COVID-19-matkailuneuvoja

Valmiina matkaan? Tarkista matkakohdettasi koskevat matkustustiedotteet

Alla olevalla hakutyökalulla löydät lisätietoja matkailusta COVID-19-aikana, mukaan lukien matkakohteita koskevat määräykset sekä turvallisuutta ja terveyttä koskevat ohjeet (saatavilla vain englanniksi).

Löydät lisäresursseja COVID-19-matkaoppaasta.

Tärkeää: Suosittelemme sinua tarkistamaan kaikki tiedot valtion virallisilta sivustoilta ja vakuutuksenantajaltasi. Matkavakuutuksesi saatetaan mitätöidä, jos matkustat vastoin valtion määräyksiä.

Huomaa: Nämä tiedot tarjoaa kolmas osapuoli, Sherpa, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Expedia ei ole vastuussa tietojen tarkkuudesta. Koska matkustusvaatimukset muuttuvat nopeasti, sinun ei pitäisi luottaa pelkästään tähän työkaluun matkajärjestelyjen tekemisessä, vaan sinun pitäisi vahvistaa valtioiden antamien ohjeiden, rajoitusten tai vaatimusten paikkansapitävyys.

Käyttämällä tätä työkalua hyväksyt lukeneesi tämän tekstin ja hyväksyt sivustomme käyttöehdot ja tietosuojakäytännön (linkit alla). Jos yllä olevia tietoja ei ole annettu paikallisella kielelläsi, Expedia tai Sherpa eivät ole vastuussa mistään sinun tai kolmannen osapuolen (esim. Google Kääntäjä) tekemästä käännöksestä kyseisille tiedoille.