Pääosion alkuosa

Äkkilähtötarjoukset – Matkapaketit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset - Lennot alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Hotellit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Matkapaketit alk. ###

Äkkilähtötarjoukset - Lennot alk. ###

Äkkilähtötarjoukset – Hotellit alk. ###

Muut matkatarjoukset

Räätälöi viime hetken matkat laajasta valikoimasta

Äkkilähtötarjouksia voi etsiä joko pelkistä lennoista tai hotelleista tai samalla kertaa molemmista. ebookersin sivustolta näet selkeästi, mitkä lennot, hotellit tai matkapaketit kuuluvat tarjousten piiriin. Ennen kuin teet lopullisen valinnan matkasi ja majoituspaikkasi suhteen, voit tutustua ja lukea tarkempia lisätietoja kiinnostavasta hotellista. Näet tiedot sijainnista, vapaana olevista huonevaihtoehdoista, huoneen hintaan sisältyvistä palveluista sekä muiden matkailijoiden antamista arvioista. Viime hetken lennot ovat myös listattuina ebookersin sivustolla. Lennoista näet aikataulut, hinnat ja välilaskujen määrän, mikä helpottaa valitsemaan juuri sinulle sopivan matkan. Kun tutustut tarjolla olevaan valikoimaan, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja matkasi vastaa parhaiten asettamiasi odotuksia. Jos matkustuspäivissä on hieman joustoa, voit löytää vieläkin parempia tarjouksia ja säästää matkakustannuksissa.

Valitse nopeat lähdöt ja olet lomalla pikemmin kuin luulitkaan

Edulliset äkkilähdöt tarjoavat oivan tilaisuuden vierailla Euroopan eri kohteissa myös silloin, kun vapaata on vain viikonlopun verran. Mikset siis viettäisi vaihteeksi viikonloppua naapurimaan pääkaupungissa Tukholmassa tai suositussa ja aina aurinkoisessa Barcelonassa? Jos sinulla on tiedossa pitempi loma, voi lomalennot varata kaukaisempaankin matkakohteeseen ja lähteä valloittamaan entuudestaan tuntemattomia alueita. Lennä esimerkiksi pilvenpiirtäjien ja hiekkarantojen keskelle kiehtovaan Dubaihin. Jos mielessäsi on jo tietty matkakohde, voit etsiä lentoja ebookersin hakukoneella valitsemalla lähtöpaikan ja kohdelentokentän. Jos et ole etukäteen päättänyt lomasi kohdetta, tutustu ebookersin ehdottamiin matkakohteisiin ja varaa äkkilähtö uuteen maahan tai kaupunkiin, jossa et ole aiemmin vieraillut.

 

 

ANSAITSE ENEMMÄN! BONUS+-etuohjelmassa saat paljon lisäetuja ja ansaitset varauksistasi jopa 5% etua, jonka voit käyttää seuraavaan hotellivaraukseesi. Liity BONUS+-etuohjelmaan – se on helppoa ja nopeaa.

Ehdot ja rajoitukset

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun