Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Parhaat äkkilähdöt odottavat sinua ebookersin sivustolla

Lomamatkaa ei aina jaksa suunnitella viikkoja ja kuukausia etukäteen. Toisinaan matkakuume saattaa iskeä aivan yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun kesä- tai talvilomaan on vielä ihan liian pitkä aika. Moni saattaa myös virheellisesti luulla, että edullinen matka varataan hyvissä ajoin. Hyviä ja halpoja vaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla muutamankin päivän varoitusajalla. Kun siis haluat lähteä matkalle mahdollisimman nopealla aikataululla, ratkaisu on tällöin äkkilähtö. Hyödynnä ebookersin kattava valikoima, ja varaa äkkilähdöt lähelle tai kauas, etelään tai kaukokohteisiin . Yllätä itsesi ja läheisesi spontaanilla ja hinnaltaan huokealla matkalla. ebookersin sivustolta löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle.

Äkkilähtötarjoukset - Lennot alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Hotellit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Matkapaketit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset - Lennot alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Hotellit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Matkapaketit alk. ###

Muut matkatarjoukset

Räätälöi viime hetken matkat laajasta valikoimasta

Äkkilähtötarjouksia voi etsiä joko pelkistä lennoista tai hotelleista tai samalla kertaa molemmista. ebookersin sivustolta näet selkeästi, mitkä lennot, hotellit tai matkapaketit kuuluvat tarjousten piiriin. Ennen kuin teet lopullisen valinnan matkasi ja majoituspaikkasi suhteen, voit tutustua ja lukea tarkempia lisätietoja kiinnostavasta hotellista. Näet tiedot sijainnista, vapaana olevista huonevaihtoehdoista, huoneen hintaan sisältyvistä palveluista sekä muiden matkailijoiden antamista arvioista. Viime hetken lennot ovat myös listattuina ebookersin sivustolla. Lennoista näet aikataulut, hinnat ja välilaskujen määrän, mikä helpottaa valitsemaan juuri sinulle sopivan matkan. Kun tutustut tarjolla olevaan valikoimaan, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja matkasi vastaa parhaiten asettamiasi odotuksia. Jos matkustuspäivissä on hieman joustoa, voit löytää vieläkin parempia tarjouksia ja säästää matkakustannuksissa.

Valitse nopeat lähdöt ja olet lomalla pikemmin kuin luulitkaan

Edulliset äkkilähdöt tarjoavat oivan tilaisuuden vierailla Euroopan eri kohteissa myös silloin, kun vapaata on vain viikonlopun verran. Mikset siis viettäisi vaihteeksi viikonloppua naapurimaan pääkaupungissa Tukholmassa tai suositussa ja aina aurinkoisessa Barcelonassa? Jos sinulla on tiedossa pitempi loma, voi lomalennot varata kaukaisempaankin matkakohteeseen ja lähteä valloittamaan entuudestaan tuntemattomia alueita. Lennä esimerkiksi pilvenpiirtäjien ja hiekkarantojen keskelle kiehtovaan Dubaihin. Jos mielessäsi on jo tietty matkakohde, voit etsiä lentoja ebookersin hakukoneella valitsemalla lähtöpaikan ja kohdelentokentän. Jos et ole etukäteen päättänyt lomasi kohdetta, tutustu ebookersin ehdottamiin matkakohteisiin ja varaa äkkilähtö uuteen maahan tai kaupunkiin, jossa et ole aiemmin vieraillut.

Ehdot ja rajoitukset

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun