Lennot Kanariansaaret

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kanariansaaret suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kanariansaaret

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kanariansaaret olivat annetulla aikavälillä 81 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 120 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Lufthansa
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kanariansaaret

Kanariansaaret – Lomat Economy-lennoilla

Sol Tenerife
Sol Barbacan
Sol Arona Tenerife
Marola Portosin Apartments
Alexandre Hotel La Siesta
El Camisón Apartment

Halvat lennot kohteeseen Kanariansaaret

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Kanariansaaret?

Halvimmat lennot kohteeseen Kanariansaaret löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Kanariansaaret.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Kanariansaaret?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Las Palmas (LPA) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 120 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 81 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Kanariansaaret?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Kanariansaaret edestakaisella lennolla on maaliskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan maaliskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kanariansaaret?

Kohteeseen Kanariansaaret lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Iberia, Lufthansa.

Voiko kohteen Kanariansaaret lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Kanariansaaret voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Kanariansaaret peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Kanariansaaret saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Kanariansaaret

Halvimmat hinnat viimeisten 11 tunnin aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.