Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Amsterdam Barcelona

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Amsterdam - Barcelona

Lähtölentokentän IATA-koodi AMS
Kohdelentokentän IATA-koodi BCN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 89 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 12 minuuttia

Lennot Amsterdam–Barcelona

Oletko suuntaamassa kohteeseen Barcelona? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Amsterdam–Barcelona löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Barcelona on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Amsterdam–Barcelona – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Amsterdam–Barcelona etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Amsterdam kohteeseen Barcelona saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Amsterdam–Barcelona ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Barcelona?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Barcelona, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Barcelona nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Amsterdam–Barcelona

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Amsterdam–Barcelona maksaa tällä hetkellä vain 89 €, kallein puolestaan jopa 140 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Amsterdam - Barcelona Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Amsterdam – Barcelona?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Amsterdam -- Barcelona on 89 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Barcelona. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Amsterdam -- Barcelona on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Amsterdam – Barcelona on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Amsterdam -- Barcelona on tarjolla 534 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Amsterdam – Barcelona?

  reitillä Amsterdam -- Barcelona liikennöi 27 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Amsterdam – Barcelona -lennoille?

  Löysimme alueelta Amsterdam vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Barcelona: Schiphol (AMS). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Barcelona Intl. (BCN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Barcelona.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Amsterdam – Barcelona?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Amsterdam -- Barcelona hintaan 89 €! Reitillä Amsterdam -- Barcelona 27 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Amsterdam liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Barcelona (BCN)\n * KLM\n * Air France\n * Iberia Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Amsterdam – Barcelona useimmin?

  * Amsterdam (AMS) -- Barcelona (BCN)\n * KLM -- 212 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- BCN\n \n\n * Air France -- 49 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- BCN\n \n\n * Iberia Airlines -- 44 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- BCN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Amsterdam lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Barcelona joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten KLM, liikennöivät viikoittain 212 lentoa reitillä Amsterdam -- Barcelona. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 534 lentoa kohteeseen Barcelona (BCN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Amsterdam – Barcelona?

  Suora lento reitillä Amsterdam -- Barcelona kestää yleensä noin 2 tuntia, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 246,98 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Amsterdam – Barcelona?

  * Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Barcelona (BCN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.59\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Amsterdam – Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Amsterdam -- Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|------------------|---------------|\n| KLM | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n| Iberia Airlines | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Vueling Airlines | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Amsterdam – Barcelona?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: AMS Saapuu: BCN pe
22.11
la
23.11
su
24.11
ma
25.11
ti
26.11
ke
27.11
to
28.11
Välilaskut
HV 5131 07:00 am 09:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
V2 8318 07:00 am 09:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1665 08:15 am 10:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1669 10:05 am 12:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 8301 10:15 am 12:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1673 02:25 pm 04:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
HV 5133 02:40 pm 04:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 8303 03:15 pm 05:30 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
KL 1675 04:55 pm 07:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 8307 07:00 pm 09:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1681 08:55 pm 11:05 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 8305 09:45 pm 11:59 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Hotellit Barcelona

Näytä kaikki 3 842 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (42 arvostelua)

  Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza ...

  Barcelona Airport Hotel84 €

  Barcelona Airport Hotel84 €
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (297 arvostelua)

   Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ...

   Hotel Barcelona Universal49 €

   Hotel Barcelona Universal49 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.