Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 81 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 37 minuuttia

Kööpenhamina - Helsinki lennot

Oletko lähdössä Kööpenhaminasta Helsinkiin ja etsit parhaan hintaisia lentoja tuolle välille? Etsintä seis, täältä ne löytyvät! Markkinoiden parhaalla hakukoneella pystyt helposti etsimään sinulle sopivimmat Kööpenhamina – Helsinki –lennot, matkustitpa sitten mieluiten suorilla lennoilla, aamuvarhain tai ainoastaan tietyllä lentoyhtiöllä.

Lähtö Kööpenhaminasta

Kööpenhaminasta lähdet matkaan Kastrupin lentoasemalta, joka on SAS:n kotikenttä. Blue1, SAS, Finnair ja Norwegian lentävät suoraan Kööpenhaminasta Helsinkiin, ja matka-aika on noin 1h 40min. Kentälle pääset helposti junalla tai metrolla, jolloin matka kestää vain noin 15 minuuttia ja pääset suoraan terminaalin 3 alakertaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät ja takseja riittää varmasti kaikille halukkaille.

Omalla autolla saapuessasi parkkipaikan hinta määräytyy sen mukaan, kuinka lähellä terminaalia parkkihalli sijaitsee. Hinnat vaihtelevat Economyn 250 DKK/8 vrk ja 425 DKK/15 vrk hinnoista katetun Business Executive –parkkihallin 295DKK/vrk hintaan.

Saapuminen Helsinkiin

Helsingissä laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee 18 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Lentokentältä pääset helposti Helsingin keskustaan lentokenttäbusseilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Bussimatka kestää noin 40 minuuttia, joten jos sinulla sattuu tulemaan kiire, nappaa kentältä taksi, jolloin matka-aika lyhenee kymmenisen minuuttia. Hinta toki siinä tapauksessa moninkertaistuu. Keskustaan päästyäsi pystyt jatkamaan matkaasi Helsingin hyvin toimivalla julkisella liikenteellä; metrot, bussit ja raitiovaunut kuljettavat sinut nopeasti minne haluat.

Hyvä vaihtoehto on myös vuokra-auto, minkä pystyt varaamaan etukäteen kauttamme ja saat sen käyttöösi suoraan lentoasemalta. Jos tarvitset hotellia Helsingissä, kannattaa sekin varata samalla kertaa. Tällöin voit saada paitsi halvemmat hinnat, myös muita mukavia lisäetuja.

Jos tarkoituksenasi ei ole jäädä Helsinkiin, pääset paikallisbusseilla 61 ja 61V lentoasemalta suoraan Tikkurilan juna-asemalle, mistä pääset VR:n junayhteyksillä joka puolelle Suomea.

Varaa siis Kööpenhamina – Helsinki –lentosi heti, ja tule tutustumaan vuoden 2012 Designpääkaupunkiin!

Kööpenhamina - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Helsinki on 81 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Helsinki on tarjolla 178 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Helsinki?

  reitillä Kööpenhamina -- Helsinki liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Helsinki hintaan 81 €! Reitillä Kööpenhamina -- Helsinki 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Air Baltic\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Helsinki useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Helsinki (HEL)\n * Scandinavian Airlines -- 117 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- HEL\n \n\n * Finnair -- 27 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- HEL\n \n\n * Air Baltic -- 10 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 117 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 178 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Helsinki?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Helsinki kestää yleensä noin 1 tunti, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 897,82 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 33 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Helsinki?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.55\n * Aikaisin saapumisaika: 00.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.40\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Kööpenhamina – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Kööpenhamina -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n| LOT Polish Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: CPH Saapuu: HEL ti
17.12
ke
18.12
to
19.12
pe
20.12
la
21.12
su
22.12
ma
23.12
Välilaskut
SK 1706 06:45 am 09:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 962 07:15 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 952 08:50 am 11:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 954 01:10 pm 03:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 1712 01:30 pm 04:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
D8 263 01:40 pm 04:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 956 04:55 pm 07:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 1716 05:40 pm 08:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 960 08:05 pm 10:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 271 09:15 pm 11:50 pm - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
SK 1708 08:05 am 10:45 am - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
3U 8272 10:00 am 12:40 pm - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 267 04:55 pm 07:30 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 987 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
Scandic Grand Marina

Scandic Grand Marina

Katajanokanlaituri 7, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (133 arvostelua)

  Allas Sea Pool -merikylpylä, Uspenskin katedraali ja Presidentinlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Helsingin ...

  Scandic Grand Marina110 €

  Scandic Grand Marina110 €
  Hilton Helsinki Airport

  Hilton Helsinki Airport

  Lentaejaenkuja 1, Vantaa
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (349 arvostelua)

   Suomen ilmailumuseo on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tiedekeskus Heureka ...

   Hilton Helsinki Airport121 €

   Hilton Helsinki Airport121 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.