Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Miami

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MIA
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 619 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 10 minuuttia

Kohteen Miami Parhaimmat Pakettimatkat

Miami lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Miamiin

Miami on suomalaisten lomailijoiden keskuudessa yhä suositumpi matkakohde. Varsinkin kotimaisen talvemme pimeydestä ja kylmyydestä on ihanaa karata Floridan lämpöön huojuvien palmujen, loputtomien hiekkarantojen ja rommipohjaisten drinkkien äärelle. Talvisaikaan Floridan aurinkokin tuntuu suomalaismatkailijasta aavistuksen hellemmältä kuin paahtavina kesäkuukausina, joten silloin on oiva aika suunnata Miamiin. Auringonpalvonnan, surffaamisen ja uimisen lisäksi kaupunki tarjoilee runsain mitoin koettavaa aina lapsiystävällisestä meriakvaariosta muotishoppailuun ja designkulttuuriin. Alueen legendaarinen ruokakulttuuri heijastaa paikallisen väestön moninaisuutta ja yhdistelee kuubalaissiirtolaisten tuomia makuja latinalaisamerikkalaiseen ja karibialaiseen keittiöön. Iltaisin monet kaupungin ravintolat heräävät rytmikkääseen yöelämään elävän latinalaismusiikin ja tanssin myötä. Maaliskuussa taas pikku-Havannan latinalaiskaupunginosan valtaa riehakas Calle Ocho -katufestivaali. The Magic City -lempinimellä tunnettu Miami upeine profiileineen on tuttu myös usean TV-sarjan tapahtumapaikkana: muun muassa Dexter, CSI: Miami, Tyttökullat sekä kasariklassikko Miami Vice sijoittuvat kaupunkiin. Heitä siis harteillesi valkoinen bleiseri Sonny Crockettin tapaan, jemmaa taskuun aurinkolasit ja varaa heti halvat lennot Helsingistä Miamiin.

Suorat lennot Helsingistä Miamiin ja muut vaihtoehdot

Miamiin Helsingistä matkatessa lentovaihtoehtoja on tarjolla useita. Suoria lentoja Helsingistä Miamiin lähtee parhaimmillaan useita kertoja viikossa, ja niitä tarjoavat esimerkiksi American Airlines, Finnair, British Airways sekä Iberia. Useat näistä eri yhtiöiden lennoista ovat käytännössä Finnairin liikennöimiä. Suora lento Helsingistä Miamiin kestää noin yhdeksästä ja puolesta tunnista reiluun yhteentoista tuntiin. Suoria lentoja ei kuitenkaan välttämättä osu joka päivälle, joten myös välilaskun sisältävät lennot kannattaa tarkistaa. Esimerkiksi American Airlines lentää toisinaan Miamiin New Yorkin JFK:n kautta, ja lyhyen pysähdyksen ansiosta lentoaika ei juurikaan eroa suorasta lennosta. Välilaskun valitsemalla voi myös usein säästää rahaa, mutta on syytä huolehtia siitä, ettei lentomatkan kokonaispituus veny kohtuuttomaksi. Ajoissa varaamalla varmistut siitä, että saat itsellesi nopeimmat ja edullisimmat lennot Helsingistä Miamiin.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee Helsingin keskustasta ehkä kätevimmin junalla. Juna kulkee Tikkurilan ja Myyrmäen kautta lentoaseman omalle rautatieasemalle, joka sijaitsee kentän kahden terminaalin välissä. Matka kestää noin puoli tuntia ja maksaa vain paikallisliikenteen lipun verran. Rautatientorilta lähtee myös Finnairin City Bus, jolla ehtii samassa ajassa lentoasemalle kuuden-seitsemän euron hintaan. Paikallisbussi numero 615 köröttelee perille 45 minuutissa. Vaikka turvatarkastusjonot etenevät Helsinki-Vantaalla useimmiten sujuvasti, kannattaa varsinkin ruuhka-aikoina aamuisin ja iltapäivisin lennolle lähtöön varata riittävästi aikaa. Pidä siis silmällä tiedotteita ruuhka-ajoista lentoaseman sivuilta.

Saapuminen Miamin lentoasemalle

Miamin lentoasema on yksi Yhdysvaltain ja maailman suurimmista ja vilkkaimmista lentoasemista sekä tärkeä solmukohta Pohjois- ja Latinalaisen Amerikan välillä. Kenttä sijaitsee 13 kilometriä koilliseen Miamin keskustasta ja käsittää useita terminaaleja. Miamin lentokentällä Finnairin lentojen lähtöselvitys on terminaalissa E, ja lennot lähtevät terminaalista F. Lähtöselvitys aukeaa kolme ja puoli tuntia ennen lentoa, ja lennolle lähtöön kannattaakin paluumatkalla varata runsaasti aikaa. Liikkuminen lentoaseman ja kaupungin välillä on kuitenkin sujuvaa, sillä kentältä kulkee eri puolille Miamin kaupunkia busseja ja takseja. Jaettu minibussi Supershuttle on kätevä tapa päästä lentoasemalta Miamin keskustaan, mutta porukalla matkustaessa saattaa tavallinen taksi tulla edullisemmaksi. Taksimatka Miamiin maksaa kohteesta riippuen noin 35–55 dollaria. Myös Metrorail-junalla kuljet helposti ja nopeasti eri puolille Miamia. Lentokentän E-hallin bussiasemalta lähtevät sekä Supershuttle-autot että paikallisbussit. Suoraan Miami Beachille pääset noin tunnissa bussilinjalla J, ja keskustaan Government Centeriin reilussa puolessa tunnissa bussilla numero 7. Omatoimiselle ja liikenteessä navigointia pelkäämättömälle matkailijalle vuokra-auton hankkiminen lentokentältä on erittäin hyvä vaihtoehto, sillä autolla voi taittaa myös Miamin suurkaupungin sisäisiä etäisyyksiä ja tutustua kaupunkia ympäröiviin nähtävyyksiin. Voit vierailla vaikkapa läheisessä Fort Lauderdalen kaupungissa, joka on itsessään suosittu turistikohde.

Helsinki - Miami Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Miami?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Miami on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Miami. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Miami on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Miami on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Miami on tarjolla 187 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Miami?

  reitillä Helsinki -- Miami liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Miami -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Miami: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Miami Intl. (MIA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Miami.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Miami?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Miami hintaan ! Reitillä Helsinki -- Miami 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Miami (MIA)\n * Finnair\n * American Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Miami useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Miami (MIA)\n * Finnair -- 71 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MIA\n \n\n * American Airlines -- 32 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MIA\n \n\n * British Airways -- 30 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Miami joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 71 lentoa reitillä Helsinki -- Miami. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 187 lentoa kohteeseen Miami (MIA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Miami?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Miami kestää yleensä noin 11 tuntia, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 8 371,63 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 10 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Miami?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Miami (MIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 14.45\n * Aikaisin saapumisaika: 18.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Miami?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: MIA pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
Välilaskut
AY 7 02:45 pm 06:55 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Miami

Näytä kaikki 5 179 majoitusliikettä kohteessa Miami
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
  4.5 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (14 arvostelua)

  Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. ...

  Fontainebleau Miami Beach359 €

  Fontainebleau Miami Beach359 €
  Newport Beachside Resort

  Newport Beachside Resort

  16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (44 arvostelua)

   Haulover Beach, Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. ...

   Newport Beachside Resort129 €

   Newport Beachside Resort129 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.