Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Lufthansa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 135 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 124 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Tutustu Luthansa viimehetken tarjouksiin Eurooppaan ja Aasiaan!

Lufthansan tarjonnasta löydät edulliset lennot suosikkikohteisiin. Matkustusaika toistaiseksi ja varaukset viimeistään 31.5.2015.

Lufthansan edut

 • Maksuton sisäänkirjattu matkatavara (23 kg) sekä käsimatkatavara
 • Online, mobiili tai lentokenttä check-in sisältäen paikkavarauksen
 • Lennoilla maksuttomat virvokkeet, snacksit sekä sanomalehdet
 • Keskeinen sijainti lentokentillä
 • Kerää Miles & More lentopisteitä lennoistasi
 • Moderni ja ympäristöystävällinen laivasto

Hyvä tietää Lufthansasta

 

Saksalainen Lufthansa on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä ja Star Alliancen perustajajäsen. Lufthansan lennot yhdistävät etenkin saksalaiset kaupungit Frankfurtin, Münchenin ja Düsseldorfin sekä sveitsiläisen Zürichin muuhun maailmaan. Suomessa Lufthansan lentotarjoukset kuljettavat matkustajia kuudelle eri lentokentälle.

Minne Lufthansa lentää kotimaassa?

Lufthansa lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useaisiin kaupunkeihin, mukaan lukien Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja Ivaloon. 

Minne Lufthansa lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat Lufthansan reitit ovat: 

 • IST - FRA (yli 2690 lentoa kuukaudessa)
 • MAD - FRA (yli 2230 lentoa kuukaudessa)
 • DXB - FRA (yli 2190 lentoa kuukaudessa)
 • SVO - FRA (yli 2120 lentoa kuukaudessa)
 • VIE - FRA (yli 2120 lentoa kuukaudessa)

Suuri osa Lufthansan lentovarauksista tehdään kansainvälisille lennoille. Lentokohteisiin sisältyy maita ympäri Eurooppaa, Aariaa ja Afrikkaa. Lentoyhtiön pääasiallisiin kaupunkeihin kuuluvat Frankfurt, Hampuri, Berliini, Munchen ja Stuttgart. 

Onko Lufthansalla kanta-asiakasohjelmaa?

Lufthansan kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & More. Maileja voi kerätä Lufthansan ja kumppanilentoyhtiöiden lennoista, hotellivarauksista, autonvuokrauksesta sekä muista palveluista. Lufthansan kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on ilmaista, ja mailien kerääminen voi alkaa välittömästi.

Kuinka paljon matkatavaroita Lufthansan lennoille voi ottaa?

Matkatavararajoitukset Lufthansan lennoilla riippuvat ostetun lipun tyypistä. Valtaosille lennoista voi hankkia lipun, jonka hintaan sisältyvät vain käsimatkatavarat. Käsimatkatavara saa painaa 8 kg ja ruumaan kirjattava matkatavara joko 23 kg tai 32 kg matkustusluokasta riippuen. Lisämatkatavaroiden kuljetuksen voi hankkia edullisimmin etukäteen verkosta. Tarkista varaukseesi sisältyvät matkatavarat.

Miten muutan Lufthansan lentolippuja?

Lufthansan lennot voi muuttaa tai peruuttaa verkossa ennen matkan alkua. Muutosten hinta tai maksuttomuus riippuu lentolipun tyypistä. Lue lisää lentovarauksen muuttamisesta.

Mitä matkustusluokkia Lufthansan lennoilla on?

Lufthansan lennoilla mahdollisia matkustusluokkia ovat economy, premium-economy, business ja 1. luokka. Economy on luokista edullisin, kun taas muiden lentoluokkien tilavammat istuimet ja monipuolisemmat palvelut erottuvat edukseen etenkin pitkillä lennoilla.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Lufthansa tekee yhteistyötä?

Lufthansa kuuluu Star Allianceen, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöalliansseista. Lufthansa oli yksi Star Alliancen perustajayhtiöistä vuonna 1997. Nykyään allianssiin kuuluu lähes 30 lentoyhtiötä, jotka liikennöivät lähes kaikkialle maailmassa. Star Allianceen kuuluvia lentoyhtiöitä ovat Lufthansan lisäksi esimerkiksi SAS, Turkish Airlines, TAP Portugal, United Airlines ja Air China.

Saako Lufthansan lennoilla syötävää ja juotavaa?

Aivan lyhyimpiä lentoja lukuun ottamatta kaikilla Lufthansan lennoilla tarjoillaan syötävää ja juotavaa ilmaiseksi kaikille matkustajille. Economyluokassa tarjolla on vähintään välipala, kahvia, virvoitusjuomia ja viiniä. Pidemmillä lennoilla ja muissa matkustusluokissa tarjoilut ovat kattavampia. Lapsille ja erikoisruokavalioisille on omat ruuat.

Onko Lufthansan koneissa Wi-Fi?

Uudemmissa Lufthansan koneissa on tarjolla maksullinen internetyhteys, jota yhtiö markkinoi nimellä FlyNet®.

Voinko varata istuinpaikan Lufthansan lennolle?

Istuinpaikan Lufthansan lennoille voi valita varausta tehdessä tai lähtöselvityksessä. Economyluokassa istuinpaikan varaamisesta ennakkoon peritään lisämaksu. Paikan valinta lähtöselvitystä tehdessä on Lufthansan lennoilla maksutonta.