Lufthansa lennot alkaen 105 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Lufthansa lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 105 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 159 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Lufthansa tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Lufthansa – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Lufthansa lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
FRADEUFrankfurt Intl.56
ORDUSAO'Hare Intl.25
HNDJPNHaneda24
YYZCANPearson Intl.13
MUCDEUFranz Josef Strauss Intl.12
DENUSADenver Intl.12
IADUSAWashington Dulles Intl.10
ICNKORIncheon Intl.9
TXLDEUTegel6
HAMDEUHamburg5

Tutustu Luthansa viimehetken tarjouksiin Eurooppaan ja Aasiaan!

Lufthansan tarjonnasta löydät edulliset lennot suosikkikohteisiin. Matkustusaika toistaiseksi ja varaukset viimeistään 31.5.2015.

Lufthansan edut

  • Maksuton sisäänkirjattu matkatavara (23 kg) sekä käsimatkatavara
  • Online, mobiili tai lentokenttä check-in sisältäen paikkavarauksen
  • Lennoilla maksuttomat virvokkeet, snacksit sekä sanomalehdet
  • Keskeinen sijainti lentokentillä
  • Kerää Miles & More lentopisteitä lennoistasi
  • Moderni ja ympäristöystävällinen laivasto

Minne Lufthansa lentää?

Saksalainen Lufthansa on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä ja Star Alliancen perustajajäsen. Lufthansan lennot yhdistävät etenkin saksalaiset kaupungit Frankfurtin, Münchenin ja Düsseldorfin sekä sveitsiläisen Zürichin muuhun maailmaan. Suomesta pääset Lufthansalla esimerkiksi Berliiniin ja Frankfurtiin, ja niistä eteenpäin kymmeniin eri kohteisiin Euroopassa sekä Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Australiaan. Suomessa yhtiön pääkenttä on Helsinki-Vantaa, ja maamme muita lentokenttiä palvelevat pääosin Lufthansan yhteistyökumppanit. Talvisin Lufthansalla on tosin myös suoria lentoja Saksasta Lappiin.

Koko maailmassa Lufthansan lentoja laskeutuu yli 200:lle eri lentoasemalle. Koska monelle niistä pääset Suomesta vain yhdellä Frankfurtissa tehtävällä välilaskulla, Lufthansa on lyömätön valinta sekä liike- että lomamatkoihin. Erityisen hyvin se sopii niille, joiden määränpää ei ole se tavanomaisin. Esimerkiksi moniin Afrikan, Lähi-Idän ja Aasian kohteisiin se on lentänyt jo 60-luvulta asti. Pohjoismaissa Lufthansan tärkein yhteistyökumppani on ruotsalainen SAS.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Lufthansalle?

ebookersilta saat Lufthansan lennot aina markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Kyseessä ei ole varsinainen halpalentoyhtiö, mutta hurjan kapasiteettinsa ansiosta Lufthansa pystyy myymään lentojaan erittäin edullisesti. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia, lentovaihtoehtoihin kannattaa tutustua huolella. Etenkin hiljaisempina aikoina, kuten keskellä viikkoa, voit päästä Suomesta Frankfurtin kautta moniin kohteisiin todella halvalla. Parhaiten halpoja lentoja löytyy juuri sen kautta, sillä Lufthansa lentää Frankfurtista reilusti yli 150 eri kohteeseen.

Jos tarvitset matkallesi myös majoituksen tai vuokra-auton, ne kannattaa aina varata samaan pakettiin lentojen kanssa. Tällöin voit saada sen yhteishinnasta tuntuvan alennuksen ja ansaitset lisäksi ebookersin BONUS+-etua. Jälkimmäinen on varauksen hintaan perustuva etu, jota voit käyttää hotellivarausten maksamiseen. Varaamalla vuodessa vähintään viisi hotelliyötä pääset myös ebookersin Gold-asiakkaaksi, minkä myötä säästät matkatavara- ja Wi-Fi-maksuissa. 14 yötä vuodessa varaava nousee puolestaan Platinum-luokkaan, jossa pääsee hyödyntämään huippuhotellien VIP-etuja.

Millaista on lentää Lufthansalla?

Lufthansa on klassinen, mukavuuteen panostava lentoyhtiö, jonka matkassa viihdyt taatusti. Euroopan lennoilla matkustajille on yleensä tarjolla kaksi matkustusluokkaa: economy ja business; kaukolennoille yhtiö tarjoaa aina myös edellisten väliin asettuvan Economy Premium -luokan. Tietyillä reiteillä on lisäksi todella hulppea ykkösluokka (First Class), mutta sen paikkamäärä on aina hyvin rajallinen.

Economy-luokan sisällä on kolme aliluokkaa: Economy Light, Economy Classic ja Economy Flex. Ensin mainitun lippuun ei sisälly kirjattavia matkatavaroita, eikä sitä voi muuttaa tai perua; jälkimmäisissä rajoitukset ovat lievempiä. Esimerkiksi halpalentoyhtiöistä poiketen Lufthansalla jopa kaikkein edullisimpiin lentolippuihin sisältyy aina myös juomat ja ateria. Alle tunnin kestävillä lennoilla tarjoilu voi tosin olla rajallista.

Lufthansa on panostanut myös istuinmukavuuteen. Jopa halvimmassa matkustusluokassa tila on pyritty maksimoimaan esimerkiksi kädensijoja ja istuinten selkäosia pienentämällä, ja Economy Premium -tasolla tilaa on peräti 50 % tavanomaista lentoistuinpaikkaa enemmän. Business-luokassa tilaa on tietysti kaikkein eniten, ja pitkillä lennoilla business-luokan istuimen voi myös muuntaa sängyksi.

Kuinka paljon matkatavaroita Lufthansan lennoille voi ottaa?

Economy- ja Economy Premium -luokissa lentolipun hintaan sisältyy yksi 8 kg:n käsimatkalaukku, jonka ulkomitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Business- ja First Class -luokissa vastaavia laukkuja saa tuoda kaksi. Lisäksi matkustamoon saa tuoda ilmaiseksi yhden henkilökohtaisen tavaran, jonka koko on enintään 30 x 40 x 10 cm (esimerkiksi kannettava tietokone) sekä vauvanistuimen, rollaattorin tai rullatuolin.

Economy-luokan lippuun (pois lukien yllä mainittu Economy Light) sisältyy yleensä myös yksi enintään 23 kg painava matkatavara, jonka sivujen yhteismitta saa olla enintään 158 cm. Business- ja ykkösluokassa mittaraja on sama, mutta yksittäinen laukku saa painaa 32 kg, ja laukkuja saa tuoda kaksi tai kolme (vain ykkösluokassa).

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Lufthansa-lentojeni tiedot?

Varaamiesi Lufthansan lentojen tiedot löydät helposti ebookersin käyttäjätililtä tai ebookersin sovelluksesta. Lentojen lähtöselvitys kannattaa aina tehdä etukäteen verkossa tai Lufthansan sovelluksella. Lähtöselvitys avautuu yleensä 23 tuntia ennen lentoa. Euroopan lennoille voi valita myös automaattisen lähtöselvityksen. Sen ollessa käytössä et joudu tekemään itse mitään, vaan koneeseennousukortti lähetetään sinulle automaattisesti noin 23 tuntia ennen lentosi lähtöaikaa. Verkon tai sovelluksen lisäksi lähtöselvityksen voi tehdä myös lentokentällä sijaitsevassa automaatissa tai tiskillä. Käytännössä niitä kannattaa tosin harkita vain, jos sinulla ei ole verkossa suoritettavaan lähtöselvitykseen tarvittavaa laitetta ja verkkoyhteyttä.

Voinko ansaita Lufthansan lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä. Lufthansan lentopisteohjelma on nimeltään Miles & More. Siinä kerättäviä pisteitä voi käyttää Lufthansan lisäksi myös yli 30 muun lentoyhtiön lentoihin. Lisäksi pisteillä voi varata majoituksen, vuokra-auton ja paljon muuta. Koska ebookers haluaa tarjota sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, saat kaikki sinulle Miles & More -ohjelman perusteella kuuluvat pisteet ja edut myös meidän kauttamme varatuista lennoista.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Lufthansan lennot?

Lentolippujen peruminen riippuu aina niiden tyypistä ja lentoyhtiön omista peruutusehdoista. Mikäli ne eivät estä lippujen perumista, se onnistuu totta kai myös ebookersin kautta. Kannattaa tosin huomata, että ebookers perii peruutuksesta aina pienen lisämaksun. Tarkempia tietoja löydät sivustomme asiakaspalveluportaalista.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.