Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot New York Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille New York - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi EWR
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 363 €
Keskimääräinen lentoaika 15 tuntia 5 minuuttia

Lennot New York–Helsinki

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsinki? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot New York–Helsinki löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsinki on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot New York–Helsinki – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja New York–Helsinki etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta New York kohteeseen Helsinki saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento New York–Helsinki ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Helsinki?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsinki, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsinki nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot New York–Helsinki

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento New York–Helsinki maksaa tällä hetkellä vain 363 €, kallein puolestaan jopa 363 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

New York - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä New York – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä New York -- Helsinki on 363 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä New York -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä New York – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä New York -- Helsinki on tarjolla 1 311 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä New York – Helsinki?

  reitillä New York -- Helsinki liikennöi 24 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten New York – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa New York ovat:\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä New York – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille New York -- Helsinki hintaan 363 €! Reitillä New York -- Helsinki 24 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella New York liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä New York (JFK) -- Helsinki (HEL)\n * Air France\n * Delta Air Lines\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä New York (EWR) -- Helsinki (HEL)\n * United Airlines\n * Lufthansa\n * Austrian Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä New York (LGA) -- Helsinki (HEL)\n * Delta Air Lines\n * British Airways\n * American Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä New York – Helsinki useimmin?

  * New York (JFK) -- Helsinki (HEL)\n * Air France -- 115 viikoittaista lentoa reitillä JFK -- HEL\n \n\n * Delta Air Lines -- 110 viikoittaista lentoa reitillä JFK -- HEL\n \n\n * KLM -- 93 viikoittaista lentoa reitillä JFK -- HEL\n\n\n\n* New York (EWR) -- Helsinki (HEL)\n * United Airlines -- 122 viikoittaista lentoa reitillä EWR -- HEL\n \n\n * Lufthansa -- 102 viikoittaista lentoa reitillä EWR -- HEL\n \n\n * Austrian Airlines -- 35 viikoittaista lentoa reitillä EWR -- HEL\n\n\n\n* New York (LGA) -- Helsinki (HEL)\n * Delta Air Lines -- 29 viikoittaista lentoa reitillä LGA -- HEL\n \n\n * British Airways -- 26 viikoittaista lentoa reitillä LGA -- HEL\n \n\n * American Airlines -- 25 viikoittaista lentoa reitillä LGA -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen New York lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 115 lentoa reitillä New York -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta New York (JFK) liikennöidään viikoittain 844 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta New York (EWR) liikennöidään viikoittain 370 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta New York (LGA) liikennöidään viikoittain 97 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä New York – Helsinki?

  Suora lento reitillä New York -- Helsinki kestää yleensä noin 8 tuntia, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 6 641,95 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 19 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 16 tuntia, 10 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä New York – Helsinki?

  * Lento reitillä New York (JFK) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 19.05\n * Aikaisin saapumisaika: 10.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 10.10\n\n\n\n* Lento reitillä New York (EWR) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.15\n * Aikaisin saapumisaika: 10.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.20\n\n\n\n* Lento reitillä New York (LGA) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 10.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä New York – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä New York -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------|\n| Air France | Airbus A330 |\n| Delta Air Lines | Airbus A330 |\n| KLM | Airbus A330 |\n| American Airlines | Airbus A330 |\n| British Airways | Airbus A330 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle New York – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 023 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (114 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (172 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.