Halvat lennot Suomeen alkaen 50 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Suomi suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Suomi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Suomi olivat annetulla aikavälillä 50 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 100 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Suomi

Suomi – Lomat Economy-lennoilla

Arctic Light Hotel
Arctic City Hotel
HAAWE Boutique Apart Hotel
Hotel Aakenus
Scandic Rovaniemi City
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kaipaatko lomalle Suomeen? Matkat kotimaassa ovat edullisia!

Toivoisitko löytäväsi edulliset lennot Suomeen? Toiveesi saattaa toteutua hyvinkin pian, sillä ebookersin sivuilla on helppo vertailla lentojen hintoja ja lähtöaikoja. Usein käy niin, että me suomalaiset matkustamme lomillamme ulkomaille ja Suomen kiinnostavat kaupungit ja kohteet jäävät näkemättä. Lentäminen on nopea ja mukava tapa matkustaa vaikka Suomen päästä päähän, ja kun ostat lentoliput Suomeen, jäävät myös rahasi kotimaahan ja edistät näin Suomen työllisyyttä. Ei valuutanvaihtoa eikä vieraan kielen opettelua – osta tuttuun Suomeen matkat edullisesti ja käy vaikkapa tapaamassa sukulaisiasi tai ystäviäsi!

Näin löydät halvat lennot Suomeen

Suomi on suhteellisen pieni maa, joten lento Suomen sisällä on joka tapauksessa aina lyhyt: esimerkiksi suora lento Helsingistä Kittilään kestää lyhimmillään tunnin ja 20 minuuttia. Turusta Ouluun pääset hieman yli kahdessa tunnissa. Lentäen vältät niin ruuhkat maanteillä, ratatyöt kuin tuntien mittaisen istumisenkin. Sinulle jää enemmän aikaa olla perillä ja nauttia matkakohteesi nähtävyyksistä ja hyvästä seurasta. Entä miten halvimmat lennot Suomeen sitten löytää? Yksi lyömätön neuvo on: varaa lentosi hyvissä ajoin. Kaksi tai kolme kuukautta ennen lähtöpäivää varauksen tehnyt matkustaja saattaa säästää lentojen hinnoissa merkittävästi. Elämää ei voi aina ennakoida riittävän aikaisin, mutta tässä asiassa siihen kannattaa ainakin pyrkiä. Luonnollisesti myös vuodenajat vaikuttavat lentojen hintoihin: kesä sekä joulun ja uudenvuoden seutu on aktiivisinta lomailuaikaa Suomessa. Jos siis pystyt vaikuttamaan lomasi ajankohtaan, pääset todennäköisesti halvimmalla, jos varaat lennot Suomeen vuoden ensimmäisinä kuukausina tai loppusyksystä.

Mihin päin Suomea lennät?

Suomen sisäisillä lennoilla yleisin ja edullisin lentoyhtiö on Finnair. Myös Norwegianilla on joitakin harvoja Suomen sisäisiä yhteyksiä. Tällä hetkellä Finnairin lentoja laskeutuu päivittäin muiden muassa Helsinkiin, Ouluun, Joensuuhun, Kuopioon, Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle. Oletko ostanut halvat lennot Suomen pohjois-, itä-, länsi- tai keskiosista maamme pääkaupunkiin? Siinä tapauksessa lentosi laskeutuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle (IATA: HEL), joka on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä yli 16 miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan. Modernilla ja kansainvälisellä lentokentällä on palveluita joka lähtöön: pääset shoppailemaan muoti- ja matkamuistomyymälöissä ja voit nauttia lasillisen kuohuviiniä tai kupillisen kahvia jossakin lentokentän lukuisista ravintoloista. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta helposti hotelliisi tai muuhun majoituspaikkaasi pääkaupungissa. Kätevintä on nousta junaan asemalla, joka sijaitsee terminaalirakennuksen yhteydessä. Vilkkaimmillaan junia liikennöi 10 minuutin välein, ja pääset kaupungin keskustaan puolessa tunnissa. Noin viiden euron hintaisen junalipun voit ostaa rautatieaseman lippuautomaatista tai junan lipunmyyntivaunusta. Terminaalin edustalta lähtee myös lentokenttäbusseja, jotka vievät sinut hieman yli puolessa tunnissa Helsingin keskustaan. Lentokentällä on saatavilla myös takseja, joilla matkustaminen on julkista liikennettä huomattavasti kalliimpaa, sillä kenttä ei sijaitse aivan Helsingin tuntumassa.

Suomen monipuoliset matkakohteet

Vai lennätkö Helsingistä päin muualle Suomeen? Lennot kaikkien kotimaan kaupunkien välillä sujuvat joutuisasti: kun lennät esimerkiksi Helsingistä Joensuuhun ja laskeudut Joensuun rauhalliselle lentokentälle (IATA: JOE), pääset kaupungin keskustaan suoralla bussiyhteydellä. Entä onko sinulla sukulaisia Lapissa ja haluaisit tavata heitä? Siinä tapauksessa voit lentää Ivalon lentoasemalle (IATA: IVL), joka sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalosta ja 25 kilometrin päässä Saariselän tunturikeskuksesta. Jos tuttusi eivät tule hakemaan sinua lentoasemalta autollaan, pääset majoituspaikkaasi taksilla – varminta on varata kyyti etukäteen – tai bussilla. Yleisesti ottaen kaikki Suomen lentokentät ovat saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Jos olet epävarma, voit aina soittaa määränpääsi lentoaseman palvelunumeroon ja kysyä, kuinka sinun kannattaisi perille päästyäsi toimia. Oli matkakohteesi mikä tahansa ja matkasi tarkoitus mikä vain, on kannattavaa käyttää hyväksi halpa lento Suomeen, kun sellainen sattuu silmiisi. Hyvää matkaa kotimaassa!

Autonvuokraustarjoukset Suomi

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.