Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot New York Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille New York - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi JFK
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 336 €

Lennot New York–Helsinki

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsinki? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot New York–Helsinki löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsinki on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot New York–Helsinki – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja New York–Helsinki etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta New York kohteeseen Helsinki saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento New York–Helsinki ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Helsinki?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsinki, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsinki nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot New York–Helsinki

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento New York–Helsinki maksaa tällä hetkellä vain 337 €, kallein puolestaan 460 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 349 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot New York – Helsinki

Onko kohteiden New York ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä, voit säästää aikaa matkakohteeseesi tutustumiseen. 1 yhtiötä liikennöi suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi hyvämaineisimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden New York ja Helsinki välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee suurin piirtein 8 tuntia ja 5 minuuttia riippuen lentokoneen tyypistä, tuulesta ja mahdollisista viiveistä. Kohteiden New York ja Helsinki välinen matkustusetäisyys on 6 600 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden New York ja Helsinki välisille lennoille?

Oletko lentämässä reitillä New York – Helsinki? Tässä ovat suosituimmat lentoreitit:

  • New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 29 lentoa viikossa
  • Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 18 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden New York ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Helsinki ja New York välillä lentää useita lentoyhtiöitä, mutta jos haluat lentää yhden parhaimpiin kuuluvan kyydissä, tarkista näiden neljän hyvämaineisen yhtiön tarjonta:

  • Finnair, 86 lentoa kuussa
  • SAS, 53 lentoa kuussa
  • British Airways, 39 lentoa kuussa
  • American Airlines, 39 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden New York ja Helsinki välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille New York – Helsinki sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 4 jokapäiväisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.