Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Itsesi näköistä majoitusta

10 hotellia kirjojen ystäville

Näistä tunnelmallisista hotelleista lukutoukat ja bibliofiilit löytävät takuulla mieleistänsä seuraa. Lue lisää

10 erikoisinta hotellia maailmassa

Tavanomaisiin hotelleihin kyllästyneiden matkailijoiden kannattaa tutustua seuraaviin surrealistisiin... Lue lisää

Maailman romanttisimmat hotellit

Jos kaipaat romanttista lomaa mutta et niinkään muita romantiikannälkäisiä turisteja... Lue lisää

Hotelli on usein tärkeä osa matkaa ja muodostaa ison osan matkan kustannuksista. Halvat hotellit mahdollistavat matkustamisen pienelläkin budjetilla. Vertailemalla eri vaihtoehtoja ebookersin avulla löydät sinulle mieluisimman hotellin parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hotellien lisäksi voit yöpyä esimerkiksi hostellissa, pienessä majatalossa tai huoneistohotellissa.

Yöpyminen hotellissa

Majapaikka matkalla voi olla sinulle vain katto pään päällä yöksi tai sitten olennainen osa matkaasi. Hostelleissa yövyt edullisesti ja pääset kokemaan aitoa yhteisöllisyyttä muiden matkailijoiden kanssa. Hotellissa taas pääset nauttimaan omasta rauhasta ja mukavista sängyistä. Jos haluat matkustaa todelliseen luksushotelliin, voit valita täyden palvelun hotellin tai vaikkapa kylpylähotellin. Hotellivarausta tehdessäsi sinun on hyvä tarkistaa muutama seikka. Ensinnäkin hotellin sijainnilla on väliä. Jos haluat rantaloman, valitse hotelli läheltä rantaa. Jos taas haluat shoppailla, kierrellä kaupungilla ja nähdä monia nähtävyyksiä, paras paikka on usein lähellä keskustaa. Jos haluat hiljaisen ja rauhallisen hotellin esimerkiksi matkustaessasi lasten kanssa, kannattaa tarkistaa, onko hotellin lähellä tai jopa hotellissa diskoja tai yökerhoja. Seuraavaksi kannattaa tarkistaa, mitä kaikkea hintaan kuuluu. Tarvitseeko sinun käyttää nettiä, haluatko syödä aamiaisen hotellissa ja liikkua hotellin kuntosalilla tai uima-altaassa? Pohdi, mitä lisäpalveluita tarvitset, tarkista löytyykö hotellista niitä ja kuuluvatko ne hintaan vai tuleeko niistä lisämaksuja. Hotellivaraus kannattaa aina tehdä ebookersin kautta. Sivuiltamme löydät kaikki parhaat hotellitarjoukset ja näet helposti samalla sivulla matkakohteesi eri hotellien hinnat ja arvostelut. Vertailemalla eri vaihtoehtoja saat varmasti sinulle sopivimman majapaikan mahdollisimman edulliseen hintaan. Kun varaat hotellisi ebookersilta, saat samalla varattua lennot ja säästät.

Hotelleja moneen makuun

ebookers tarjoaa majoituksia jokaiseen makuun. Löydät sivuiltamme hotelleja, majataloja ja hostelleja ympäri maailman. Hakukoneellamme voit hakea kohteesi majoitusliikkeet, joissa on vielä tilaa valitseminasi päivinä. Suosittelemme sinulle parhaita vaihtoehtoja tai halutessasi voit selata hotelleja hinnan tai arvostelujen perusteella. Näet hotelleista myös tarkempia tietoja, kuten sijainnin, hotellin palvelut ja läheiset nähtävyydet. Voit usein myös valita saman hotellin sisällä useasta eritasoisesta huoneesta sopivimman. Majoitusmuotoja on monia, joten jokainen löytää varmasti itselleen mieluisimman tavan majoittua matkalla. Majatalot ovat idyllisiä yöpymispaikkoja, joista saa usein myös hyvää ruokaa. Halvalla matkustavan valinta on reppumatkailijoiden suosiossa olevat hostellit. Hostelliyöpyjän kustannukset tulevat yleensä pelkästä vuodepaikasta ja mahdollisista lisäpalveluista. Esimerkiksi omasta huoneesta, aamiaisesta tai saunasta saa yleensä maksaa erikseen. Hostelleissa on tavallisesti yhteiset wc- ja pesutilat sekä keittiöt, joissa matkailijat voivat halutessaan valmistaa ruokaa. Hotellit tarjoavat yleensä oman huoneen, vessan ja suihkun. Hintaan kuuluu usein myös aamiainen ja joissakin hotelleissa myös puoli- tai täysihoitoruokailut. Hotelleja löytyy laidasta laitaan. Halvat hotellit tarjoavat vain välttämättömät palvelut, jotta hinnat pysyvät edullisina. Hyvin varustelluista hotelleista voi saada muun muassa à la carte -ruokia ja ohjattuja retkiä ja niiden yhteydessä voi olla kylpylä, kuntosali tai vaikkapa tanssiravintola. Huoneistohotellit tarjoavat hotellin tapaisesti kokonaisia huoneistoja, joissa majoittuja voi asua kodinomaisesti ja esimerkiksi laittaa itse ruokansa. Huoneistohotellit eivät usein tarjoa aamiaista tai muita hotelleille tyypillisiä lisäpalveluita.

Majoittuminen halvalla

Tärkein vinkki halpaa majapaikkaa etsiessä on olla ajoissa liikkeellä. Mitä aikaisemmin varaat yöpymispaikkasi, sitä paremmin myös edullisia ja hyviä vaihtoehtoja on vielä tarjolla. Voit myös saada hyvän ennakkovaraajan hotellitarjouksen. Muista tarkistaa, mitä hotellin hintaan kuuluu. Jos hintaan kuuluu aamiainen, voit säästää verrattuna majoitukseen, jossa joudut ostamaan aamiaisen erikseen. Lisämaksuja saattaa tulla myös nettiyhteydestä tai jopa pyyhkeestä. Myös matkustusajankohdalla on väliä. Hotellien hinnat ovat usein halvimmillaan sesonkien ja tärkeimpien juhlapyhien ulkopuolella. Hintoja kannattaa aina vertailla ebookersilla, jotta voit olla varma löytäväsi edullisimman vaihtoehdon. Jos olet valmis joustamaan majapaikkasi mukavuuksista, voit saada yösijan todella halvalla. Hostellissa majoitut useamman tuntemattoman matkustajan kanssa. Hostelleista löytyy vaihtoehtoja yksityisestä makuuhuoneesta yhteisillä tiloilla aina muutamalle kymmenelle reissaajalle tarkoitettuihin huoneisiin asti. Myös eri hostellien hintoja on hyvä vertailla, jotta löydät kaikista halvimman vaihtoehdon. ebookersin haku löytää juuri sinulle sopivimmat hotellitarjoukset ja hostellit. Voit samalla tutustua hotellien ja hostellin palveluihin, niiden läheltä löytyviin kiinnostaviin kohteisiin sekä muiden matkailijoiden arvioihin majoituksesta. Jos haluat matkustaa halvalla, mutta majoittua omassa rauhassa, ebookersin sivuilta löydät myös halvat hotellit.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.