Halvat lennot Helsinki

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Helsinki

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Helsinki olivat annetulla aikavälillä 50 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 100 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Helsinki vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Helsinki?

✔️ Lennot kohteeseen Helsinki maksavat yleensä 100 €–210 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Helsinki, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 50 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Helsinki yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Helsinki?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Helsinki helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Helsinki saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Helsinki?

✔️ Voit muuttaa kohteen Helsinki lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Helsinki?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Helsinki helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Helsinki lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Helsinki sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Helsinki (HEL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Helsinki (HEL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lennot Helsinkiin

Kotimaan matkailu on aina autossa istumista kuunnellen lasten kähinää ja kuluneita radiohittejä, vai onko? Kokeile vaihteeksi jotain muuta ja varaa lennot Helsinkiin itseäsi lähimpänä olevalta kentältä. Sellaista laaksoa tai kukkulaa ei olekaan, jonka ylittäminen ei onnistu helpoiten etsimällä halvat lennot Helsinkiin. Etenkin vähän kauempaa pohjoisesta lentomatka voi olla edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi juna, eikä jalkatilan puute ehdi lyhyellä kotimaan lennolla haitata samalla tavalla kuin vaikka bussissa. Kaikkialta Suomesta aina Aurajokivarren Turusta ja Lapin sydämestä Ivalosta asti voi hakea suoria lentoja Helsinkiin, joten turha tuhlata aikaa pölyisillä maanteillä ja kirkuvan oransseilla taukopaikoilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyvät myös jatkolennot ympäri maailmaa suorilla yhteyksillä Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Etsi sopiva lento ebookersin sivuilta ja suuntaa ilmojen halki kohti hilpeää Helsinkiä.

Helsinki-Vantaan lentoasema: sinne ja takaisin

Yhteydet Suomen vilkkaimmalle lentoasemalle ovat nykyisin paremmat kuin koskaan ennen, sillä Helsinki-Vantaalta pääsee sekä pääkaupunkiin että Kehä III:n ulkopuolelle useammallakin tavalla. Löydettyäsi halvat lennot Helsinkiin haluat todennäköisesti käyttää säästyneet pennoset herkutteluun ja huvitteluun, joten joukkoliikenteeseen turvautuminen on paras vaihtoehto. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee Helsingin rautatientorin kupeeseen Finnairin City Busilla tai paikallislinjalla 615. Finnairin City Busilla matka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa noin seitsemän euroa, ja HSL:n liikennöimä linja 615 kulkee kentältä kaupunkiin 45 minuutissa ja kustantaa seutulipun hinnan eli noin kuusi euroa. Iltapäivisin lentoasemalta pääsee Hakaniemen torille paikallisliikenteen bussilla 617. Uusin tulokas matkustusvaihtoehtojen joukkoon on kehärata, jota pitkin sujahtaa junalla Helsinkiin puolessa tunnissa seutulipun hinnalla. Jos löysit uutterasti vertaillen lennon Helsinkiin huokeaan hintaan ja mukavuus on sinusta valttia, taittuu 20 kilometrin matka lentoasemalta pääkaupungin keskustaan taksilla puolessa tunnissa noin 50 euron hintaan.

Halvalla Helsinkiin eteläisestä Suomesta

Aika tuntuu nykyisin olevan kultaakin kalliimpaa, joten autokyydin vaihtaminen lentokoneeseen on houkutteleva vaihtoehto lyhyelläkin matkalla. Koko Suomi on samaan aikaan liikkeellä kesäisin ja koulujen loma-aikoina, joten jos omat suunnitelmat joustavat yhtään, kannattaa halpoja lentoja metsästää lasten istuessa koulun penkillä. Finnairin suoralla lennolla riennät hetkessä Helsinkiin, sillä esimerkiksi 150 kilometrin välimatka Turun tai Tampereen ja Helsinki-Vantaan välillä taittuu puolessa tunnissa Finnairin suoralla lennolla. Alle tunnissa Helsinkiin pääsee lentäen myös esimerkiksi Joensuusta, Jyväskylästä ja Vaasasta. Lennot kotimaan kentille liikennöi yleensä Finnair. Pienillä paikalliskentillä lähtöselvitykseen ei tarvitse varata lainkaan samassa mittakaavassa aikaa kuin kansainvälisen lentoliikenteen keskuksissa, joten säästetyt tunnit eivät saman tien valu hukkaan terminaalissa odotellessa. Lennot saapuvat Helsinki-Vantaan päässä terminaali 2:een, josta pääsee kätevästi siirtymään eteenpäin bussilla, junalla tai taksilla.

Suorat lennot Helsinkiin Suomen pohjoisosista

”Pohjoisen Suomen” määritelmästä kiistelemällä voi viettää monia rattoisia hetkiä eri puolilta kotimaata olevien matkailijoiden kesken, mutta lentomatkailija säästää joka tapauksessa sitä enemmän aikaa mitä kauempaa Helsingistä hän lähtee liikkeelle. Harva ajattelee esimerkiksi Kokkolaa Pohjois-Suomeen kuuluvana kaupunkina, mutta veteen piirretyn viivan kaltainen tunnin lentoaika ylittyy juuri ja juuri sieltä Helsinkiin lennettäessä. Kajaanin kohdalla joutuu ehkä hieman miettimään, kehtaako siellä kehua olevansa pohjoisessa, mutta 460 kilometrin lentomatka Helsinkiin taittuu noin tunnissa ja vartissa. Oulu on maantieteellisesti kauempana mutta silti Helsinkiä lähempänä kuin Kajaani, sillä sukkelat lentokoneet selvittävät tiensä kaupungista toiseen melko tismalleen tunnissa. Maailma tuntuu muuttuvan vaan pienemmäksi myös Lapin laajoilla laulumailla, sillä matka-ajat esimerkiksi Kuusamosta, Rovaniemeltä tai Ivalosta ovat selvästi alle kahden tunnin luokkaa. Etenkin suurten hiihtokeskuksien lähellä olevilla lentokentillä on enemmän lentovaihtoehtoja laskettelurinteiden auettua, joten Helsinkiin suuntaavilla lomailijoilla on silloin kissanpäivät.

Helsinki Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
HEL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair
Halvin lento
100 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Menopaluumatkan hinta
139 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair

Helsinki – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Töölö Towers
Hotel F6
Pilot Airport Hotel
Clarion Hotel Helsinki
Hotel Mestari
Noli Katajanokka
Hotel AX
Noli Katajanokka II
Noli Herttoniemi
Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki
Solo Sokos Hotel Helsinki
Break Sokos Hotel Flamingo
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Wien –> Helsinki
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.