Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Milano

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Milano

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MXP
Lennon hinta 138 €

Helsinki - Milano -lennot

Suunnitteletko työ- tai lomamatkaa Milanoon? Me autamme sinua löytämään parhaat lennot Helsinki – Milano välille, jotta pääset mahdollisimman helposti ja edullisesti nauttimaan matkastasi.

Lähtö Helsingistä

Matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, joka on miellyttävä kenttä lähteä ja saapua; sen palvelut ja viihtyisyys ovatkin saaneet paljon kiitosta ympäri maailmaa.

Kentälle pääset helposti Helsingin keskustasta lähtevällä lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka-aika bussilla on noin 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla kiire kentälle, kannattaa ottaa taksi. Matka-aika laskee tuolloin noin 30 minuuttiin, mutta hinta puolestaan nousee moninkertaiseksi. Omalla autolla saapuville löytyy hyvin parkkitilaa; ulkoparkki kustantaa 39€/vko ja parkkihallit 57€-65€/vko.

Mitä tehdä saavuttuasi Milanoon

Lentäessäsi Helsingistä Milanoon laskeutuu lentosi mitä todennäköisemmin joko Malpensan tai Linaten lentoasemille. Mikäli lentosi laskeutuu Malpensaan, olet noin 49 kilometrin päässä Milanon keskustasta. Helpoin tapa Milanoon pääsemiseksi on Malpensa Express-juna, joka kulkee Milano Cadornan asemalle. Matka kestää n. 30 minuuttia, ja lippu maksaa 11€. Muut keinot ovat lentokenttäbussi Milano Centrale-rautatieasemalle hintaan 7,50€ ja taksi, joka tosin maksaa yli 90€.

Mikäli lentosi laskeutuu Linaten lentoasemalle, olet hyvin lähellä Milanon keskustaa. Muutaman kilometrin matkan kentältä keskustaan, San Babilan metroasemalle, voi taittaa paikallisliikenteen bussilla hintaan 1,50€. Kentältä keskustaan liikennöi myös Starfly-bussi, jolla matka keskustaan kestää 25 minuuttia ja maksaa 5€. Linaten kenttä on kuitenkin niin lähellä keskustaa, että myös taksi on yksi mahdollisista kulkuneuvoista. Matka kentältä keskustaan maksaa 12€ ja 20€ välillä liikenteestä riippuen. Ebookersin kautta voit myös varata vuokra-auton, jonka voit lunastaa kummalta tahansa lentokentältä saapumisesi yhteydessä. Vuokra-auto onkin oiva keino Milanon ympäristössä liikkumiseen, mutta keskustassa kannattaa turvautua omiin jalkoihin tai metroon.

Mitäpä enää odottamaan? Varaa heti lentosi eBookersin kautta, ja lähde tutustumaan Milanon vilkkaaseen elämään.

Lennot Helsinki – Milano

Onko kohteiden Helsinki ja Milano välillä suoria lentoja?

Onko Finnair yksi suosikeistasi? Jos on, sinua takuulla kiinnostaa tietää, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Milano (MXP-Malpensan kansainvälinen lentokenttä) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Milano välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Milano väliseen matkaan menee 3 tuntia - 3 tuntia 3 minuuttia. American Airlines ja Air France ovat kaksi tunnettua lentoyhtiötä, jotka lentävät suoria lentoja tällä 1 950 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Milano välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Helsinki ja Milano välillä, yleisimmät lentoreitit ovat:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Milano (MXP-Malpensan kansainvälinen lentokenttä) – 57 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Milano (LIN-Linate) – 50 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Bergamo (BGY-Orio Al Serio) – 17 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Milano välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Milano ja Helsinki välillä liikennöi lukuisia yhtiöitä, mutta jos haluat lentää yhden parhaimpiin kuuluvan kyydissä, tarkista näiden neljän suositun yhtiön tarjonta:

  • American Airlines, 165 lentoa kuussa
  • Air France, 140 lentoa kuussa
  • Finnair, 61 lentoa kuussa
  • British Airways, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Milano välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Milano onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 8 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Milano

Näytä kaikki 4 855 majoitusliikettä kohteessa Milano
66 €
Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

3.0 kautta 5.0 Via de Pinedo Ang., Via Oldrini Case Nuove, Somma Lombardo, VA
Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Volandian ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 121 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
ibis Milano Centro

ibis Milano Centro

3.0 kautta 5.0 Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
Ibis Milano Centro on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Repubblica. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 439 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
64 €
MO.OM Hotel

MO.OM Hotel

4.0 kautta 5.0 Via San Francesco 15, Olgiate Olona, VA
MO.OM Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi MalpensaFiere-kongressikeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.