Lennot Kiina

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kiina suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kiina

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kiina olivat annetulla aikavälillä 314 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 639 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Xiamen Airlines
British Airways
China Southern Airlines
Xiamen Airlines
China Southern Airlines
Cathay Pacific
British Airways
Finnair
British Airways
Cathay Pacific
Cathay Pacific
Cathay Pacific

Kiinan-matkoista voisi kirjoittaa moniosaisen kirjasarjan.

Se, minne valtavan kokoisessa maassa kannattaa lentää, riippuu täysin siitä, mitä haluat matkallasi kokea ja nähdä. On aivan eri asia viettää viikko tai pari jossakin Kiinan miljoonakaupungeista, kuten Pekingissä tai Shanghaissa, kuin tehdä pidempi kiertomatka ympäri maaseutua. Halvimman lennon Kiinaan löydät, kun ryhdyt ajoissa varauspuuhiin. Kiinaan tutustua parhaiten pitkällä lomamatkalla, mutta lyhyemmälläkin lomalla näkee takuulla paljon. Kiinan-matkoja varatessa on valittava, lentääkö Pekingiin, Shanghaihin vai Hongkongiin, sillä jokaisesta kaupungista käynnistyy aivan omanlaisensa loma.

Halvat lennot Kiinaan

Finnairilla on erinomaiset suorat lennot kaikkiin kolmeen kaupunkiin. Lentoaika Pekingiin on kahdeksan, Shanghaihin yhdeksän ja Hongkongiin kymmenen tuntia – kaukana Kaukoidässä sijaitseva Kiina on siis suorien lentojen ansiosta yllättävän lähellä ja kätevän matkan päässä. Edullista matkustusaikaa Pekingiin ovat touko- ja marraskuu, ja kalleimmat liput myydään heinä- ja joulukuulle. Pekingiin voit matkustaa myös Air Chinan suorilla lennoilla tai esimerkiksi SASilla Tukholman kautta tai British Airwaysilla Lontoon kautta. Shanghaihin on myös suorat lennot sekä Finnairilla että Air Chinalla, ja lisäksi pääset perille British Airwaysin ja China Eastern Airlinesin siivin. Hongkongiin voit valita Finnairin suorien lentojen lisäksi myös välilaskulliset lennot vaikkapa Air Chinalla Pekingin kautta, SASilla Tukholman, Cathay Pacific Airlinesilla Zürichin tai Qatar Airwaysilla Dohan kautta. Muistathan, että Kiinaan tarvitaan aina viisumi, jonka voi hankkia omatoimisesti Kiinan suurlähetystöstä. Myös passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Jos haluat yhdistää Kiinan-lomaasi useampia kohteita, ota huomioon, että etäisyydet ovat valtavassa maassa todella pitkiä. Voit kuitenkin varata kätevät Kiinan sisäiset lennot esimerkiksi suurkaupungista toiseen. Monien kaupunkien välillä on myös nopeat luotijunayhteydet, jos lentoaikataulut eivät jostain syystä sovi matkaohjelmaasi.

Perille Kiinaan

Pekingin kansainvälinen lentoasema (PEK, Beijing Capital International Airport) sijaitsee 20 kilometrin päässä Pekingistä, ja siihen kuuluu kaksi terminaalia. Kätevin yhteys keskustaan on Airport Express, joka kuuluu Pekingin metroon ja liikennöi Dongzhimenin metroasemalle kymmenen minuutin välein. Eri puolelle Pekingiä, mm. rautatieasemalle, pääsee myös ns. airport shuttle -busseilla, julkisen liikenteen busseilla ja taksilla. Shanghain Pudongin lentoasema (PVG) sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Shanghain keskustasta itään. Kentältä on hyvät yhteydet edullisilla Airport Express -busseilla ja airport shuttleilla ja lisäksi metron linjalla 2 ja Maglev-luotijunalla, jonka pääteasema on Longyang Road. Maglev on hyvä valinta etenkin silloin, jos haluat taittaa matkan nopeasti – junan huippunopeus on 430 km/h. Hongkongin lentoasema (HKG) sijaitsee Chek Lap Kokin tekosaarella, jonka nimellä kenttä myös tunnetaan. Lentoasemalta liikennöi kaikkiaan 25 bussilinjaa eri puolille Hongkongia, ja S1 Citybusilla pääsee Tung Chungin metroasemalle, josta puolestaan voi jatkaa MTR Tung Chung -linjalla Centraliin. Reittiä kulkee myös kalliimpi ja nopeampi Airport Express, joka taittaa matkan kentältä keskustaan 24 minuutissa. Kentältä voi jatkaa matkaa myös taksilla, joista punaiset taksit liikennöivät keskustaan, Hongkongin saarelle ja Kowlooniin, vihreät vievät uusiin territorioihin tietyin poikkeuksin ja siniset Lantaun saarelle. Taksia valitessa onkin hyvä selvittää tarkasti, missä oma määränpää sijaitsee.

Liikkuminen Kiinan kaupungeissa

Kiinan kaupungeissa metro on kätevin tapa liikkua, kunhan sietää väentungosta. Omaa tilaa saa ympärilleen taksissa, mutta niiden ongelma ovat jatkuvat liikenneruuhkat ja se, että kuljettajat eivät yleensä osaa englantia. Hotellin tai muun määränpään osoite on hyvä olla lapulla kiinaksi kirjoitettuna.

Varaa nyt halvat lennot Kiinaan ja tutustu yhteen tai useampaan Kiinan kiehtovista, ikiaikaisista kaupungeista, joissa uusi ja vanha yhdistyvät omaleimaisella tavalla.

Autonvuokraustarjoukset Kiina

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.