Pääosion alkuosa

ebookersin matkatarjoukset lennättävät sinut unelmiesi lomalle

Kaipaatko maisemanvaihdosta kesken talven työkiireiden? Houkuttaako romanttinen viikonloppu ulkomailla? Vai tarvitsetko kunnon irtiottoa arjesta ja kotikonnuista kesälomallasi? ebookersin kattavat ja edulliset lomatarjoukset ovat vastaus lomasuunnitelmiisi. Matkasi voi olla unohtumaton ja ainutlaatuinen, mutta sen ei silti tarvitse maksaa maltaita. ebookersin sivuilta löydät lentotarjoukset ja hotellitarjoukset, joilla voit räätälöidä matkastasi juuri sellaisen kuin haluat ja viettää lomasi juuri sinulle sopivaan ajankohtaan mieleisessäsi kohteessa.

LENTOTARJOUKSET

Löydä lisää matkatarjouksia

Miten löydän halvat matkat ebookersin sivustolta?

Hyviä matkatarjouksia on saatavilla ympäri vuoden. Loma-aikojen ajoittuminen asettaa matkan suunnittelulle toki tiettyjä rajoitteita, mutta jos loman suhteen ollaan muuten joustavia, vaihtoehtoja löytyy riittämiin. Joskus kannattaa harkita matkan varaamista vilkkaimman sesonkiajan ulkopuolelle, sillä monessa kohteessa lomailu onnistuu mihin tahansa vuodenaikaan, ja samalla voit löytää lomapaikasta aivan uusia puolia sekä matkustaa pienemmällä budjetilla. Jos ajoitat matkasi esimerkiksi hieman ennen huippusesonkia tai sen jälkeen, voit yllättyä siitä, millainen hotellitarjous sinua odottaa. Edullisia vaihtoehtoja on tarjolla silloinkin, jos joustavuutta löytyy esimerkiksi hotellin sijainnin osalta. Viihtyisä majoitus kaukana keskustan vilinästä voi tehdä lomasta entistä rentouttavamman. Myös lentojen suhteen joustavuus on avainasemassa, kun matkaa alkaa suunnitella. Lentojen hintoihin vaikuttavat niin vuodenaika, viikonpäivä kuin vuorokaudenaikakin sekä välilaskut ja matkaan kuluva aika. ebookersin hakukoneella voit vertailla lentojen ja hotellien hintojen ohella matkapakettien sekä vuokra-autojen hintoja ja suunnitella lomasi alusta loppuun viimeistä yksityiskohtaa myöden.

Poimi ebookersin valikoimasta parhaat palat

Tarjousten metsästämiseen voi toisinaan kulua turhankin paljon aikaa. ebookersin sivuilla matkatarjoukset ovat näppärästi ja selkeästi esillä, mikä helpottaa ja nopeuttaa matkavarausten tekemistä. Parissa minuutissa ja muutamalla klikkauksella voit varata ebookersin valikoimasta lennot sekä hotelliyöpymiset sisältävän matkan aina niin unohtumattomaan ja historialliseen Roomaan tai kauas Atlantin valtameren taakse Floridan Miamiin palmujen katveeseen. Valinta on kokonaan sinun. Tarjousten joukosta voit löytää unelmiesi hotellin, joka normaalihintaisena lohkaisisi liian suuren palan matkabudjetista. Halvat lentotarjoukset saattavat houkutella vierailemaan myös uusissa kohteissa tai voit viettää lennoista säästämilläsi rahoilla pidemmän loman kaukana kotoa.

Ehdot ja rajoitukset

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun