Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Gran Canaria

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Gran Canaria
Kohdekaupunki Las Palmas
Lennon hinta 230 €

Nauti suositun lomasaaren auringosta varaamalla halvat lennot Gran Canarialle

Pahimpien loskakelien keskellä kahlaava suomalainen kyseenalaistaa ajoittain aiempien sukupolvien päätöksen asettua asumaan Pohjolaan, mutta onneksi nykykansalainen voi etsiä itselleen lennot Gran Canarialle ja nauttia etelän lämmöstä. Afrikan luoteisrannikon tuntumassa sijaitsevat Kanariansaaret ovat kuuluneet suomalaisten suosikkilomakohteisiin jo vuosikymmenien ajan, ja Gran Canaria on monelle se ainoa oikea paikka viettää aurinkolomaa. Etsimällä halvat lennot Gran Canarialle ebookersin sivuilta matkailija pääsee pienelläkin budjetilla tulivuoriperäisen saaren ihanien hiekkarantojen ja yllättävän monipuolisten luontoretkeilymahdollisuuksien äärelle. Matkailu Gran Canarialla on keskittynyt suurelta osin saaren eteläosiin, jossa sijaitsee muun muassa legendaarinen rantakohde Playa del Inglés. Gran Canaria sopii matkakohteeksi kaikille, jotka haluavat lomailla etelän lämmössä.

Paras aika matkustaa Gran Canarialle

Hyvää aurinkolomakohdetta etsivä matkailija ei joudu Gran Canarialla pettymään koskaan, sillä kaunista säätä riittää vuoden ympäri. Helliviä hellekelejä haikailevien kannattaa ajoittaa lento Gran Canarialle kesäkuukausien kohdalle, sillä kesällä sadetta ei saada käytännössä lainkaan ja päivän keskilämpötila on reilusti parinkymmenen asteen paremmalla puolella. Talvikuukausina sadetta saattaa ripotella silloin tällöin, mutta lämpömittarissa nähdään silti päivittäin kahtakymmentä astetta. Rantalomailijan kannattaa siis suunnata Gran Canarialle touko–lokakuussa, mutta jos haluaa tutustua Gran Canarian luontokohteisiin, voi syksystä kevääseen ajoittuva jakso olla jopa parempi. Esimerkiksi saaren vuoristoisessa keskiosassa sijaitseva Pilanconesin luonnonpuisto ja tulivuorikraatteri Caldera de Bandama ovat jylhiä käyntikohteita. Saaren pääkaupunki Las Palmas, jonka lähistöllä Gran Canarian lentoasema sijaitsee, sopii lisäksi hyvin kaupunkiloman viettoon.

Vertaile lentoja Gran Canarialle

Gran Canarialle tehdään paljon pakettimatkoja, mutta omatoiminen reissaaminen on myös suosittu tapa tutustua saareen. Suorat lennot Gran Canarialle ovat kätevin ja nopein vaihtoehto, mutta niiden saatavuus vaihtelee vuodenajasta riippuen. Hieman yllättäen kesäaikaan suoria lentoja on saatavilla paljon vähemmän, sillä silloin suurin osa Gran Canarialle suuntaavista matkailijoista on juuri valmispaketin varanneita aurinkolomailijoita. Yhden välilaskun sisältäviä lentovaihtoehtoja Gran Canarialle on onneksi tarjolla lukuisien eurooppalaiskaupunkien kautta, tosin matka-aika luonnollisesti pitenee usealla tunnilla. Tällä hetkellä ebookersin valikoimissa ei ole suoria lentoja Gran Canarialle muualta kuin Helsingistä, mutta Helsinki–Vantaan lentoasemalle on helppo suunnata mistä päin Suomea tahansa.

Gran Canarialle pääsee lentämään suoraan Helsingistä kätevimmin Finnairin ja Norwegianin siivillä. Suora lento Gran Canarialle kestää noin 6,5 tuntia kummankin lentoyhtiön matkassa. Matkapäivien vertailu kannattaa, sillä lennot lähtevät hyvin eri aikoihin eri viikonpäivinä. Välilaskullisen lennon Gran Canarialle voi suunnitella Helsingin sijaan esimerkiksi Tukholman Arlandan kautta, sillä muun muassa Turusta, Tampereelta ja Vaasasta pääsee suoralla lennolla Ruotsiin. Helsingin kautta Gran Canarialle lähtevä matkailija voi valita välilaskukaupungiksi esimerkiksi Hampurin, Kööpenhaminan tai Madridin, sillä näiden kaupunkien kautta matka Gran Canarialle kestää usein vain 7,5–8,5 tuntia.

Matkailijan tietopaketti Gran Canarian lentoasemasta

Kanariansaaret ovat erittäin suosittu lomakohde, joten kaikilta sen suurimmilta saarilta löytyy oma lentoasema. Gran Canarialla on yksi kansainvälinen lentoasema, mutta esimerkiksi Teneriffan ja Fuerteventuran kentät sijaitsevat myös lähellä. Gran Canarian lentoasema (IATA: LPA) sijaitsee alle 30 kilometrin päässä pääkaupunki Las Palmas de Gran Canariasta etelään. Suurin osa matkailijoista suuntaa Gran Canarian lentoasemalta lounaaseen, missä käytännössä kaikki suosituimmat rantakohteet sijaitsevat. Pienen saaren rantaviivaa seurailevaa moottoritietä pitkin matka lentoasemalta rantahietikoille ei kestä autolla tai taksilla kuin parikymmentä minuuttia. Takseja on saatavilla useasta paikasta lentokentällä. Myös bussiliikenne toimii mainiosti sekä Las Palmasin että Maspalomasin eteläisten rantojen suuntaan, ja osaa vuoroista ajetaan myös keskellä yötä.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Gran Canaria?

SAS, Norwegian Air International Ltd, Air France, Smart Wings, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, KLM, Air Europa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.