Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Teneriffa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Teneriffa

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TFS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 228 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 35 minuuttia

Kohteen Teneriffa Parhaimmat Pakettimatkat

Teneriffa lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Teneriffalle

Kanariansaarten suurin saari, Teneriffa, on suomalaisten rakastama rantalomakohde ympäri vuoden, mutta erityisesti talvikaudella. Etäisyys Helsingistä Teneriffalle on linnunteitse noin 4 680 kilometriä. Teneriffalla eletään Länsi-Euroopan aikaa, joten kello siellä on kaksi tuntia Suomea jäljessä.

Yksi saari, kaksi lentoasemaa

Teneriffan saarella on kaksi lentoasemaa, Tenerife Sur (eteläinen lentoasema, Tenerife Reina Sofia) ja Tenerife Norte (pohjoinen lentoasema), joiden tunnukset ovat TFS ja TFN. Muun muassa Finnair liikennöi molemmille kentille suoria lentoja talvikaudella: eteläiselle kentälle lokakuulta huhtikuulle ja pohjoiselle kentälle marraskuulta maaliskuulle. Suoralla lennolla lentoaika on noin kuusi ja puoli tuntia.

Teneriffan pohjoinen lentoasema, entinen Los Rodeosin lentoasema, sijaitsee lähellä Santa Cruz de Tenerifeä. Sinne pääsee Helsingistä yhdellä välilaskulla Madridissa muun muassa Finnairin ja Iberian kyydillä. Teneriffan eteläinen lentoasema on kentistä uudempi ja vilkkaammin liikennöity. Suoria lentoja tarjoaa Norwegian sekä Finnair osan vuodesta. Yhdellä välilaskulla eteläiselle kentälle pääsee esimerkiksi Air Berlinin tai Aeroflotin kyydillä.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Kun matka vihdoin alkaa, pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle Helsingistä I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Näistä junista kannattaa valita Rautatieasemalla se, kumpi sattuu aiemmin lähtemään. Helsingistä pääset kentälle myös seutuliikenteen busseilla tai Finnair City Busilla, joka lähtee Rautatieaseman vierestä Elielinaukiolta. Myöskin muualta Suomesta tultaessa voi päästä suoraan lentoasemalle, sillä osa kaukoliikenteen bussivuoroista kulkee sen kautta. Omalla autolla saapuville on runsaasti parkkitilaa, ja pysäköinnin voi varata etukäteen Internetissä. Lentoparkkialueilta – samoin kuin lähialueen hotelleista – pääsee bussilla terminaaleihin.

Siirtyminen pohjoiselta lentoasemalta majapaikkaan

Teneriffan pohjoiselta lentoasemalta Santa Cruziin, Puerto de la Cruziin ja La Lagunaan vie bussilinja numero 102. Hinta Santa Cruziin on vajaat 3 euroa ja Puerto de la Cruziin noin 5 euroa. Bussit kulkevat päiväsaikaan useamman kerran tunnissa. Taksi tulee aina ottaa merkityltä taksitolpalta. Sekä bussit että taksit liikennöivät tasolta 0. Kentällä palvelee myös useita kansainvälisiä autovuokraamoja.

Siirtyminen eteläiseltä lentoasemalta eteenpäin

Eteläiseltä lentoasemalta eli Reina Sofian lentoasemalta pääsee bussilinjalla numero 111 Santa Cruziin ja saaren suurimmille hiekkarannoille, Los Cristianokseen ja Costa Adejeen. Matkan hinta Santa Cruziin on vajaat 10 euroa ja kahteen jälkimmäiseen vajaat 4 euroa. Bussit lähtevät lentoasemalta puolen tunnin välein klo 6.00–22.30 sekä muutaman kerran yön aikana. Kentällä päivystää myös takseja ja useita autovuokraamoja.

Ilmasto hellii Suomen talvea pakoilevaa

Teneriffalla päivän ylin lämpötila on keskimäärin 20 astetta tai sen yli vuoden jokaisena kuukautena. Yötkään eivät ole kovin kylmiä, sillä yön alin lämpötila on viileimmillään keskimäärin 14 astetta. Sateita tulee talvikaudella eli marraskuusta maaliskuulle enemmän kuin kesäaikaan, jolloin sateita ei juuri saada. Tästä huolimatta saarella on keskimäärin 5 tuntia tai enemmän auringonpaistetta päivässä vuoden ympäri.

Meriveden keskilämpötila on talvikaudellakin 20 asteen tuntumassa. Suosituimmat lomarannat ovat Playa de Las Américas ja Los Cristianos. Teneriffalla on useita vesipuistoja, kuten Siam Park, Parque Maritimo Cesar Manrique, Aqualand Tenerife ja Lago Martianez. Golfkenttiä on myös useita.

Retki Teidelle kruunaa matkan

Tuliperäiselle Teide-vuorelle järjestetään opastettuja retkiä, tai matkan sinne voi tehdä myös vuokra-autolla. Teide on 3 718 metriä korkea ja näin ollen Espanjan korkein vuori. Tie päättyy 2 356 metrin korkeuteen, josta lähtee köysirata lähelle vuoren huippua. Köysiradan yläasema on 3 555 metrin korkeudessa. Viimeiset noin 200 metriä huipulle voi kiivetä jalan sään salliessa. Nousuun tarvitaan nykyisin kirjallinen lupa, jonka voi tulostaa itse kansallispuistojen verkkosivuilta.

Saaren koillisosassa sijaitseva La Lagunan kaupunki, jonka varhaisimmat osat ovat peräisin 1500-luvulta, on Unescon maailmanperintökohde.

Helsinki - Teneriffa Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Teneriffa?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Teneriffa on 229 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Teneriffa. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Teneriffa on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Teneriffa on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Teneriffa on tarjolla 42 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Teneriffa?

  reitillä Helsinki -- Teneriffa liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Teneriffa -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Teneriffa: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tenerife South (TFS), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Teneriffa voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tenerife South (TFS)\n* Tenerife North (TFN)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Teneriffa.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Teneriffa?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Teneriffa hintaan 229 €! Reitillä Helsinki -- Teneriffa 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFS)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Czech Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFN)\n * Finnair\n * Iberia Airlines\n * Vueling Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Teneriffa useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFS)\n * Finnair -- 18 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFS\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFS\n \n\n * Czech Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFS\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFN)\n * Finnair -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFN\n \n\n * Iberia Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFN\n \n\n * Vueling Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TFN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Teneriffa joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 18 lentoa reitillä Helsinki -- Teneriffa. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 33 lentoa kohteeseen Teneriffa (TFS).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 9 lentoa kohteeseen Teneriffa (TFN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Teneriffa?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Teneriffa kestää yleensä noin 6 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 4 767,47 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 47 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Teneriffa?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.10\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 11.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.10\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Teneriffa (TFN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.55\n * Aikaisin saapumisaika: 11.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Teneriffa?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Teneriffa

Näytä kaikki 6 197 majoitusliikettä kohteessa Teneriffa
115 €
Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife

5.0 kautta 5.0 Avenida Adeje, 300, Adeje
Hard Rock Hotel Tenerife on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Pinque. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 624 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
231 €
Bahia Principe Fantasia Tenerife

Bahia Principe Fantasia Tenerife

5.0 kautta 5.0 Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona, Kanariansaaret
Bahia Principe Fantasia Tenerife - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 525 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
71 €
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

4.0 kautta 5.0 Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 279 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.