Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Las Palmas de Gran Canaria

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi LPA
Lennon hinta 252 €

Lennot Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria

Oletko suuntaamassa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Las Palmas de Gran Canaria on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Las Palmas de Gran Canaria nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Helsinki–Las Palmas de Gran Canaria maksaa tällä hetkellä vain 252 €, kallein puolestaan jopa 360 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Helsinki – Las Palmas de Gran Canaria

Onko kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot reitille Helsinki – Las Palmas de Gran Canaria? Voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon 2 lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä reitillä. Jos et tiedä mistä aloittaa, Finnair ja Norwegian Air International ovat hyviä vaihtoehtoja.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä kestää?

4 700 km pituiseen matkaan saattaa mennä vain 6 tuntia 25 minuuttia, mutta keskimäärin tähän lentomatkaan menee 6 tuntia 28 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa pitkään odotettua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Norwegian Air International ja Norwegian Air Shuttle tarjoavat useita suoria lentoja kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtölentokenttäsi ja Las Palmas (LPA-Gran Canaria) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Monet yhtiöt liikennöivät kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä. Saat varmasti vastinetta rahoillesi varaamalla lennot näiltä laadukkailta lentoyhtiöiltä:

  • Norwegian Air International, 27 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 23 lentoa kuussa
  • Finnair, 15 lentoa kuussa
  • SAS, 15 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Las Palmas de Gran Canaria välillä on?

Reitillä Helsinki – Las Palmas de Gran Canaria lennetään keskimäärin 3 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Las Palmas de Gran Canaria

Näytä kaikki 1 402 majoitusliikettä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria
Hae hinnat
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL

5.0 kautta 5.0 Calle Leon Y Castillo, 227, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doramasin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 204 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Design Plus Bex Hotel

Design Plus Bex Hotel

4.0 kautta 5.0
Design Plus Bex Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Catalinan puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 97 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Cristina las Palmas

Hotel Cristina las Palmas

5.0 kautta 5.0 Calle Gomera, 6, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hotel Cristina las Palmas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Las Canterasin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.