District, Ulaanbaatar
Ibis Styles Ulaanbaatar sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Bogd Khaanin palatsimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 95 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Zuchi Hotel

Zuchi Hotel

3.5 kautta 5.0 Khoroo 1, Ulaanbaatar, Ulaanbaatar
Zuchi Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National Sports Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 69 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
133 €
Blue Sky Hotel & Tower

Blue Sky Hotel & Tower

4.5 kautta 5.0 Peace Avenue 17, Sukhbaatar District, 1 Khoroo, Ulaanbaatar
Blue Sky Hotel & Tower on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ulkoministeriö on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
54 €
Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter

Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter

4.0 kautta 5.0 Bayangol District, 17th Khoroo, Gandan Peace Avenue 35/1, Ulaanbaatar
Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hunting Museum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
75 €
Nomado Boutique Hotel

Nomado Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 Amarsanaa street, 48/2, Ulaanbaatar, Ulaanbaatar
Nomado Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hunting Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
62 €
Flower Hotel Ulaanbaatar

Flower Hotel Ulaanbaatar

4.0 kautta 5.0 Zaluuchuud Avenue, 18, Bayanzurkh, Ulaanbaatar, Ulaanbaatar
Flower Hotel Ulaanbaatar on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mongolian kansallinen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
127 €
Best Western Premier Tuushin Hotel

Best Western Premier Tuushin Hotel

4.0 kautta 5.0 Prime Minister Amar Street 15, Ulaanbaatar
Best Western Premier Tuushin Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Tower. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 198 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Kempinski Hotel Khan Palace

Kempinski Hotel Khan Palace

5.0 kautta 5.0 East Cross Road, Peace Avenue, Bayanzurkh District, Ulaanbaatar
Kempinski Hotel Khan Palace on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sükhbaatar-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Mongolia

Katso kaikki kohteen Mongolia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.