Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bryssel Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bryssel - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi BRU
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 121 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 33 minuuttia

Lumiset kadut tai pohjoinen valo? Lennot Brysselistä Helsinkiin löytää nyt helposti.

Varaa kätevät lennot Brysselistä Helsinkiin, jossa yhdistyvät modernin metropolin parhaat puolet, pohjoiset ääripäät ja raikas luonnonläheisyys. Yhteyksiä on tarjolla useilla lentoyhtiöillä, joten voit valita parhaat päältä.

Bryssel–Helsinki-lennot

Halvat lennot Brysselistä Helsinkiin on helppo löytää, sillä pelkästään suoria lentoja on tarjolla huikea määrä, jopa 64 lennot viikossa. On helppo ymmärtää, miksi yhteyksiä kutsutaan leikkimielisesti Brysselin-junaksi. Suorilla lennoilla lentoaika jää noin kahteen ja puoleen tuntiin, ja tarjolla on niin aamu- kuin iltalentojakin. Suoria lentoja on Finnairilla päivittäin. Jos haluat säästää lentohinnoissa karkeasti arvioiden noin satasen, voit napata välilaskulliset lennot esimerkiksi KLM:llä Amsterdamin kautta tai Brussels Airlinesilla tai Lufthansalla Frankfurtin tai Münchenin kautta. Lentoaika venyy silloin helposti yli neljään tai jopa kahdeksaan tuntiin, mutta ainahan se ei suinkaan haittaa – joskus on kiva olla matkalla, ja toki reissuun voi yhdistää vaikkapa lyhyen vierailun välilaskukaupunkiin. Joka tapauksessa lennot kannattaa varata mieluiten muutamaa kuukautta ennen matkaa. Jos haluat päästä matkaan mahdollisimman edullisesti, valitse matkapäiväksi lauantai. Edullisia lentoja on tarjolla myös Brussels Southin nimellä tunnetulta Charleroin lentokentältä, josta liikennöi esimerkiksi Ryanair. Voit lentää Tukholmaan ja jatkaa sieltä joko SASilla tai Norwegianilla edelleen Helsinkiin. Charleroi sijaitsee nimensä mukaisesti Brysselin eteläpuolella ja on erityisen kätevä niille matkustajille, jotka saapuvat muualta Belgiasta tai naapurimaista. Lennot Brysselistä Helsinkiin ovat erityisen kysyttyjä marras- ja joulukuussa, ja esimerkiksi vuoden alku on selvästi edullisempaa aikaa. Onneksi talvi onkin erinomaista aikaa vierailla Helsingissä.

Brysselistä matkaan

Brysselin lentoasema (BRU) sijaitsee 12 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, Zaventemin maakunnassa, Flanderissa. Lentokentälle on erinomaiset liikenneyhteydet. Esimerkiksi junalla kentälle pääsee monesta suunnasta Alankomaiden suurimmista kaupungeista alkaen, ja liikenneyhteydet myös muualta Belgiasta ovat suorastaan loistavat. Jos saavut kentälle Brysselistä, voit hypätä bussiin esimerkiksi Brysselin pohjoisella bussiasemalla, NATOn pysäkillä tai Roodebeekin metroasemalla. Tarjolla on myös erillinen lentokenttäbussi Airport Line (arkisin klo 8–20 linja 12, klo 20:n jälkeen, viikonloppuisin ja loma-aikoina linja 21), joka liikennöi puolessa tunnissa keskustasta lentoasemalle. Liput ostetaan GO-lippuautomaatista etukäteen. Pikabussi palvelee erityisen hyvin kaikkia EU-asioissa matkustavia. Matka Brysselin keskustasta lentoasemalle on helppo taittaa myös taksilla.

Perille Helsinkiin

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Kätevän kokoiselle ja lentokenttävertailuissa useasti hyvin pärjänneelle ja palkitulle kentälle on helppo saapua – ja vähintään yhtä helppo sieltä on myös jatkaa matkaa etenkin nykyisin. Palvelutaso kentän kahdessa vieri vieressä sijaitsevassa terminaalissa on erinomainen. Lentoasemalta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja edelleen muualle pääkaupunkiseudulle. Voit valita joko HSL:n julkisen liikenteen bussin 415 Elielinaukiolle tai bussin 615 Rautatientorille, Kehärataa pitkin huristavan paikallisjunan, joko I:n tai P:n, tai Finnair City Busin välillä – kaikki tuovat sinut perille aivan ydinkeskustaan. Matka lentokentältä Helsingin keskustaan vie valinnasta riippumatta puolisen tuntia. Kentältä kaupunkiin huristavat totta kai myös nopeat ja mukavat taksit. Autovuokraamojen tiskit taas löytyvät terminaalien yhdyskäytävästä, tulohallikerroksesta.

Majoitus Helsingissä

Helsingissä voit valita ison ketjuhotellin, edullisemman kukkaron pikkuhotellin, hostellin, huoneistohotellin tai leirintäalueen vaikkapa mökkimajoituksella. Varaa majoitus aina hyvissä ajoin etukäteen, sillä parhaat hotellit täyttyvät nopeasti varsinkin suosittuina matka-ajankohtina.

Helsingin helmet

Helsinkiin tutustuminen kannattaa aloittaa Torikortteleista, Senaatintorilta ja Kauppatorilta. Lyhyen lauttamatkan päässä odottaa myös merilinnoitus Suomenlinna, jonka uusin vetonaula muuten ovat runsaslukuisina saarella viihtyvät Pokémon Go -pelin hahmot. Suuntaa siis lauttarantaan ajoissa – kesäviikonloppuisin lautan täyttävät nuoret ja lapset kännykät käsissään.

Varaa heti halvat lennot Brysselistä Helsinkiin ja vietä upea kaupunkiloma modernissa pääkaupungissa.

Bryssel - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Bryssel – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Bryssel -- Helsinki on 121 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Bryssel -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Bryssel – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Bryssel -- Helsinki on tarjolla 470 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Bryssel – Helsinki?

  reitillä Bryssel -- Helsinki liikennöi 23 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Bryssel – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Bryssel ovat:\n\n* Brussels (BRU)\n* Brussels South Charleroi (CRL)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Bryssel – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Bryssel -- Helsinki hintaan 121 €! Reitillä Bryssel -- Helsinki 23 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Bryssel liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Bryssel (BRU) -- Helsinki (HEL)\n * Brussels Airlines\n * Lufthansa\n * Hainan Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Bryssel – Helsinki useimmin?

  * Bryssel (BRU) -- Helsinki (HEL)\n * Brussels Airlines -- 175 viikoittaista lentoa reitillä BRU -- HEL\n \n\n * Lufthansa -- 76 viikoittaista lentoa reitillä BRU -- HEL\n \n\n * Hainan Airlines -- 38 viikoittaista lentoa reitillä BRU -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Bryssel lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Brussels Airlines, liikennöivät viikoittain 175 lentoa reitillä Bryssel -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Bryssel (BRU) liikennöidään viikoittain 470 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Bryssel – Helsinki?

  Suora lento reitillä Bryssel -- Helsinki kestää yleensä noin 2 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 655,66 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 29 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Bryssel – Helsinki?

  * Lento reitillä Bryssel (BRU) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 10.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Bryssel – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Bryssel -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Brussels Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Hainan Airlines | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Bryssel – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BRU Saapuu: HEL to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
ma
3.2
ti
4.2
ke
5.2
Välilaskut
AY 1550 07:30 am 11:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1542 11:40 am 03:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1544 05:55 pm 09:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1546 07:15 pm 10:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (117 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi135 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi135 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (212 arvostelua)

   Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

   Clarion Hotel Helsinki119 €

   Clarion Hotel Helsinki119 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.