Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Barcelona

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 55 minuuttia

Kohteen Barcelona Parhaimmat Pakettimatkat

Barcelona lento + hotelli economyluokan lennoilla

Helsinki-Barcelona lennot

Haaveiletko matkasta Barcelonaan katsomaan FC Barcelona-jalkapallojoukkueen peliä vai onko ajatuksenasi päästä näkemään katalonialaisen gootti-arkkitehtuurin taidonnäyte Santa Maria Del Mar-kirkko? Enää sen ei tarvitse olla haave, sillä eBookersin kautta löydät parhaat lennot Helsinki – Barcelona välille helposti yhdestä paikasta ilman, että sinun tarvitsisi vertailla eri lentoyhtiöiden tarjontaa.

Lennot Helsingistä

Matkasi Helsingistä Barcelonan aurinkoon alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, noin 18 kilometrin päästä Helsingin keskustasta. Mikäli saavut lentokentälle omalla autollasi, voit jättää autosi lentoaseman Lomaparkkiin. Lomaparkissa voit valita ulkoparkin (39€/vko) ja kahden eri parkkihallin (57€ - 65€/vko) välillä. Kaikilta pysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus terminaaleihin 15 minuutin välein. Oma auto ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä julkinen liikenne kentälle kuljettaa sinut aivan terminaalien eteen. Voit ottaa Helsingin keskustasta bussin, jolla matka lentokentälle kestää noin 40 minuuttia. Mikäli haluat matkustaa lentokentälle taksilla, kestää se Helsingin keskustasta n. 30 minuuttia, mutta on huomattavasti bussikyytiä kalliimpi.

Liikkuminen Barcelonassa

Barcelonan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Laskeuduttuasi Katalonian lämpöön, pääset paikallisjunalla suoraan keskustan Sants-asemalle. Juna liikennöi 20 minuutin välein ja se rokottaa kukkarosi sisältöä vain muutaman euron verran. Voit halutessasi myös hypätä lentokenttäbussiin, joka kuljettaa sinut Gran Viaa pitkin aina Plaça de Catalunyalle asti. Bussit lähtevät lentokentältä 6-12 minuutin välein, mutta hinta niissä on hivenen junaa korkeampi, noin 5€. Vaihtoehtoisesti voit taittaa kilometrit lentokentältä Barcelonan keskustaan taksilla. Taksit ovat kuitenkin suhteellisen kalliita, ja yhdensuuntainen matka voi kustantaa jopa 40€. Nähtävyydet Barcelonassa ovat varsin pienellä alueella ja kävellen pääseekin kaikkialle. Mutta Barcelonassa, kuten myös muissakin kaupungeissa, kannattaa paikallinen metro käydä kokemassa ainakin kerran.

Barcelona häkellyttää ensikertalaisen lisäksi myös uudelleen kaupunkiin palaavan matkaajan, sillä niin ihmisten, rakennusten kuin äänienkin paljous aiheuttaa sen, että ei oikein tehdä minne katsoa tai mitä tehdä seuraavaksi. eBookersin avulla voit matkata Barcelonaan useasti kokemaan sen häkeltymisen tunteen elämän vilkkaudesta. Aloita siis matkasi tarkempi suunnittelu heti, ja varaa lentosi viereisen hakukoneen avulla vielä tänään!

Helsinki - Barcelona Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Barcelona?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Barcelona on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Barcelona. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Barcelona on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Barcelona on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Barcelona on tarjolla 242 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Barcelona?

  reitillä Helsinki -- Barcelona liikennöi 14 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Barcelona -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Barcelona: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Barcelona Intl. (BCN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Barcelona.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Barcelona?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Barcelona hintaan ! Reitillä Helsinki -- Barcelona 14 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Barcelona (BCN)\n * Finnair\n * British Airways\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Barcelona useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Barcelona (BCN)\n * Finnair -- 120 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BCN\n \n\n * British Airways -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BCN\n \n\n * Lufthansa -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BCN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Barcelona joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 120 lentoa reitillä Helsinki -- Barcelona. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 242 lentoa kohteeseen Barcelona (BCN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Barcelona?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Barcelona kestää yleensä noin 3 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 641,98 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 4 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Barcelona?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Barcelona (BCN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.05\n * Aikaisin saapumisaika: 10.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A320 |\n| British Airways | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Barcelona?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BCN ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
Välilaskut
AY 1653 05:25 pm 08:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 5621 08:40 pm 11:35 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
D8 530 07:00 am 09:55 am - - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Barcelona

Näytä kaikki 4 563 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (42 arvostelua)

  Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza ...

  Barcelona Airport Hotel83 €

  Barcelona Airport Hotel83 €
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (303 arvostelua)

   Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ...

   Hotel Barcelona Universal54 €

   Hotel Barcelona Universal54 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.